meeh

you started playing games, so now you gotta deal with it..




idag har jag och Ida haft en liten egen "patrull" skulle man kunna säga.
2 timmar trappor för att sedan åka vidare till båsenberga.. imorgon blir
det samma visa igen..Ida är klockren!!! bästa att jobba med.


Nu ska jag åka till farmor och farfar en sväng tänkte jag :) ska kapa och sy in lite bralls nere vid bena! alla mina byxor är alldeles för långa och det är inte snyggt..

laaater!

myyysan






om jag bara kunde beskriva i ord hur mycket min hund betyder för mig!
hon är mitt hjärta. min älskling. min bara miiin!






5 spänn

hemma igen efter en mycket mysig dag med moa och karro. fick med mig hem lite smink, örhängen och finfina saker från IKEA. ooohjävlar vad vi käkat pizza.. haha 5 kr är inte okej. alldeles för billigt ju.. så ni sitter jag här, tjock och belåten, hehe. snart kommer moa och amanda till mig :) SH ikväll, kan man ju inte missa!


imorgon ska jag till farmor och sy in några byxor :D weo weo!! ska fan börja ta tag i saker nu..det är på tiden..neeeey vi hörs senare!! ska kolla mina dagliga hundsidor nu.

kyss ska du ha!


all the right moves

det var länge sen jag skrev här känns de som...men från och med idag blir det ändringar på det.
idag ska jag åka till ikea med moa och kanske karro. hade ju lovat henne att käka o grejja idag,
men vill as gärna till ikea så hon får helt enkelt hänka dit om hon vill ;) haha. linköing blir det..
tänkte dra till affärerna bredvid en sväng med..hittade ju inget när ja o v var vid marieberg i helgen.


mamma o pappa kommer hem idag också.. tror jag iaf.. eller de kanske var imorgon? fan jag har inte koll på saker och ting. knappt på mig själv heller... aja, imorgon blir det jobb & likaså på onsdag. tror fan inte att de kommer bli någe utgång för mig i helgen. var på hotellet i lördags...de va skoj :) men känner fan inte för att ligga bakfull och förjävlig denna helg oxå.. nooh de får bli lugnt helt enkelt!


nu ska jag ut med mina fina hundar!
ta en dusch och draaaaaaaaaaa!


later


de va'na harregud asså

åkte till angelika och lova efter jobbet =) fikade och pratade lite skit. jätte trevligt och alldeles för länge sen.
kaffet gjorde mig lite överpigg.. har lust att hitta på något, men finns inte så mycket att göra. kanske ta en sväng med saga :)


aja. laaater


hej hopp!

det gick jätte bra att rida. det blev en riktigt lång sväng vill jag lova.. med mycket fart! kände sig som 13-14 år igen.. vi satt och prata om när vi hade Pim och Kaj..den tiden går inte att beskriva med ord alltså. fan vad roligt vi hade och vad galna vi var. vi var i stallet varje dag, helst HELA dagarna långa. fick för oss sjuka grejer som vi ville testa med hästarna bara för att utmana ödet.. haha, så cool är man fan inte idag =)

har precis kommit upp ur ett hett bubbelbad. känner mig helt mör i kroppen nu vill jag lova. skulle kunna somna på stört men de ska jag icke.. moa kommer förbi mig om ett tag :) hoppas att thepiratebay.org kan sluta kukknulla med mig och börja funka snart!!!!!!! jag vill se nya gossipavsnittet ju.. därför jag älskar tisdagar ju.. uh


laater mina vänner!

http://www.youtube.com/watch?v=4wNGsQgEPiE

mohahaha, så jävla kul. kissar på mig.


let's start giving

precis hemkommen från jobbet. ska dra på mig ridkläder och dra ut till stallet med moa. ska rida danne..va ett tag sen, så de ska bli skoj =D helt okej att rida i regnet ju?! tänker ju inte klaga iaf.. hellre regn än snö.

