måndag

helgen har varit hur bra som helst. har inget att klaga på faktiskt.
igår drog jag och amanda till sultans och var där ett antal timmar..
hur mys som helst..

idag började dagen med jobb, sen drog jag till frissan och fixa frillan
det var behövligt kan jag säga =)

ska till arbetsförmedlingen idag och skriva in mig, sen blir det en hel-dag
med amanda.. vi ska träna, sola och dricka maaassa kaffe! duttit


kanske träna en sväng med sagan också


jag saknar min baby redan... baah
kom heeeeem igen



pusssss


=)

FREDAG!
ska hoppa in i duschen, göra mig iordning, träffa amanda en sväng och sedan umgås med min baby!
känns som en mycket bra fredag ;)

jag kunde inte spendera mindre pengar...

nu är det slut... slut på det roliga.. alla pengar är borta.
har i alla fall handlat klart alla julklappar, förutom till min baby.
men jag vet vad jag ska köpa för grejer, iiiih! :)

igår iaf, så handlade jag
7 tröjor/klänningar
1 parfym
1 par örhängen
1 par tights
BH, trosor

och idag, till mig själv
2 par stövlar
och lite underkläder


jag mår lite dåligt när jag tänker på det... visst jag behövde det, men hade egentligen inte pengarna till det.. haaaaha! tänka först, handla sen heter det juuuuu... sen kom jag på att jag har en mobilräkning att betala också :P


i helgen blir det i alla fall lugnt.. både fredag och lördag!
ska bara mysa med min älskling. underbart bra ju.


juste, på måndag ska jag klippa mig och slinga håret lite, wiiewiie!
mycket behövligt faktiskt. känner mig som en javetintevad i huvudet.
NEJ, nu ska jag glo TB. ska upp och jobba 6 imorgon bitti så jag behöver lite sömn.

Godnatt





julklappar

det blev inga julklappar igår iaf.. utan jag köpte endast till mig själv. fick med mig hem en heeel del faktiskt.. tsss.. och idag ska jag åka hem, för att sedan möta upp Moa och Amanda för att sedan åka till IKEA och Marieberg, hhaaaaha. tänkte köpa julklapp till vikis, mamma&pappa och krille. det är de lättaste! sedan återstår endast det svåra julklappsköpet ;)


jag har lite bråttom.. måste duscha, göra mig iordning och sedan hitta ett passade, förhoppningsvis tidigt tåg HEM!

bye

happyface

sov i en soffa inatt och det känns kan jag säga. sjukt ont i ryggen.. och nu lyckas jag inte somna om. det gör iofs inte så mycket för jag ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning inför staaaden! tänkte shoppa lite idag faktiskt. brist på kläder om man säger så. kanske till och med köper nån julklapp ;)

har funderat lite på nyår sista dagarna.. vet inte riktigt vad som händer.. kanske åka härifrån? tråkig som jag är skulle jag dock nöja mig med att vara hemma och mysa men det skulle nog inte vara så populärt i en annan människas öra, haaaaaaahah.



stockholm

vaknade för ett tag sen..jag är helt förstöd i kroppen. känns nästan som om jag är sjuk eller som att mina muskler har försvunnit. ibland är jag bra tragisk alltså, baah.

såg 2012 igår på bio. sen sög verkligen... tänkte gå ut från salongen innan filmen var slut. värsta jag varit med om på länge faktiskt.. icke sevärd!


ikväll händer inte mycket. det blir mycket lugnt.. laga lite mat och kolla film bara!
imorgon vill jag shoppa.. ska försöka komma upp lite tidigare ;P




' det tar aldrig slut känns det som. kasta på mer skit bara..
trött på skiten.. mmh


yey!

Jag vill flytta hemifrån NU! Hur svårt kan det vara egentligen.. oowh, det skulle verkligen vara det bästa. geee mig peeeeeeeengar... oh det går inte en dag utan att tanken slår mig! baaah.

blir inge stockholm ikväll, utan det blir jobb imorgon istället. jippiie.... mjomja!


hos amanda bjöds på smörgåstårta och kaffe! det satt finfint kan jag säga. mums oooo tack!
henne vapp är så sööööööööööt och det märks klart och tydligt vems doggie det är.
så fort amanda går iväg vill han ju efter.. sooo sweeet!



