jag är deppig

som vanligt.. jag ska alltid klaga. aldrig kan jag vara glad. kanske det är menat att jag ska vara nere och arg hela tiden? haha.. börjar fan undra.
måste plugga satan i gatan idag.. inte alls lust, men måste man så måste man. moa ska iaf komma och göra mig sällis fast först ska vi åka till stallet och chilla lite.. tar nog med doggie också, det är hon värd! NOT!

igår red jag och moa ut. det var verkligen sjukt underbart.. vi hade med oss hundarna också och gosh vad de sprang! mysigare kan det inte bli... tror jag! sen åkte vi till moqan som fyllde 19 barre igår OCH tog körkort. så dutti dutti putti muuis!!!

nej nu ska jag och köpa cigg och snus! förlåt mamma

bye


jävla dag

Denna dag har varit helt skum. Ingenting går min väg? fattar inte vad jag gör för fel? haha.
Tror jag ska gå och dö ett tag.. gömma mig och komma tillbaka lagom till studenten.

har prov imorgon och jag har inte pluggat än... orkar verkligen inte ta tag i det heller!! såå, vad ska man göra?
hur lär man sig att prioritera det som är viktigt? jag kan verkligen inte det.

bajsdaghejdå

jobb och plugg

Idag är det sista dagen jag är vakt åt Bearnard. Ganska skönt faktiskt.. har inte sovit i min säng på 1 vecka så det ska bli skönt. Mamma och pappa kom hem från Thailand idag. Pappa är jätte sjuk och ligger i sängen med 40 graders feber..stackarn! Annars hade de haft det kanon bra.


Jobbade några timmar idag också och nu ska jag bubbla sen börja plugga. Har massor att göra... hm!

Ikväll ska jag kanske förbi Gustav en sväng också(om jag hinner). Har så sjukt mycket att göra just nu..


skriver mer sen.. hi!

bella


latjo

Igår.. ja vad hände då? Helt ärligt så åkte jag mest bil med Amanda och bara pratade massa skit. Fick Maris lägenhet + Bearnard nu i en vecka också.. Han är så mysig och man vill bara äta upp honom. Han vill sitta i knät hos alla även fast han är en mega stor dobermann hane och man dör när han sätter sig på en. När jag hade hämtat Moa från en fest la hon sig(skit full) i soffan och greppa tag om Bearnad och slängde honom över henne... så där låg dem, i sked? haha så söta. Saga blev lite avundsjuk när Moa bara ville vara med B så hon höll sig till mig och gav Moa mördarblickar och tänderna! hähä

Har varit hemma en sväng idag för att tvätta åt min kära syster. Hon är så duktig. Hon städar och fejjar och hjälper till massa. I love you!

Ska snart åka till lägenheten igen.. ska bara packa ihop lite saker sen hämta upp Amanda. Hon är bra hon, alldeles för bra och det är tamejfan tur jag har henne!

BYE!


RSS 2.0