heeeeeeeeej hej


:)))

Till toviiiis: den är från Ellos! 1500:- :) vääärsta kapet! hiih


nu drar jag, moa och emma till norrköping! men först ska jag köpa mig en tvbänk, wiiiiie!
byye lovers

heheheppp



det är inte alltid så roligt att jobba men gör man det med en sån bra jobbarkompis som jag har så kan det bara inte vara tråkigt :) blev till och med lite övertid idag!

ska snart hoppa in i duschen...ska till statt och käka ikväll..farmor & farfar firar guldbröllop.. rätt ballt endå!


miss u



bubbelbaaad

Idag har jag haft en suuupermysig dag. Efter jobbet drog jag och Moa till Odensbacken och kollade soffa till mig. Hittade en perfekt som jag kommer beställa imorgon!!! När vi kom hem gjorde vi den godaste tacopajen + sallad och kollade glee.

Nu ska jag ta mig ett bubbelbad och sen kolla film!!
Börjar 7 imorgonbittii så måste sova tidigt! PUSSS


just dance

ligger nedbäddad i min supermysiga ziperall och letar saker till lägenheten.. hittar massvis med grejjer men uuuäk vad dyrt allt ska vara. önskar att jag hade ett konto med 100 tusen som jag kunde shoppa för!! hade gått lööööööös.

 

 

hade för övrigt en riktigt bra helg. träffade min underbara Ellen! har inte träffat henne sen London och det var som vanligt lika jävla underbart och få krama om henne igen, höra hennes ord och bara få prata av sig. Ellen är en av dem få som kan påverka mig & hur jag mår och jag är så glad över det. hon gav mig nya starka krafter..har sagt det förr men säger det iiiigen, alla borde ha en sån som Ellen i sitt liv. Skulle gå igenom eld och vatten för henne, bokstavligen!

<3

 

Här är en bild på den Tove! :) Puss


weeoweoo!

äntligen fått hem min kristallkrona!!!! lyckaaaaa. vill flytta nu på en gåååååång!


PUSSSSSSSSSSSSSSS

"Du kan inte bestämma vad en annan människa ska känna"

 

Efter jobbet drog jag direkt hem och berättade för pappa. Vet inte varför jag väntat så länge men nu är det sagt och gjort i alla fall. Kändes så skönt att prata med honom. Han har så roliga synpunkter på saker och ting :) han får en för ett ögonblick att tänka i andra banor, banor som jag önskar att jag alltid tänkte i.

Jag kommer klara mig :) Jag kommer bli glad igen...det har jag förstått nu <3 tack världens bästa pappa.


There's a fire starting in my heart

 

Ligger i sängen med sprängande huvudvärk. Vet inte vart jag ska ta vägen.....det kom så plötsligt. Börjar ana det värsta alltså! Men men, imorgon är det jobb igen sen på kvällen blir det vin med mina fina!

 


baby give me one last hug



Nu kryper jag ner i sängläge tillsammans med min älskade lillasyster. Hon ska hålla om mig hela natten, varesig hon vill det eller inte för det behöver jag!

TACK MINA ÄLSKADE VÄNNER FÖR ALLT! Ni vet vilka ni är. Ingenting utan er <3



love you


it is

forbidden love










ibland kan jag sakna mitt mörka hår, huh

RSS 2.0