ska städa klart mitt rum nu sen tända massa ljus. myyyys


halla

fredagen var jätte mysigt hos Moqan. att dra ned på krogen kanske inte var det smartaste iofs, för det sög verkligen där. kände knappt någon?! haha, så jag dog hem skapligt :)

i lördags började dagen med frukost hos amanda, bakfull och däven! sen myste vi med amandas lilla puppy i sängen och kollade lite skräptv! myyys.

lördagen fortsatte med mys och det resulterade i massa filmen och gos. underbart

idag är det söndag igeeeeeen och jag tänker inte göra något typ. ska förbi favvomanda och umgås lite med henne sen vet jag inte riktigt hur det blir. kanske drar till stockholm.. eller så blir jag kvar hemma och städar samt tränar min fina!    återstår & se,



freeedag



tjejkväll hos Moqan står på schemat ikväll. hur mysigt och roligt som helst!
det är så givande att ha tjejkvällar lite då och då.. man kan prata av sig
och bara dela med sig av roliga saker, dricka lite vin och bara skratta. oooh

sov lite när jag kom hem från jobbet.. är helt slut i kroppen, men nu börjar jag
repa mig som tur är! borde ha hängt med till graven idag.. har inte varit där en
dummadumma bella! skärpning där alltså..


fick löncheck idag.. ooowh! happyface.



säger bara

GRYYYYYYYYYYYM!

New Moon tonight!!

Inatt ska jag och moa på NEW MOON! har ju skapliga förväntningar.. hoppas att filmen lever upp till dem, men det tror jag nog. Sen blir det bums i säng då jag ska jobba imorgon vid halv 10!

Pappa tycker att jag borde åka på en sista minuten resa, så han har suttit nu och kollat massa och ger förslag. Haha, han är så gullig. han hittade faktiskt en som lät lockande, wiiie! hoppas mitt sällskap vill för då blir det åka av. hoooooooppas.

Nu ska jag och sola, en blir det dusch och fiiix!

glad idag :)

sleep-tiiime

bonde söker fru, chips, chocklad, snus, cigg och en lillasyster i sängen.. hur underbart som helst. blev så glad förut när jag kollade om hon ville sova med mig, hon faktiskt sa JA direkt men på ett villkor.. att saga inte skulle sova med oss! Baaah.. så jag fick svika min trogna inatt. flåt sagan

nej nu måste jag stänga av :)
puss då.



<3


film&tvkväll

Wallander-Läckan var inte så himla bra ändå måste jag erkänna. Jag blev till och med uttråkad och det brukar inte hända ofta när jag fått välja film själv.. men men!
Har haft en lång och mycket givande pratstund med pappa idag. Hur underbart och skönt som helst. Grina järnet och bara kasta ut allt! Han är helt otrolig min pappa, sjukt underbar och förstående! Goda råd kommer gamle gubben också med.. gosh, I love you.

Har suttit och kollat lite på resor.. jag är så himla sugen på att åka till USA bara i några dagar. Julhandla och bara komma iväg. Det vore något det alltså! Sen Thailand också, oh geeee mig.


Paradise hotel är nog bland det töntigaste program jag sett, men ändå kollar jag på det och tänker fortsätta göra det! haha, kanske är mest för att fördriva vardagarna. det är nästan lite pinsamt att kolla på det ju.. hur sjukt som helst.. ligga där och göööka öppet i tv, oharre, haha! som sagt, det finns människor till allt.. och tur är väl det!



meet me halfway

Kom precis hem från jobbet. Har städat hotellrum idag och det är skapligt jobbigt.. känns i hela kroppen kan jag säga. Ska nog lägga mig och kolla Wallanderfilmen och vila lite.. råkade somna igår när jag kolla på den och den verkade ju ganska bra, så jag ger den ett till försök, hehe!

Imorgon är jag ledig, wiiiie, kanske borde firas ikväll?! Dessutom har jag så mycket problem och dem borde supas bort för ett tag, så att jag kan vara lite glad.. låter som en grym idé!








så fruktansvärt besviken


fan.


Mellbystrand 2009!





rubrik



oooh, denna kväll har varit så himla lugn. Jag har solat, åkte massa bil, kollat massa serier och sen bara umgåtts med Moa. Har dock varit frustrerad en hel del.. jag väntar på något som inte verkar komma och det gör mig ledsen.

på lördag skulle jag ha jobbat på en 40-års fest men bestämde mig idag för att stanna hemma istället. planen var att hela familjen skulle åka och det blev väl inte så jätte glada miner när jag sa att jag inte tänker följa med längre. jag har verkligen ingen lust att åka på upp till stockholm och sova där till söndag.. inte just nu.. det passar sig inte faktiskt!   så jag blir ensam hemma i helgen :) undra vad som skall hittas på!?!


nu kallar sängen och nya wallander filmen... och om denna natt blir ännu en sömnlös så har jag fixat speciel-sömndos! godnatt då.



tänker på dig













ny dag, nya tag!