återkommer senare när jag kaaanske har ngt vettigt att skriva.

kuss


isabella g



säger godnatt med denna pooooosebild, haha 


justin bieber

karl wolf - africa

Jag och Moa sitter i min säng med varsin dator och nördar. Har lagt in lite nya bilder i mitt finfina 2010 album. Facebook är inte så dåligt egentligen ju.. har inte alls tyckt om det spec mycket förut, men de tar sig, de tar sig!!! Imorgon blir det jobb igen :D fick lönebeskedet idag och jag blev positivt överraskad. hade knappt väntat mig ett öre men en liten slant blev det iaf..



guuud lyssna på We are the world 25 for haiti official video på youtube... det är faaaanemej fin musik.. ja blir helt såhär nostalgisk


rude boy

Vilken jävla dag hörreni..helt fantastiskt ju, haha. ut och rida nu, uuuh de hade varit de ultimata.
har inget mer att säga!? inget vettigt iaf.. men jag lär ju återkomma senare när jag får tråk.


lite bilder från utställningen kanske ;) mmh
















jomen jag måste ju erkänna att min lilla hund är FIN FIN FIN
men oharre säger jag bara, kolla in denna jävel.
importerade grejer är snygga, sjuuukt snygga.
och inte snacka om storleken. ooh pappa, ja vill ha, pappa pappa




 alltså kolla in snyggingen.

haha ja är så mycket hundnörd man kan bli tror jag.
jag bara älskar min ras. oooh
santkreal lär få ett mejl snarast.


KYSS

soldier of love

Somnar alltid så tidigt på fredag när för tiden. Kanske är för att man jobbat en hel del och är van vid att lägga sig skapligt. Tror vi somnade runt 11 igår eller nåt, hehe. Viktor har precis dragit, han ska spela match..han vill att ja ska komma och kolla men vettifan hur jag ska hinna det. men sista halvlek kanske ja hinner knipa. det är kul att kolla fotboll när någon man känner spelar.. annars är ja fan inte så mycket för det. kan bli en aningen långtråkigt!

vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut idag. hoppas på att något roligt händer i alla fall. typ dra till marieberg och IKEA. det vore ngt de! men nu ska jag ta och städa mitt rum så jag kan hoppa in i duschen sen!

later-














hallah





Ikväll är det solsidan och jag är happy.


Mina jobbisar är allt för sköna ibland alltså.. det märks ju att den är städare ända in i benmärgen.
Dem är som mig.. inte sådär känslig och tjejig..det gillas!!
tjejer som är rädda för lite lort under naglarna hör inte hemma i min närhet iaf.


Sade <3 är gryyym.

"det är så roligt att stå och titta när du jobbar"

kom en gubbjävel fram till mig och sa idag :O kan ju erkänna att jag tänkte klippa till gubbfan. sen stod han där och kollade?? snacka om att jag blev irriterad och det förstörde heeeeela min jobb dag vill ja lova. som att man är värsta städhoran som slavar.. näfyfan alltså det är inte ok.


ikväll kommer viktor hem.. as skönt! dock färjävligt att behöva gå upp vid 5 när han ligger där och snoozar imorgonbitti... men men, så äre.

nu ska jag ta mig en dusch sen lägga mig i sängen och sova tills han kommer hem!

laater


dill och gräslök chips är världens godaste ;)

chips är godare än godis
chips smakar mer
chips är nyttigare!?!
chips är fiiin grejer.. haha mamma och pappa kom nyss hem med en stor d&g påse till mig.. och en dosa general white fick jag också..ska sitta här och gotta mig hela kvällen.

idag efter jobbet drog jag till emma. hade inte varit i hennes lya innan..de är skamligt. den var sååå fin och jag blev ännu mer sugen att flytta hemifrån. helt perfekt storlek och as fin inredning hade hon :) blev bjuden på kaffe och lite skitsnack, det gillas och ska göras om snarast.

denna dag har nog varit den värsta jobbdagen i mitt liv. allt gick fel. började med att jag fick PILLfingrar och fick för mig att testa öppna dörren som tar oss ut från konsum/kvarnen UTAN kortet... detta resulterade i att hela mataffären började tjuta som faaaaan. affären var öppen och folt kollade konstigt på mig och personal kom springande.. skaligt onödigt av mig.. och när vi sen använde kortet började de tjuta IGEN.
sen väl kommen till coop bygg hade ja glömt nyckeln till maskinen på kvarnen.... så vi fick skita i det.. höll även på att slå ihjäl mig typ 10 ggr. sen lyckades ja som vanligt gå in på alla bajstoaletter.. haha man får inte vara speciellt känslig när man jobbar som städare vill ja lova.. man stöter ju på de mesta!

laaaater


imorgon kommer min älskling hem

heeelt ok!




