fyfan

igår gick min dator sönder..ganske typiskt bara för att jag just NU, denna kommande månad verkligen behöver min dator..men jag får låna mammas sålänge.

efter att jag kom hem från jobbet tände jag en brasa och somnade i mammas och pappas säng. vaknade för inte alls länge sen =/ inte så roligt att sova bort hela dagen...inte uträttat nåt bra idag liksom.
nu ska jag ta en sväng med mina doggar sen ska jag plugga lite =)

puss o puss

nyårsklänning?





bild: asos.com

beställde denna nyss... kanske kan funka som nyårsklänning?
eller är den kanske lite för bar för det!?!?! kan ju ha en kavaj över liksom om så vore.
aja, fin var den iaf :D

vilken kväll..

inatt fick jag ett mycket tråkigt samtal.
mina älskade vänner <3  världens bästa!!
men allt löser sig tillslut..allt blir till det bättre.


idag sov jag mycket länge. mina nya sängkläder gjorde susen!! blir en lugn kväll i soffan idag. ladda upp inför kommande vecka som består av jobb, jobb och åter jobb..
ska försöka tjata på lillan så hon gör om min blogg också..kanske blir roligare att uppdatera och vara aktiv då :P känner mig rätt rutten på det.

imorgon ska jag bli fin i håret!! spännande faktiskt. känner mig lite nervös ;)




älskar mina bästa vänner moa och amanda!!!

hoho

blir så ledsen på mig själv...har sån jävla otur hela tiden. idag tappade jag ner en mugg med vatten i mina brallor och gissa vad som låg där?! jo min mobil...som är ny.....som jag är rädd om.....som inte får gå sönder..... och den blev såklart blöt som fan. ljudet pajjade!!!! men efter 5 timmar kom ljudet tillbaka!!!!! snacka om att jag blev glad.
kvällen har varit lugn..kollat idol med mamma och hundarna + leia.
viktor övergav mig för att spela tvspel med pappa och krille, hmm!!


är trött som ett as. ska sova och hoppas på tur imorgon!


måste erkänna att jag saknar mitt blonda hår .. ska till frissan på
måndag så får se vad jag ska göra :) hmmmmm!

andra gången....

krockade idag IGEN. jag är sämst....dock inte mitt fel denna gång iaf!


aaaja, typ bara de jag ville säga ;)
laaaaaaaaaaater

lilla lady


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Haft en mycket bra dag. Började med jobb och fortsatte med att umgås med mina nära och kära. Drog till solariet en sväng också..skapligt skönt....
måste väl skriva något om snön som kommit också :P tycker det är mysigt på ett sätt...men naaah, inget slår sommaren!!!!

fick tokryck nu på kvällen och städare hela mitt rum, från topp till tå. Tänt alla ljusen så nu ska jag krypa ner och kolla en film med min älskade lillasyster.

pusssohej

skaldsfkf fdsmdm


iiiiiskallt

sjukaste kylan. jag blir stel som en kärring så fort jag går utanför huset..inte ok!! imorgon ska jag hämta min rävjacka från kemtvätten, jag saknar den!
har varit på stan med amanda idag. fixat biljetter till safiren på lördag. kan ju inte missa
när erik hassle kommer ;) hoho!

annars har det inte hänt så mycket idag. ska ta på mig min mysdress och vid 5 ska vi ut till stallet och gå en prommis med hundarna.

älskar att min älskade pappa kommit hem!!!!!!!



miss <3


planetens klantigaste människa

Igår tog jag bilen till Uppsala för att träffa min efterlängtade Ellen. Självklart skulle inte det ske smärtfritt.....Lyckades krocka när jag var typ 2 minuter från hennes lägenhet. Jag klarade mig som tur är. Tycker mer synd om bilen...den är inte fin alltså. Hela förardörren är mos. Hade det gått fortare hade jag fått den andra bilen i knät...så tur i oturen kanske man kan kalla det. Krockade dock med en ung kille som var jätte trevlig. Han jobbade med parkering bllablabla nåt, och han tyckte så synd om mig så jag fick stå gratis här i Uppsala tills jag ska hem :) Tycker jag var snällt. Värst av allt är att pappa inte kommer hem än på ett tag och jag fattar inte hur jag ska gå till väga...måste ju anmäla att ja krockat osv till försäkringskassan eller nåt tror jag+!??!?!!? uuuh. ingen koll alls. men det där löser sig!


Väl framme hos Ellen iaf så korkade vi upp vin och kvällen fick ett bra avslut. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt. Jag älskar henne, hon är så bra. Hon får mig att må så bra!


Nu sitter jag själv här i hennes lägenhet och ska snart fixa mig :) när hon kommer hem ska vi en sväng på stan. Ska bli mys :) hihi!

laaater

allvarligt talat

Hur tråkigt kan jag ha egentligen?
Mamma är sjukt jobbig, hahaha. Jag dör på henne......skapligt tydligt att pappa måste finnas i närheten för att denna familj ska fungera. Han är aldrig hemma längre och det suger hårt och det värsta är att det kommer fortsätta såhär. Jag får agera "man" i huset, haha


fick jobba imorgon om jag ville och det är ju klart jag vill. Så imorgon blir det jobb och direkt efter det styr jag mot Uppsala till min älskade Ellen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något roligt hittas alltid på! har saknat henne.


nu bliiiir det tv:n......har så förbannat sjukt jävla tråkigt!?!?!?!??!?! vafan!


RSS 2.0