sömntablett tack

Jag kan inte sova. Vet inte riktigt hur jag ska bli trött! Cigg efter cigg, snus efter snus, neeej inget hjälper. Brukar annars kunna bli sömnig av det, haha!
Dem ringde från jobbet idag och ville att jag skulle jobba imorgon, men jag känner att jag behöver vila upp mig riktigt ordentligt så jag inte insjuknar igen så jag sa nej. Är inte helt kry än heller, så jag tyckte att det var bäst att vara hemma. Hatar att säga nej, men ibland så måste man. Imorgon är det fredag men jag ska bara ta det lugnt och på lördags är det halloween fest.. meningen är att alla ska klä ut sig, men jag är så himla dålig på sånt... dessutom tycker jag att det är tråkigt att spöka ut sig, hah! Så det visar sig hur det blir med det. Grymt roligt att det finns människor som styr något iaf.


nej nu ska jag bege mig till sängen där min kärlek faktiskt ligger och sover...



jag vill ha en nakenhund

och jag vill flytta hemifrån
och jag vill ha en till dobermann
och jag vill boka resan till Thailand

...sen såklart någon att göra allt med! haha GE MIG




Jag är fortfarande dålig... känner mig sämre idag än igår vilket inte är kul. Blev tvungen att sjukanmäla mig från jobbet.. hade aldrig klarat av att jobba ikväll!



du är fin.


namnlös

Kom precis hem från jobbet. Är helt slut i kroppen men huvudet är fortfarande med mig. Har varit aktiv i 6 timmar och verkligen JOBBAT hela tiden.. visst, nån rökpaus blev det ju, men ändå! Känner mig riktigt duktig men tanke på att jag faktiskt inte är riktigt frisk..om jag har otur kanske jag är ännu sjukare imorgon tack vare alla ansträngningar från idag! Nu ska jag krypa ned i sängen och kolla gg, oth och aa.




saknar dessa mänskliga varelser, förutom mig själv då ;P









tänker på dig.


dra mig baklänges

Godmorgon! Känner mig en aning bättre idag. Jag är faktiskt på riktigt bra humör..på grund av en viss...! wieiweiwei. Ska åka och jobba ikväll vid 6 som det ser ut nu...tror nog att jag pallar det!
Idag kommer det ut nya avsnitt av gossip girl, one tree hill och andra avenyn, vilket betyder att jag kommer ligga i sängen hela natten och bara glo, underbart!



gammalt är bra! har förstått att man ska hålla sig till det!




For every step I take
The road just seems longer
Like in a box I'm not getting out
Wanna feel stronger
But the room is getting smaller



Hejdå

sjukling

Jag har blivit sjuk.. på riktigt!
Min hjärna håller på att sprängas.
Min näsa styr sig själv och tycker att snoret ska rinna ut.
Jag svettas som en galning samtidigt som jag är frusen.
Jag känner mig hängig så det tjuter om det...dessutom har jag så himla ont i min arm. Den värker något förjävligt och jag vet inte hur jag ska få det att sluta!

Jag behöver dig baby!

do your WORST, come out to play when you are HURT

Gårdagen var den sjukaste jag någonsin varit med om. Finns inget mer att säga om det! Skratta eller gråta? Skratta och gråta. Somnade typ fem imorse och vaknade rätt skapligt ändå, vilket känns! Ellen kom förbi här en sväng nu på dagen. Alltid lika roligt att träffa henne och prata av sig. Hon är en behövlig person i mitt liv.

Jag har jätte ont i min mage och känner mig orolig i kroppen. Ont i magen på grund av min älskade Amanda. Hon är inte värd detta skit :( Usch, fy och helvete alltså. Skiter fullständigt i mina egna "problem" för det går inte att jämföra med hennes..... Hon borde inte få vara med om detta!

Ikväll ska jag städa mitt rum och tända massa massa ljus i hela rummet och sedan bara mysa.
Jobb står på schemat imorgon, börjar 06.00 yeeeyh!


This time baby I'll be bulletproof.
Starkare än någonsin ;)


Denna lek är så grymt mycket över

Hur patetisk kan en människa vara egentligen... det är roligt att bli kissad och bajsad i ansiktet när man äntligen älskar en människa igen! Jag tänker aldrig mer älska, aldrig mer! och jag menar verkligen det.