Inatt lyckades jag komma fram till många bra saker. Jag är nästan lite stolt över mig själv faktiskt. Känns så otroligt mycket skönare idag.. Konstiga dagar kan vara ibland alltså! Ena dagen är allt skit och det finns inte något som kan göra en glad.. man hatar allt och alla och vill bara dö och sen andra dagen skiter man fullständigt i allt och bara travar på med glad min hela dagen, varsesig man möter motgång eller ej. Konstigt det där egentligen, hehe.

Igår var jag, Moa, Amanda och Frans en sväng till Norrköping och kollade lite. Det var trevligt och givande med en stund med sina vänner! Det betyder.

Idag blir det skapligt lugnt :) och nu blir det gg+oth!




 07



 07


I'm running out of breath

Jag har ingen luft kvar.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Känns som en berg-och dalbana.
Upp ned, bra, dåligt, underbart, förjävligt.

Det finns inte ord.
Jag är förvirrad.
Jag har ont i magen.
Jag skakar och jag viiiiiiiiiiill inte mer



ta mig härifrån.

each day I die in a million ways

valpar

Igår träffade jag Amandas lilla chihuahua. Oharre vad söt den var alltså. Jag vill också ha en sån som man kan ligga och gosa med, som sitter under ens jacka för att inte frysa ihjäl.. och som endast äter 3 matskedar mat per mål.. haha! Men jag får helt enkelt vänta tills jag flyttat hemifrån, för mamma och pappa har förklarat för mig att det INTE kommer in någon mer hund här, inte under några omständigheter! Två räcker isf kanske bra, men jag menar, en liten hund kan ju inte göra så mycket skada? Den tar ju inte så stor plats överallt :) haha.

Idag händer inte mycket alls med tanke på att jag börjar 06.00 imorgonbitti. Baah! Jag klarar inte av dagarna om jag somnar försent.. jag blir helt förstörd och grinig! hehe, och då är det ingen som orkar med mig :P








take it slow
baby, owh no!


""Yes baby""

I’m terrified but I’m not leaving


NU;

Bubbelbad och massa tända ljus ;)

jag kan inte sova

Somnade till förut när jag låg i soffan och kollade på film med Mosan. Det var nog inte det smartaste jag kunde göra, för nu är jag inte trött längre OCH klockan tickar på.. Börjar 06.00 imorgon med och den tanken dödar mig låååångsamt. Jag tycker verkligen att det är svårt att sova själv.. speciellt att somna in när man vet att man ligger där helt själv. Förr i tiden var jag van vid att alltid, varje natt, dag ut och dag in sova med sällskap.. önskar att det vore så nu med men förhoppningsvis, inom en snar framtid, kommer det att bli så igen! Försöker hålla hoppet uppe iaf :) Önska och tro är inte förbjudet ju!

Fredag imorgon och det blir lugnt. Hela helgen kommer att förbli lugn om allt blir som planerat. Utgång och alkohol verkar ha en dålig inverkan på mitt liv just nu, så jag borde hålla mig borta från det lite tror jag. Men det är ju som sagt lättare sagt än gjort, haha.

Har börjar fundera lite på julklappar... det är snart julafton och jag hatar't, men julklappar måste ju inhandlas till några i alla fall! Det är kul att ge..speciellt om man vet att personen ifråga uppskattar det den får. Har ingen lust att just fira julafton i år. Skulle hellre göra något annat med baby och goda vänner..men men

Nyår närmar sig också och jag ska faktiskt fixa lite nyårslöften i år. Ska försöka ta tag i saker och börja tänka lite i andra banor. Har i alla fall några mål jag SKA uppfylla 2010, bland annat att fylla 20 år :P tssh! och jag ska, varesig jag inte har pengar till det, flytta hemifrån och jag menar verkligen det. Har dessutom planer att börja plugga nästa höst.. vet inte riktigt till vad, men jag har ju ett tag att komma på det!



   2007

 




saknar min fina!
skulle göra vad som helst
för att få ha honom här nu.
denna känsla går inte att
förklara.. den är starkare
än någonsin!


home sweet home

Mina fötter värker något fruktansvärt. Jag lånade mammas skor till jobbet idag och dem var lite trånga för mig märkte jag. Jag kan knappt gå, haha så jag fixa till en fotvård av mammsen ikväll, weeey.