det är så jävla underbart väder om dagarna. man blir så himla glad och positiv till allt.
efter jobbet drog jag till stallet där moa var. jag tog med mig båda hundarna och vi gick en långis. hade med mig min kamera och jag gillar den!!! efter stallet gjorde jag mat till mig och moa, sen har vi bara glott tv.. både somnade som vanligt :P man känner tröttheten när man jobbar alltså. jag är ju inte van att jobba många dagar i rad och inte få sova ut nåt nån dag... men fan, de känns förjävla bra..och speciellt när lönen kommer, weeeeo.

nu ska jag kolla mitt gossip girl avsnitt som jag laddat hem :D
blev fan besviken denna tisdag oxå...one tree hill har inte släppt
några nya som dem brukar...uuh.

har inte suttit något framför datorn idag. apskönt faktiskt
neey nu ska jag sova.. tänkte bara bjuda på några bilder från idag :)

godnatt mf:s !








myyyysan <3

måndag igen!

i fredags gjorde jag det lite mys för mig och viktor :) bästa maträtten tillagades, tända ljus, dipp gurka o morötter..sen blev det soffhäng heeela kvällen. hur mysigt som helst. var ju tvungen att sova tidigt oxå för jag och moa skulle åka till Sollentuna kl 07.00 på lördagmorgonen då utställning stod på schemat "sthlm winter show". madde ( sagas uppfödare ) ställde henne. det fick suuuuper bra och jag är sjuuukt nöjd. hon fick en 1:a med kaaaanon kritik. när ja ställt henne innan har hon bara fått 2:a (tunn) men nu verkade hon ha växt till sig ordentligt. madde var riktigt nöjd och ville ställa henne mer :D kritiken var på engelska så jag fattade inte så hon fick översätta åt mig och moa, haha. jag har massa fina bilder som jag ska lägga in sen så ni får se..
owh, saga är finast i världen. hon var så himla cool-lugn bland allt härjande. hon är en perfekt hund att ha med sig överallt..loooove

efter utställningen drog jag till vingåker och myste till det med viktor igen.
jag är en toffel..gillar att va hemma och mysa med min älskade <3
visst är det kul att gå ut lite då och då :) men väntar hellre tills vädret blir finare och skönare..
det är ju bara kallt och träligt nu.

idag har jag jobbat :) ska jobba heeeela veckan. känns hur bra som helst. och för att fira det köpte jag mig min egna efterlängtade kamera!!!?! min första egna kamera, hehe. har aldrig haft ngt intresse av att ha en förut..vi har många kameror här hemma, min syster är ju lite av en nööörd, likaså pappa...men kände att det är skönare med en egen än att låna deras hela tiden. så nu ligger den här bredvid mig. en rosa jävel, SONY.. kuuukfin.
värt varenda ööööre.


nu ska jag åka och sola med moa. sen blir det till att duscha och sedan krypa ned under täcket. ska somna tidigt idag har jag bestämt..

saknar min pappa..han åkte till Italien idag :/ buuh. känns som att han aldrig är hemma..


saknar viktor ocksååååååå... min kärlek!


P2

happy girl..de är jag det! slutade lite tidigare idag vilket var välbehövligt. har lite att stå i idag!
ska jobba heeela nästa vecka med camilla.. wieo 40 timmar tackar ja inte nej till.. det är så
jävla skönt att börja kl sex och sluta halv tre varje dag.. och INGA helger. man kan liksom göra saker
efter jobbet och kan ta sovmorgon ungefär varje lördag och söndag ;) förutom imorgon då.. ska ju
till sollentuna med moa och Saga. spännande och skoj att vara den som tittar på :)


nu ska jag städa mitt rum. jag och viktor busade lite väl mycket igår tror jag..
ser nästan ut som en bomb har släppts i rummet...eller kanske som om någon
dött härinne? :S usch. hääär ska städas.


kyss




remover

idag när jag körde hem Carina passade jag på att kolla på hennes valpar. 7 stycken svarta och fawn-färgade valpar på 4 månader sprang runt och bokstavligen kastade sig över mig. fyfan vad söta dem var.. och stora like heeeell.. ville ju bara sno med mig en hem alltså. helt tuffiga och pluffsiga..owh, goa de var dem!

imorgon blir det jobb igen :) och det känns bra. måste försöka jobba järnet nu alltså.
nu sitter jag och väntar på viktor som är påväg hem från Stockholm.
vi ska bara ta det lugnt ikväll.. säcka i soffan och bara glo.
lyxfällan ikväll...haha det är roligt!