Du får leka dina lekar med någon annan i fortsättningen!

keep up the good work boy


några erfarenheter rikare

Äntligen hemma efter 8 timmars jobb. Jag är helt slut i kroppen och skulle VERKLIGEN vilja sova i några timmar, men det hinner jag tyvärr inte. Vaknade klockan 4 imorse över att pappa stod och härja på Akilles, haha. Hundfan stod och lät vid dörren FAST pappa OCH mamma varit ute med honom flera gånger från kl 00-03. Han har ett sånt gällt läte så det gick knappt att somna om igen och pappa var så upprörd att han satte sig och jobba istället. Ibland undrar jag vad som finns i Killes huvud.. det kan ju inte vara speciellt mycket iaf! haha.

Nu ska jag ta mig en dusch, yeeeey....det är jag värd!
hedå.



akilles


sommar..kom tillbaka!



sådär såg killes ut efter att han blivit ormbiten. haha lilla gamla gubben, så jävla söt!

Har sjukt tråkigt. Vad ska man hitta på!! Malla ringde nyss också så jag börjar jobba 6 imorgon istället för 9.. kommer inte jobba med Moa heller vilket suuuger ju. Hade varit så mycket roligare ju!

Kanske ska ta och städa mitt rum igen... ser ut som..jaa jaag vet inte vad alltså, hah!


bakfyllan

Jag är bakfull.. riktigt jävla bakfull. Tror att jag kommer gå i taket. Jag har verkligen legat i mitt rum hela dagen för så fort jag ska till att gå en sväng så blir bakfyllen 10 gånger värre!? haha. Igår i alla fall, det var sjukt roligt. Inte så mycket människor ute som man kände igen men jag har verkligen as kul..kanske var för att jag var ute med bästa vännerna! Wiewie. Kanske blev lite på tok för mycket drinkar osv, men vafan! Jag lever bara en gång ju och kan ej dö nyfiken :P
Tack för igår tjejer, puss ska ni ha!

Dagen kommer fortsätta att spenderas i sängen kan jag lova. Tänker inte röra mig, mer än då jag behöver gå på toa. Kanske borde ta en liten sväng med doggen också? Vore ju ganska snällt mot mamma och pappa. Kanske gör det senare ikväll när kroppen mår lite bättre.

Juste, jag ska jobba imorgon...tillsammans med Moa faktiskt. Haha, vi ska städa studentlägenheter! Kadish. Hur kul är det inte att jobba när man får göra det tillsammans med sin bästa kompis? Jag klagar då inte!

Ska försöka träna Sagan imorgon också. Borde se till att någon filmar! Ibland kan det vara bra och se sig själv har jag hört, haha!



KORAD LP1 Dobvoyage Andine -hjärta-

Later.


happyface

Vaknade precis till liv.. Fattar inte varför jag sover så länge, klockan är ju ett. hohh. Kanske inte borde ha min svarta rullgardin nere. Det blir så himla mörkt när jag har den och då vaknar jag aldrig.
Idag ska jag och några nära och kära ned till Harrys och mysa lite. Skönt att äntligen ha något att se fram emot lite, haha... det är inte vanligt nuförtiden!

Jag hatar att sova själv. Det är verkligen det värsta som finns. I princip så är det omöjligt att somna skapligt då... men jag har turen att ha världens mysigaste hund som sover hos mig varje natt mån-fre! Hon sover alltid i sängen samt under täcket och det är så sjukt mys. Hon är ju inte speciellt liten så det känns som att man har en sovkamrat bredvid sig. Dessutom ger hon en värme.. ååh myyysan<3





Nu ska jag göra iordning frukost och kolla lite mer på mina älskade serier!
laaaaaaaaaater!


stan

Efter stallet åkte jag och Moa hem till mig. Vi duschade, gjorde oss iordning och åkte ned på stan. Hittade inget klädesplagg men fick med mig hem 2 mössor, 2 halsdukar, två par örehängen, en ring, vantar och ett armband. Det är alltid lika roligt att handla. Skulle kunna göra det dag ut och dag in.. Sen iaf så gick vi till torino och käkade grillspett och det smakade fiiiiint.

Ikväll händer inget speciellt. Är på bushumör... kanska ska ta och göra nåt riktigt riktigt busigt...hmf, om jag vågar, hehe!
Vet i alla fall att jag ska kolla på nya avsnitten av gossip girl och one tree hill... sen såklart andra avenyn.

Moa är enastående, japp det är hon. Alla människor borde få ha henne som vän!


replay

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Ska iallafall hänga med Moa till stallet, städa mitt rum, träna Sagan och gå en långis. Finns inte så mycket att göra i veckorna när alla jobbar eller går i skolan, tråk!

Kanske dra en vända på stan också... kanske hittar något fint och användbart! Jag får sån lust att handla saker när jag har tråkigt.. har egentligen inte pengarna till sånt men vafan, jag ockar inte bara sitta på mitt rum och ruttna! Man lever ju bara en gång så ;)

Funderar på och anmäla mig till lite tävlingar också!? Vore ju ganska bra om jag gjorde det. Jag gillar att tävla! Det är spännande och eftersom det har gått så bra hittills blir man ju ännu mer taggad.