Idag när jag skulle byta ut en lampa i en trappuppgång så hörde jag det värsta mina öron har skådat i bråkväg på länge. Två stycken, en kille och en tjej bråkade så mycket så jag gick och ringde chefen och frågade vad jag skulle göra.. haha jag vågade inte vara kvar därinne alltså! Ville inte höra på.. det lät som om dem hoppade på varandra, slogs, styptes och gud vet vad. Fattar dem inte att det hörs ut? Dem bor ju en lägenhet.. uhm!

Ska snart dra iväg och träna Sagan och
sen tänkte jag faktiskt "träna mig själv"..
hälsogymet låter lite lockande idag faktiskt.

saknar min babe!

 

 myyys


skadad från tidigare

Ibland klantar jag till det ordentligt. Fattar inte varför.. dramaqueen eller nåt kanske. Blir så trött, baah. Jag ska sluta upp med att vara som en yr höna och hetsa om allt som inte går min väg, ja menar, saker och ting händer av en anledning och det finns inte något jag kan göra åt det som jag ibland verkar få för mig. Jag är inte heller perfekt och ofta är det jag som startar något som är helt meningslöst.. typ som idag....! Varför kan jag inte bara inse att jag faktiskt har fel ibland.. att det är jag som borde backa några steg, hålla masken och bara le?! Jag ska verkligen försöka skärpa mig innan jag sabbar något som jag VERKLIGEN inte vill sabba. Skulle det skita sig vet jag inte vad jag skulle göra eller ta mig till. Tårar, sömnlösa nätter och ännu mer tårar skulle mina dagar bestå utav då och det vill jag inte.. jag tror jag är rädd.. rädd för det där som skadade mig så oerhört sist..

Nu är jag hemma i alla fall och jag ska jobba imorgon/idag.. klockan är ju lite över tolv såatte.. Jag börjar klockan 06.00 och borde alltså sova nu, men jag är sömnlös idag och kommer nog så förbli. Saga ligger här bredvid mig och värmer mina fötter. Hon är så mysig.. hon gillar mig i alla lägen hon och det är ju tur för mig.

Tänkte lägga in lite bilder från i lördags :) Kan ju alltid vara roligt.

så, here we go















 

 











jag saknar min älskling
min absolut bästa ju


high on life

vaknade precis till liv. känner mig helt förstörd både i kropp och själ. igår sov vi 5 stycken i martins lägenhet och det var så sjukt varmt. jag kunde verkligen inte somna.. drack lite vin, rökte, kollade tv, snusade.. jaaa, jag gjorde allt för att få lite ro i kroppen, men icke. tillslut i alla fall, kanske 4 på morgonen så somnade jag in...

idag ska jag åka hemåt.. hemåt och uträtta lite ärenden! sen jobbar jag på fredag och kanske på torsdag! behöver och vill jobba meeeer, jag behöver pengar nu när jag har blivit så duktig på att spendera.

boka thailand imorgon kanske? mmmh, tack det vore något. mys

däven

Jag vaknade nyss och känner mig helt förstörd i kroppen. Jag typ darrar och hjärtat bulltar fort utahelvete, skumt ju? Söndagen var grym i alla fall.. mycket jäkla grym :) och Vickans lägenhet var sjukt fin. Jag vill också ha!

Igår blev det bion "så olika".. den var lite rolig ju, helt okej i alla fall!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. ska kanske ta och åka
hem.. har ju knappt några kläder med mig! och jag kan inte köpa
mer... har fan knappt några pengar kvar! gosh på mig..



bye

Söndag

Gårdagen var till en början helt underbar. Moa, jag och Rigge satt och spelade kort, lyssnade på musik, pratade och drack med tända ljus och skön musik. Bättre kunde det knappast bli. Frans svängde förbi en sväng också, han behövde cigg innan han skulle agera chafför. Precis när Rigge hade åkt hem gick jag och Moa ut på altanen för att röka. Vi har ett ganska stort bord därute och moa satte sig. Jag skulle också sätta mig men råkade av någon konstig anledning kasta mina ben lite för fort upp på bordet, så jag blev baktung och RAMLADE ned från hela bordet.... med ryggen före, haaaaaaaaaahaha! Det var nog det roligaste jag gjort på länge och ont gjorde det inte.. kanske berodde på alkoholen :P
Sen drog vi ned till Lilla en sväng.. det var inte speciellt mycket folk ute, inte till en början i alla fall men det var helt okej :) därefter drog vi och käkade lite maaaat för att sedan åka hemåt. Moa hängde med till Vingåker och jag gick hem till mig. Jag GICK helt själv och OM OM OM det var läskigt. Men jag överlevde iaf.. väl hemma så somnade jag in på en gång och nu mår jag bajs. Riktigt riktigt skit. Det första jag tänkte när jag vaknade var typ "ska aldrig mer dricka" och två sek efter kom jag på att jag faktiskt ska ut idag med, haha! Oyeah.




