min coola syster, eeeeeh!


and here we go again

Jag längtar till lördag som fan, hihi! Massa underbara människor kommer till mig då.. och så fyller jag på söndag :) Kan inte fatta att jag blir 21...kanske inte ser så mycket ut för världen, men jävlar, jag känner mig gammal. Börjar få lite halvt panik....vad har jag gjort alla år? vad håller jag på med nu? Vad ska jag göra? Vad kommer hända med miiiiiiiiig. Snart måste någon förändring göras. Kanske vore bra att flytta från mamma och pappa till att börja med, haha! Men fan jag trivs ju här på ett sätt. Mat på bordet varje dag, min tvätt blir tvättad, ingen hyra, inga utgifter(förutom telefonräkningen), behöver inte göra ett skit förutom att ta hand om min hund och det gör jag ju gärna! men det är fan på tiden att jag bryter detta mönster!

Imorgon är det jobb, fredag likaså...sen jeeeeklar blir det party :)

PUSSSSSSS mina vänner!



:)

Leia ligger och sover på mamma. Sött!

good is good

Dagen började med en tur till stallet tillsammans med Moa, Vickan och Saga. Vi myste med hundvalparna och lilla Tyra. Världens gulligaste lilla unge. Bara några månader gammal och hur go som helst. Det är nästan så man blir lite sugen på en egen, men bara för en dag typ. Haha! Efter det drog vi ner till djulö och solade lite. Jag fick bara fräknar som vanligt och alla andra blev bruna och fina..Får jobba på min bränna i solariumet istället :P. Nu ikväll har vi varit och spelat kubb. Killarna fuskade och vann.....men annars var det mys.

Godnatt mina kära, nu ska jag och VIktor sova skiten ur oss!



LOVE YOU!


update direkt från sälensängen :)

Har haft en mycker trevlig och rolig liten semester. Det kunde inte ha blivit bättre helt enkelt. Dock var inte åkningen någon höjdare..men det hade man nästan på känn. Känns tråkigt att åka hem imorgon..=/ Hade gärna stannat några dagar till.. tack så mycket alla inblandade för denna resa och dessa dagar <3

Mer bilder kommer senare :) Orkar inte lägga upp fler med detta sega internet
PUSS



fiiina <3








NU DRA VI <3

LOVE!

värdelööööst

Efter jobbet drog jag och Moa ner på "stan" och jag köpte mig en jacka som jag kan ha i sälen. Den är fiiiiin och har en lite rooolig färg :) Ni kommer få se bilder senare! Efter det drog Moa till jobbet och Bosse kom hit. Vi drog ut till byn och fixade brädan som jag ska låna av henne och så bytte hennes pappa däcken åt henne. Efter det drog vi en vända med deras fyrhjuling, wiiiii!

Nu står pappa vid grillen och fixar god mat. Är så sjukt hungrig (som vanligt)!


PUSSSSSS


ny mobil, nytt nummer.

Nu har jag min tredje iphone ......eftersom något fitthål snodde min i lördags. känns mindre roligt men samtidigt fantastiskt. Inget annat duger för mig längre :) Tror alla iphoneägare kan hålla med om det!! Har även nytt nummet så det gamla är det bara att radera mina vänner!

På torsdag drar vi till sääälen och stannar till söndag!!! Ska bli GRYMT!!!!


hejhej hemskt mycket hej

it´s fuuuuuucking oooooooover noooooooooow!

kaffe gör mig nervös

Jag måste sluta dricka kaffe. Efter en klunk och jag blir helt virrig, nervös och obekväm. Haha! Ganska konstigt :) Från och med nu får jag försöka hålla mig till te istället :P

Ska snart iväg med min fina vän Moa på en liten tur. Hon är bra :)

LOOOVE


-

 

trust respect and love, how hard can it be?



?


hihi


heeeye

fyfan vilken underbar dag!!! och det var helt underbart i London. ska boka en resa dit snart igen...bääääästa!!! sätter in bilder lite senare, för just nu sitter jag på stationen med moa, amanda, bosse, saga, leia o knutte och väntar på min älskade pappa. puysssssssss


AMAS

Amanda Christensen
Moa Stenegard
Angelica Boström
Ellen Stoor

Dessa människor skulle jag aldrig någonsin släppa. Dem kommer finnas med mig hela livet ut. Min kärlek till dem är den största. Det finns inte en chans på denna jord att jag skulle tillåta att dem lämnade mig. Dock kommer dem aldrig göra det, men ville bara att ni fyra skulle veta att ni är fast hos mig, i mitt liv, nu och föralltid! :)





London imorgon!

Idag har jag haft en helvetesdag på jobbet. Får må.illa.chocker titt som tätt :/ Vet inte vad det beror på. Klarade mig igenom hela dagen i alla fall, det som är viktigast!!

Imorgon åker jag och Ellen till London och kommer hem på söndag. Ska bli så sjukt underbart att åka härifrån med henne. Även om det bara är några dagar så vet jag att det kommer göra mig gott :) Hon är så bra, min Ellen.


inte varje dag man ser en "tändernabild" på mig ;) Tänderna sitter ju som sagt
inte på sina rätta platser i käften. Men det slog mig häromdagen att man ser ju ut
som man ser ut, varför gömma det?! Inget jag kan rå för ju, hehehe!


LOVE BELLA!

sakta men säkert tar vi oss upp igen

förstår inte varför jag alltid tappar hoppet så fort det kommer en motgång i mitt liv. minsta lilla och jag blir knäckt. jag trodde jag var starkare än såhär! alla har det jobbigt ibland..inte mer synd om mig än nån annan. tycka synd om sig själv hjälper inte. jag ska börja jobba på mina brister.

pray


RSS 2.0