HEDÅ


karma

Måndag igen... jag hatart! Ännu en helvetesvecka med ångest och panik. Det värsta var att jag hade glömt bort det tills Katten påminde mig om hur bajsigt livet är... att man borde gå och dö... för man hålls ju ändå inte med något annat viktigt....neeeeeej nu ska vi inte vara sånna.. livet är underbart, finns ju massa man kan hållas med.. t.ex träna hunden, äta mat, sova, jobba lite ibland, träna doggen igen, dricka lite... hur bra låter inte det egentligen? drömliv ju

Just nu sitter jag och rålyssnar på Darin! Hahaha. Tro det eller ej men hans texter är ganska lockande. Ganska vettiga ju! Önskar att jag var mer som Darin


nej fyfan, nu ska jag dra mig ut på utflykt. hahhaa, jag är knäpp!




lite bilder från igår kanske... jooooooooooomenvisst här ska ni haaaaaaa av mig!







KORAD LP1 DOBVOYAGE ANDINE

Imorse åkte jag och Moa till Lindesberga? eller vad det heter, för att kora Saga. Det gick bara bra och hon blev godkänd vilket man måste bli för att få titeln korad. Så jag kan ju inte vara annat än HAPPY! min lilla pulla.. haha hon är allt för söt ibland. För er som inte vet är korning ett slags "test" på hunden, där man ser hur hunden reagerar och bemöter jobbiga och vissa situationer. En slags utvärdering på hur hunden fungerar!

Moa är bara för bra. Hon följer med mig på allt med Saga! Hon har ersatt pappas plats.. mycket roligare att ha Moa med. Hon är guld värd! Allt blir mycket roligare när hon är med.

Nu sitter jag och kopplar av lite med vin och mysbelysning på mitt rum, underbart! Ska snart ta mig ett varmt bad och sedan bär det av till ett annat mysigt ställe. Japp

hedå


 


freeeedag

Kom precis hem från jobbet och solariumet! Nu är jag röd som en rödbeta och fräknarna har kommit fram =P, tummen upp! Idag ska jag kanske på bio.. kommer inte ihåg vad den heter men det blir nog bra!! Annars kommer det inte hända så mycket.

Jag återkommer =P

 

fanskap



time will tell

Tiden läker alla sår! Det är frågan...

Jag har så många tankar och funderingar i mitt huvud. Om jag ska försöka förklara så kommer det skita sig. Jag kan inte formulera mig idag. Juste för tillfället består mitt huvud och min kropp av en tickande bomb som vill sprängas, NU.

Känner mig riktigt patetisk.... hahaha. Kan inte låta bli att skratta åt mig själv.... jag=emo

Säger bara en sak; JAG HAR MIG SJÄLV ATT SKYLLA!

Ska snart och sola...sen ska jag . . . . ! Japp, de ska jag.

 


-

Idag har det inte hänt så mycket. Sovit mestadels... kollat lite film och varit på ikea en snabbis. Fick med mig några doftljus hem, wie. Kvällen kommer fortsätta att vara lugn. Idag är det en sån där deppar 'inte gör något' dag! Imorgon ska jag dock försöka uträtta lite bra saker!





saknar studentveckorna


onsdag

återkommer ikväll......


Still I haven't learned my lesson well

Jag tycker att man borde lära sig av sina misstag här i livet, men jag kan då inte påstå att man alltid gör det, inte jag i alla fall. Om och om igen gör man om samma gamla misstag..vad är problemet liksom? vill man bli besviken och sårad? Jag verkar ju föredra sånt! eller så är det så att man har hopp och tro om människor. HAHA, att människor faktiskt kan förändras... äsch, jag vet inte.

Igår var det fotboll och Sverige förlorade.. mycket tråkigt ju. Umgicks med Moa och tog det lugnt.
Idag har det varit lugnt och kommer förbli så. Jag solade förut.... i ett sånt där "stå solarium" men jag måste erkänna att det var ganska jobbigt att stå där. Blev lite trött i benen efter några minuter, heh.
Nu blir det film och sen hopp i säng... ska jobba imorgon, wiiiie!

puss ska du ha&få 



All the things that you wanted from me

hur ska jag börja.. gårdagen var total katastrof vill jag lova. önskar att man kunde radera vissa dagar. önskar att jag aldrig gått ut helt enkelt..

vaknade vid 7 imorse och då åkte jag och moa till stallet.. sen hem igen för att försöka sova, vilket gick åt helvete. kollade två filmer och sen har inget mer hänt!!!?!! långa pratstunder och tårar. jaaa, oharre.

varför ska saken och ting vara så komplicerade hela tiden. jag blir galen på det. gah!
vill inte vara med om denna dag! ta mig härifrån  




fredag och i'm in love

Efterlängtade älskade fredag!
Började dagen med jobb i vingåker.. kanoners!
Fortsatte dagen med att umgås med Moa.
Fortsätter dagen med utgång så det skriker om det.
Kan det blir bättre? Svar, Nej!