you hurt me baby.. again


komsikomma

like it or not


jag är taggad. tända ljus och bullshit med moa och rigge!
det gillas, gillas gillas och gillas :D

 

 

 

 

JUSTE, Amanda och freddie har skaffat sig en bebis.. jag är svartis, jag vill också ha en!!
Åh lyllos dem!


viiiin






vin och shottkväll, oyeah. Sist slutade det mycket OVÄL, hahaha!

I know i misbehaved

Lördag.. denna fruktade lördag är kommen. Nejdå, så farligt är det inte denna gång, tror jag haaahaha!? Äsch, ska inte säga så mycket om den, för imorgon kan det lika gärna komma ett bittert inlägg om hur förjävlig den var eller kanske hur lyckad den blir? Det visar sig.

Ikväll blir det till att korka upp! 
Vart hur och när är ganska oklart än så länge..

later 


upp med hakan..

Kom precis hem från stad. Fick med mig hem ett par örhängen, en tröja och en väska. Köpte även en tjocktröja till mammsen som hon ville ha! Lite vin inhandlades också till helgen. På söndag ska jag till Vickan. Ska bli super skoj, har inte träffat henne på jätte länge. Vi ska parta till det lite och bara ha det trevligt, jajemensan!

Ikväll blir det lugnt med min fina. Lördag är ganska oklart än så länge men jag hoppas på det bästa iallafall! Kan ju inte göra så mycket mer än det liksom :P

Ska äta sushi för första gången idag. Ska bli spännande, tror nog att jag kommer gilla det... eller jag hoppas det i alla fall. Jag tycker att det ser så himla gott ut ju.


jag gillar min mamma. hon springer runt och härjar på mitt rum.. fixar och donar så det blir fint igen =) oooh jag älskar henne.. haaahah


Nu ska jag spela mitt favvospel och invänta älskling!


lite gamla bilder från 06 & 07

 sandgropen

 gran canaria





 sagan, akilles och walle



laaaater

 

 


ordinary people

Take it slow

Maybe we'll live and learn

Maybe we'll crash and burn

Maybe you'll stay, maybe you'll leave,

maybe you'll return

Maybe another fight

Maybe we won't survive

But maybe we'll grow

We never know baby youuuu and I


monochrome

jag älskar det spelet! sjukt underhållande och jag glömmer allt annat när jag spelar det, haaaaaaaaahaha!


Fredag idag och jag ska bannemig göra något vettigt.
Vet dock inte vad... ska iaf ned på stan och se om jag
hittar något fint :) Det är så roligt att handla.. ska boka
tid för färgning och klippning också.. skulle behöva en
ansiktsbehandling med! Aja, det visar sig.

Nu ska jag dra mig
återkommer senare.



utväxten ser lite mörk ut, hoöhooo








..

live and learn..maybe we crash and burn

Svängde förbi HM för första gången idag. Blev faktiskt positivt överraskad!
Köpte bara lite armband och en tjocktröja. Alltid bra att ha nu såhär till
vintern ju. Skulle verkligen behöva mig ett par nya stövlar också.. men
jag har inte hittat några som tilltalar mig än! baah.

Imorgon är det fredag och en mycket efterlängtad sådan.
Gillar fredag och söndag men lördagarna är alltid en
fruktan! Delvis för att det har hänt mindre roliga saker
just på lördagar den senaste tiden. Smällar man får ta
här i livet tydligen..... not ok, no no!



Mitt rum ser ut som ett -jagvetintevad- och skulle verkligen behöva röjjas, men orken finns ju inte tyvärr. Undra var min ork finns egentligen? Haha, jag orkar inte ens gå ut en sväng med min egen hund lite då och då, utan det låter jag mamma och pappa få sköta åt mig. Pfff på mig. Jag ska nog se till att börja orka lite mer!

