inte min dag

igår var det inte min dag. jag hittade typ ingenting i stockholm och jag hade grymt ont i mina fötter. jag och moa gick typ 100 mil för att hitta en jacka jag ville ha men sen när vi väl hittade den kom jag på att det var en vår jacka som jag ändå inte kan använda förrän senare i vår, så då kändes det meningslöst.......
hittade iaf
3 byxor
2 tröjor
1 klänning
1 par skor
2 fillingar (till gustav)

moa kom inte av tåget och mina påsar klämdes i dörren så jag åkte till norrköping med doggie för att hämta henne, haha! helt sjuk..

pappa ringde igår också... de hade det as bra och var röda som kräftor! han skickade även ett mms på mamma, haha hon är för gullig. skulle vilja ta ett flyg ned dit till dem NU!!!

nu ligger jag hemma.. är sjukt..helt matt i kroppen.
ska sova lite till nu!!

gustav<3


tisdag

Sitter i mammas och pappas säng med Saga & Moa. Vi lyssnar lite på Ismen...
Gustav och hans två kompisar sitter högst upp och kollar på film... tror nog att vi ska bege oss dit snart.

Imorgon ska jag och Moa till Stockholm och shoppa loss. Hur kul som helst! mähheheh.

nej, detta söög. hejdå


Tävlingar och döden

Jag har varit riktigt duktig idag och anmält mig till två tävlingar... så nu har jag anmält mig till fem tävlingar sammanlagt och mer ska det bli. Det ska bli ett riktigt tävlingsår i år har jag bestämt. Måste ju komma upp i elit-klassen innan jag får en till dobermann så nu måste jag ligga i, haha om vi någonsin kommer lyckas med det. Dessutom vill jag importera en och då har pappa mera krav. Jag och Saga ska åk på IPO-läger i en vecka i sommar också... hur spännande som helst. Kan inte så mycket om skydd och alltdärtill men kul ser det ut i alla fall.
Vi ska även på ett till läger i sommar, fast det är ett lydnad, spår och sök läger.. Korningen är i höst också. Vi ska ligga i, hell yeaaaah!

Idag när jag och Moa satt på min altan och rökte kom ämnet döden upp. Vad fan händer oss egentligen efter döden? Det är sjukt, jag mår dåligt när jag tänker på det.... Vad kommer hända oss egentligen när vi dödens dör? åååååååångest.
Haha, man får egentligen inte tänka på sånna saker...man blir ju galen!

Snart kommer Gustav hit med sina två vänner.. chips, dipp, godis och film står på schemat. yes!

          

oh yes!

Blev alldeles nyss klar med distansen som är till onsdag. Hur skönt är inte det!!! Dock var jag tvungen eftersom jag inte kommer vara hemma nåt på onsdag. Jag och Moa ska åka till Stockholm och shoppa massvis.

Nu ska jag åka och hämta Gustav för slö som han är orkade han inte cykla tillbaka cykeln hem hit...fast jag ska inte säga så mycket... jag är ganska slö själv, heh.
Jag och Gurris ska kolla på the strangers sen när vi kommer hem. Den ska tydligen vara jätte läskig och sånt gillar jag.


bääääääästa
bästa bästa bästa


B



träligt värre

Igår köpte jag en ny mobiltelefon och ett abonnemang. Mobilen blev nedprutad 600 kr för att det var utställningsexemplaret och på köpet fick jag med ett minneskort med 4GB. Jag ville verkligen ha den mobilen men blev lite tveksam då mobilen varit ute i affären och massa människor har petat på den men när jag fick den 600 kr billigare och ett 4GB minne kunde jag då inte säga nej... dessutom var det inga repor på mobilen och den var finfinfinfinfin. Har nytt nummer nu också, weey!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade mycket sent....halv tre tror jag att klockan var. Moa kom förbi Gustavs mamma och hämtade upp mig efter att hon slutet och sedan dess har vi pluggat filosofi. Gustav har varit en ängel och kommit hit titt som tätt och gått ut med mina doggisar... tack älskling!

Nu sitter mina snåla päron på flyget mot Thailand.... jag är avundsjuk och lite bitter för tillfället. Jag vill ju också med? men nejnej, de skulle åka själva på kärlekssemester.... vilket jag anser att de är för gamla för....eller....nej de kanske dem inte är! Det positiva är att vi barn är ensamna i två veckor. Party party party party!

hejdå.



Söt, visst?


mehehe

Gårdagen var helt okej. Jag och Moa pluggade lite psykologi sen lekte vi lite taxi.
Senare kom Gustav tillbaka och vi låg bara och myste till en film och käkade chirre.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har himla lust att parta lite... det var så länge sen nu!
yeye, nu ska jag ut och gå med doggie
eey


23 januari

Kom nyss tillbaka till skolan. Åkte en liten sväng med Gustav till djulö :) och nu säger alla att vi inte har någon geografi, vilket är skönt! Tänkte att jag skulle göra klart min uppgift om Island faktiskt.

Idag blir det en lugn kväll med Gustav. Först ska vi åka och träna på hälso sen ska vi göra en feeeet sallad med massa gottgott i. Sen blir det bara massa mys!

Ska nog träna doggie idag också.. har faktiskt varit duktig nu och tränat två dagar i rad, weeeeey! Ibland är jag allt för duktig.

bye


HUVUDET?

Idag var jag hemma från skolan. Hade en otrolig huvudvärk när jag vakande imorse. Jag förstår inte hur jag lyckas få huvudvärk jämt och ständigt nu för tiden. Jag har aldrig varit en person som haft problem med huvudvärk förut men nu helt plötsligt är det de största problem jag har? Denna ständiga huvudvärk gör mig galen. Jag kan knappast plugga eller läsa min 400 sidorsbok som ska vara utläst till imorgon... KUL, jomenvisst!

JAG MÅSTE:
verkligen göra klart mig geografiuppgift som är typ tusen år sen.. fy skäms på mig!
verkligen sluta röka men jesus kristus vad svårt det är. Speciellt när man har en mamma som gömmer mina halva ciggaretter i nyckelskåpet till mig och Moa? hahah, lite gulligt tycker jag, men vafan, fimpar i nyckelskåpet? Dessutom är det ju hon som vill att jag/vi ska sluta, så varför inte slänga dem istället?
verkligen börja träna doggie på allvar.. trävlingarna börjar närma sig.
verkligen börja träna(mig själv) haha.


Senare, om mitt huvud tillåter ska jag träna lite på hälsogymet med Gustav. Vi ska verkligen försöka bli duktiga nu och vill man verkligen så går det. Ikväll ska vi tydligen förbi Hoff och kolla på en film, ehm och sedan ska vi hem och sova!

yeye, Hejdå!


usche

Dessa träliga söndagar.... vad ska man egentligen göra? Egentligen borde söndagar vara en dag då man tar hand om sig själv, visst? men så blir det aldrig.

Igår blev det en lugn dag hemma hos Natta och Matte. Först gick vi en sväng med alla hundar och sedan hyrde vi tre filmer som vi låg och glodde på. Det var trevligt..

På söndag åker mamma och pappa till Thailand... jag vill ocksååååå, snåla jävlar som åker själva! usche på dem. Det ända som är skönt med att dem åker iväg är att jag får ha bilen i två veckor heeeeeeeeelt själv.

nej nu ska jag kolla på smarta barn på tv! hedå


RSS 2.0