Känner på mig att det kommer bli en kanonkväll toniiiiiiiiight! Jag är taggad, sjukt taggad.

 

Nu;

Duscha
Packa
HEM <3

Jag är lite sur just nu. gah!

utgång

Utgång med den bästa människan som existerar på denna jord, NU!
Det finns inte någon som henne.
Om ni vill veta smaskiga hemligheter om mig är det henne ni borde vända er till. Hon vet allt om mig och då menar jag verkligen allt! haha..
Finns inte någon annan som jag litar på så mycket som jag litar på henne!
Hon är min bästa och det kommer hon alltid att vara. Min syster.

ELLEN BIG! hjärta hjärta hjärta.




Wavin' flag

Såg nyss bland de roligaste och sorgligaste bilderna i hela mitt liv. Hahaha... tack Ellen!

I måndagskväll åkte jag till Stockholm. Fick sjukt bråttom till tåget, så jag lyckades glömma att ta med en jacka. Detta kom jag inte på förrän jag satt på tåget också. gosh! Så igår åkte jag och köpte mig en ny jacka. Fick även med mig lite annat fiiiiiiiint. Dessutom så var jag helt själv när jag handlade och det var ju bajsskönt!!!

Dem ringde från jobbet idag, så på fredag blir det jobb...happyface.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ganska oklart än så länge. Ellen och hennes kompis Emma kanske var på lite utgång. Jag är riktigt på i alla fall. partypartyparty.. ja det var ett tag sen för mig, puh! Känner att jag behöver en liten "roar dag", ni vet, sånt man kan känna ibland;)

Imorgon åker jag iallafall hem till katrineholm och då blir det 2 timmars träning med Sagan. Korningsdagen börjar närma sig.. buhbähgah! Måste köpa en pistol och en knallpulverpistol snarast alltså.

hedå sålänge


only you

Laddade in massa bilder från gamla mobilen igår, haha! Tänkte visa några gamla godingar ;)

 mini sagan


 svea valp som sooover


 pappa och moa


 killen & saga

 viiikis

 jag o mooooosan

 

 hah

 haha, who


 lillan




 sagan, endast några månader. hjärta



Sådär ja! Lite roligt ju... =P


namnlös

Återigen söndag.. mindre roligt faktiskt!
Helgen har varit jätte lugn. Går nog inte att ha en lugnare helg!?! skönt vare iaf. Dock ska jag försöka festa till det heeeela nästan helg.. yesyes!

I veckan vill jag boka våran Thailandresa så jag har något att se fram emot.. Börjar ju bli deppig nu när hösten bara HOPPAR fram som en jävla galning.. man hinner ju förfan inte med! puh. Jag behöver något som gör mig på lite bättre humör :)

Idag ska jag träna med Sagan, jogga en sväng (hääähh), kanske sola? och till kvällen blir det mys..
Och imorgon ska jag jobba igen, wiiieiei! och efter det tror jag att ja åker till Stockholm.


        hjärta      





fredag

åååh haha. I onsdags åkte jag upp till Stockholm. Ellen hade fixat biljetter till Idol av hennes kompis som jobbar där. Så, jag Ellen och Emma var där. Det var sjukt roligt, haha. Dessutom lät det mycket bättre live än på tv:n.. vi fick se prgrammet där i studion och då lät det förkäääääääääässt! 
Töntig som jag är var jag ju bara tvungen att ta ett kort med Bagge. Han ser ju ut som en björn och man vill bara krama om honom så jag tog min chans, hoppa dit och tog ett kort, hahaha!
Sov sedan kvar i Stockholm och åkte hem i torsdags. Kom hem vid halv tolv och då var det bara att hoppa i säng eftersom jag skulle jobba idag!

.. jobbet gick bra idag igen! Det är roligt och städa, jag gillar det. Däckade i soffan när jag kom hem och har sovit fram tills nu. Skitskönt! Ska jobba på måndags också, wiiiiiiiiiiie.

Ikväll blir det lugnt. Har lust att gå på bio... men men, får se vad som händer :)
Nu ska jag duscha och göra mig iordning lite.
bye

 hahahahah

RSS 2.0