laaater


gooodmorgon

nu ska jag ned och ta mig lite nybryggt kaffe,
sedan bär det av till jobbet,
för att sedan åka till båsen. jippieee!!!

blir en skön dag...och sen kommer min älskling hem ikväll. hur bra kan de bli egentligen?


laater mf:s



10 fingrar till gud

du är killen i mitt liv!


fick en mini-ipod av pappsi, wiiie


glider på en räckmacka

pappa har kommit hem från Kina nu. jag och moa va och hämtade honom precis.. :) as mys och träffa honom igen, jag har saknat honom som fan. på måndag åker han till Italien, men kommer hem onsdag morgon så de kan man ju stå ut med..världens bästa pappa!!!!!

när jag kom hem idag från sthlm hade ja planerat att städa mitt rum..men insåg ganska snart att de kunde ja ju glömma.. mammsen hade varit här inne och fixat, haha.. hon är ju också söt alltså.. ikväll kommer ja alltså inte ha så mycket att göra.. ska va med moa :) kolla tv, sen kanske ta ett bad och måla naglarna.. kul va!?


i'm a monster

blocket.se är ju lätt den roligaste sidan på Internet..haha.. man kan fan hitta vad som helst där. jag har dock aldrig köpt något därifrån men det är ju as skoj att bara kolla...typ på alla söta hundvalpar och kattungar oooh.
jag hittade en aaasa fin siames kisse där idag. fyfan, den var vit med lite brunt på öronen och nosen..sen helt klarblåa ögon..4000:- skulle dem ha.. bodde ja inte hemma och hade två hundar som vill äta upp katter hade jag fan köpt den på en gång.
ha begäret är ju helt jävla sjukt alltså. ha ha ha och meeeera haaaaaa!

vill ha en
harlekin GD
nakenhund
chihuahua
schäfer
dobermann
o guuuud vet vad mer!!!


har precis kollat på nya avsnittet av gossip girl..det är bra grejer det!!



animal planet

alltid när jag är i stockholm ligger jag och kollar på den kanalen..haha den är grym ju.
bion igår sög verkligen..jag hade ju värsta förväntningarna på wolfman så jag blev fan besviken..tycker den var ganska töntig och jag trodde att handlingen skulle vara bättre =/ dessutom sa både amanda och moa att den var bra.. LJUGAPOR ;) haha.... idag blir det hemgång. båsen på torsdag och P2 på fredag. Skönt att jobba juu.. ska försöka att jobba så mycket som möjligt nu i mars. Vill få en bra lön i april juuu..

har redan nu bestämt att det blir lugnt i helgen. ska till sollentuna på lördag, Madde ska ställa Saga.. ska bli spännande ju. kanske borde träna lite nu dagarna innan så hon inte är helt coco.. hon är inte ställd mer än typ 2 ggr och då är de jag som gjort de.. och jag har verkligen inte tränat "ringträning" hehe.. så vi får se hur det kommer gå :P skönt att madde ska ställa iaf. hatar att springa i en ring och känna mig som en tönt. nääääfan de är inget för mig.


amazing - kanye west


laaater


tre vänner

igår åkte ja upp till stockholm eftersom viktor fyllde. vi drog till tre vänner(tror ja de heter) och käkade gott och drack lite. jätte mysigt var det :) när vi kom hem somnade vi typ på en gång.. as skönt!
jag åker inte hem förrän imorgon... jobb står på schemat torsdag och fredag.
ikväll ska vi gå på bio.. wolfman eller alice i underlandet.. vet inte vilken jag helst vill se :P men har ju suktat efter wolfman ett bra tag nu så det blir väl förmodligen den.

nu ska jag göra mig iordning för att sedan dra till violen och käka.. lövbiten där är skeeeta god..

puss

måndag

och min älskling fyller år idag!! GRATTIS MITT HJÄRTA :*
ska åka upp till stockholm senare idag och fira honom.. inte tänker ja låta han fira sig själv.. nooopp!
jag älskar dig viktor!!!

 ;)


ich bin eine discoschlampe

ikväll blir det 20årsfeeeest och utgång med anna och moa :D gillas gillas


kvinna, vem är Du att dömma?