Efter jobbet iaf, så drog jag och Moa till Kings och käkade kebabtallrik. Det var gott och äckligt! Ska sluta käka sånt där onyttigt nångång alltså. Jag mår inte bra av det! haha.









you made your mistakes


olympos

Det är sjukt gott att äta där. Lätt det bästa stället att gå till här i stan om man ska ut och äta. Jag käkade iaf något som jag inte kan stava och Frans åt "black and white" eller nåt. As gott vare och jag är fortfararande proppmätt. Dock fick Frasseman pröööjsa allt, haha, mitt kort låg tydligen i Moas plånbok. aaaaattans alltså!
Sen drog vi hem till mig. Jag, ögonfrans och Vickan satt och spelade världens roligaste spel på internet.. ska kolla med Vickan vad det var dem hette. Sjukt roliga och MÅSTE testas av den som läser detta.

Dag-Otto var förresten typ döende. Vickan den jäveln hade inte gett honom mat på flera dagar, hah! Han hade inte ens någon mat i sina kindpåsar stackarn så jag fick mata den söta söta! Tror jag ska köpa en hona till honom så dem kan få lite söta små barn.. Dvärghamsterungar är sjukt jävla mysiga, haha! Jag och Vickan "födde upp" sånna när vi var mindre... fick nog 4-5 kullar tror jag. hahaha


nu är det sängen som kallar
natti

ordinary people



Fick panik alldeles nyss.... panik över mitt hår. Satte mig upp i sängen
och såg mig själv i garderobspegeln. Håret bara hängde.. hängde som
en slak tråkig kuk. Ska jag kapa av det?! va va va va va va va va va...
Jag funderar starkt på det just nu. Det värsta är att jag vet att ja skulle
grina sönder så fort jag klippt av det. Skulle vägra gå ut och träffa
människor.. men fan! Lite förändring behövs ibland... jaaa, eller? Neeej,
åh jag vet inte. Baaah

D E T S N Ö A R

När jag slutade jobba och gick ut i kylan så blev jag lite tagen, haha...det SNÖADE och det gör de fortfarande. Hur mysigt som helst ju.. När det är så kallt ute som det är nu är det så mycket mer mys när det snöar eller är snö på backen. Vill att det ska komma mera!!! Moa och jag har bestämt att vi ska "lära oss" att åka bräda igen. Har inte åkte på år och jag tror inte att jag kan åka längre :P så det blir träning träning, haha!

Jobbar imorgon också, så det blir en lugn kväll idag igen med massa tända ljus på rummet och en bra film. Hade verkligen behövt ha min baby här nu.. det hade varit GULD värt. Mmm det hade de verkligen. Saknar ihjäl mig i veckorna... hoppas på att få sluta upp med det snart!

Ska försöka ta en långprommis med Saga ikväll och försöka träna lite smått.. mycket länge sen och jag får såååå dåligt samvete över det. Hon blir allvarligt ledsen och sjukt jobbig när hon inte får träna, puh!

Nu blir det gg, oth, aa och sen 40 days and 40 nights!

laaaater


N I C E

Ja, det är de ända jag tänker säga om detta!
punkt


miljöteamet, jobba jobba jobba jobba

Det är vad man ska göra hela livet. Kul....kanske om man får jobba med något man verkligen gillar. Jag skulle vilja bli polis..hundförare... jaaa det skulle verkligen vara nåt jag skulle älska! haha något att satsa på kanske.. men då måste jag börja träna och bygga lite muskler samt kondition och det kommer ju knappast hända inom dem närmsta 8 åren, tssssh!

Idag har jag jobbat iaf! Fick köra bilen hela dagen för hon jag jobbade med hade inte körkort och sista 1 ½ timmen jobbade jag själv.. ganska mysigt faktiskt. Nu till kvällen blir det lugnare än lugnast. Ska umgås med Moa en sväng, sen blir det tidig sömn. Sov inte speciellt bra inatt och om jag ska orka jobba imorgon måste jag verkligen knoppa tidigt ikväll.

Imorgon efter jobbet ska jag och hälsa på Emma. Hon ville träffas och prata lite stunt och det säger jag inte nej till. Det är tråkigt att man typ aldrig träffar henne längre. Ska nog försöka hinna med att träna Sagan också... det har jag varit mycket dålig på nu den senaste tiden. Det är så mycket jag inte hinner som jag vill göra... måste börja prioritera lite bättre tror jag! PRIO ETT är iaf veb! mmm, så är det :)



Jag saknar





jag saknar dig redan älskling

<3


RSS 2.0