Ja tänk på de ett tag du..


såg att världens bästa vän hade gjort ett inlägg, hur gullig är hon inte. Bästa!!!

precis kommit hem från vingåker..jag ska jobba idaaag och ikväll hoppas jag på bio om mr.trött.tråk har lust..


höörs senare helt enkelt, jag har lite brått!!!
PUSS


det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du

Eftersom Bella har gått och lagt sig tänkte jag skriva lite i hennes blogg.
Det var ett bra tag sen jag hade en egen blogg och nu kom jag på
varför jag tog bort den. Jag har aldrig något intressant att skriva om.
Därför lägger jag in lite fina bilder på mig och min bästa vän!


 














Du är bäst! / Moa.

stockholm!!

drog till stockholm igår..till min baby. han sov som en stock när jag kom.. han såg nästan död ut men efter lite rust oså vaknade han till :) dock blev de mycket tidigt sömn så ja känner mig sketa pigg idag.
tänkte dra in till centrum och handla lite..ehe!

vi åker hem ikväll/natt igen..

laaater

morrn

solen skiner idag igen.. är det inte sjukt underbart!! tyvärr så blåser de ju en hel del =/ va ute med akilles en sväng och jag börja frysa typ på en gång..

ellen och amanda drog precis härifrån. ska ta och städa mitt rum lite nu.. det är fan inte fräscht här alltså.. grejer över hela golvet. sen kanske jag drar upp till stockholm :) myyms!






glajjer på..kaaanske en aning tidigt för det.. haha MM!


Hej

Bella sitter och gör manliga ljud. Och då menar jag verkligen manliga dagen-efter-fest-ljud. Säger inget mer om det!

Jag är ledsen och glad. Konstigt att ha två kontraster till känslor.

Nu kommer de.

Herrå
/Ellen

min arm :(

fyfan jag vaknade precis nyss nere i soffan. slog upp ögonen och kände inte min vänstra arm. jag hittade den knappt? haha men tillslut så gjorde jag de. den hade ledgat på ett CP-sätt... känseln är borta och det är fan inte skönt. amanda och ellen låg på andra sidan soffan och sov..men tv:n var avstängd?! moa den jäveln har alltså lämnat oss där, tyckt att vi ska sova där, stängt av TV och GÅTT! hahaha.. fyfan.

nej nu ska ja krypa ned i min djukt sköna säng..min stackars lillasyster hade ja fått sms av också.hon hade legat här och väntat men eftersom ja inte kom drog hon tydligen för sängen är tooooooooooom nu!

oooh ja slocknar nu! säckar ihop NATTI

BUSIGT

Hihih, gissa vem det är som bloggar? Jo Bellas syster Vickan. Kan ju informera om att Bella fortfarande kollar på film och jag börjar bli trött. Funderar på att gå och lägga mig i hennes säng och sova så länge. Skulle vara skönt. Så får det blir, jag som fortfarande går på gymnasiet måste ju gå upp relativt tidigt. Usch, det är inte allt för kul att vara 16 år, men om lite mindre än 2,5 år tar jag studenten. Det kommer bli grymt!
GODNATT :DDD

besök all night long

amanda och ellen kommer och umgås med mig och moa snart. vi ska kolla på cougar town. om jag har förstått så är det en ny serie som startar?! hoppas att den är bra.. serier är fan bäst.

min lillasyster har paxxat en sovplats i min säng inatt :) myspys ju. hatar att somna själv så jag säger ju inte nej direkt..ligga där och vara medvetenom att man är helt ensam..känns tryggare och veta att man har någon bredvid sig. dock hade det ju varit sjukt underbart om det var viktor som låg bredvid mig..oh jag saknar honom mycket, min fina baby..vill ju ha honom här hos mig varje natt!!! men snart så, förhoppningvis ;)



finaste sagan!


kings

jag moa och vickan beställde pizza från kings..köttfärs oså och fyfan det var ju inte köttfärs utan tomatsås..smakade skit rent ut sagt. man får ju lust att ringa och begära en ny pizza men vem orkar vänta yttligare 15 minuter :) haha inte vi iaf.

jag är sjukt rastlös!!!!! vill att snön ska försvinna så man kan göra roliga saker.. känns ju som att man endast är inne hela dagarna.. det är inte OKEJ!


laaater säkert!


KAAAJ




 hittade lite gamla bilder från 2005 .. typ bästa tiden i mitt liv.
 skulle kunna betala mycket pengar för att gå tillbaka dit just nu.
 hade fan inga problem då, det ända jag och moa gjorde då var att
 tillbringa ALL TID i stallet.. kaj och pim.. uuh saknar!


happy

sket i att duscha efter frullen..istället drog jag och Moa till PS och sola men bara 8 minuter för längre än så orkar jag knappt stå där i. det börjar liksom krypa i fötterna tillslut och det känns som man håller på att tuppa av.
har precis myst till det i mammas och pappas rum.. tände brasan och tog med mina viktiga tillhörigheter :P
saga ligger bredvid mig och myser oxå :) det ända som fattas nu är viktor..
justeeeee, jag är fan ensam hemma!! vad ska man hitta på då egentligen? känns som man borde passa på och göra något spec, men vad?!! hm...återstår & se


jag har funderat lite på utbildningar... och jag kan inte riktigt bestämma mig.. känner mig kluven =/ vad är smartast? vilket ger mest jobb? den dyra el billiga utbildningen? oow det är fan svårt.. dem två ja kollat på ligger iaf i Stockholm.. den ena utbildningen kommer typ kräva att jag flyttar upp dit..och den andra kan ja lika gärna pendla... det blir till att fundera lite till och prata med min bästa rådgivare, PAPPA.. fast han kommer inte hem förrän om typ 9 dagar tror jag..


kan heller inte bestämma mig om jag vill ha en chihuahua el en nakenhund?!
ser ni vilka problem jag har i mitt liv, hahaha :) det är inte lätt att heta isabella greek alltså.





det har heller inte kommit ut ngt nytt one tree hill avsnitt..fan vad ledsen jag blir alltså, hade ju som vanligt sett fram emot det ngt fruktansvärt.. =/


saknar






SOLEN SKINER

fan vad härligt det var att vakna och dra upp rullgardinen. solen bara strålade in i mitt rum och på en gång kände jag att detta kommer bli en bra dag, haha. jag har dock inga planer, men det ska jag se till och ändra på..

men nu först ska jag ta och göra mig kaffe och sedan ta en rejäl dusch :D


laaater mina vänner! 

viktoria emelie greek f14

min syster är inte frisk.
som ja sagt förr, för mkt av något kan göra dig sjuk.



black and white

fick med mig hem ett par skor, en klänning och örhängen idag.. bra och välbehövligt. nu sitter jag vickan och moa framför brasan hemma hos mig. alla med varsin dator.. hettan är extrem, nästintill svettning :P

kvällen kommer, som ja sa innan, bli as lugn. kanske drar och solar senare om vi orkar.. ska stå upp isf och de är ju fan läskigt..man svimmar nästan och pinar utahelvete..

tänkte dra till stockholm till baby idag men sket i det..han jobbar till 9 ikväll och likaså imorgon..känns lite tråkigt att ligga i lägenheten helt själv så många timmar.. men får se hur jag gör imorgon.. saknar honom jätte mycket redan!!! det är förjävligt.....


laaater
KYSSS


y o u d o n 't w a n n a p l a y m e

moa ville hänga med ned på stan idag :) ska kolla lite kläder och kanske nån 'flyttahemifrånsak'.. viktor fyller nästa måndag oxå så kanske ska kolla efter lite saker till honom med. tycker det är as skoj att köpa julklappar och fördelsedagspresenter till andra men oftast är det ganska svårt..man vet ju liksom inte vad dem vill ha oså.. men som sagt, oftast blir man ju glad över det man får såattsäga.
Annars idag då...hm nee, ingenting vettigt kommer att hända tror jag. kommer förmodligen spendera mest tid framför datorn och kolla på blocket.se och min andra fina hundsidor.. haha! kul liv jag har, kul tjej. undra varför jag är en sån hundnörd..ingen annan av mina vänner är ju det!? dock har jag ju Moa som tycker om att hänga med på alla tävlingar och träningar, tur det. men ändå liksom..kanske är för att ja har en sån fin dobermann tjej som är grym både på tävling och träning, tssss ;)


har försök sätta in massa låtar och filmer på min iphone idag.. men kukiarslet vad krångligt det ska vara..eller är det kanske jag som är trögare än den blondaste människan på jorden?! lyckades iaf TILLSLUT att få in några låtar. känns ju ganska fånigt att ha 32GB om ja ändå inte använder något utav det?! får ta & fråga syster om hjälp..hon är ju duktig på sånna där saker som jag suger kuk på.








haha kanske inte fräschaste bilden men wtf :)




sexfemman

ja är ledig idag och jag tror fan inte de är bra..direkt när ja vaknade kände ja suget efter shopping, oh!


RSS 2.0