AMANDA <3

Idag är det en såndär bra dag. Vaknade av att amandan min ringer mig och säger att hon är ledig idag. Det betyder alltså att jag ska få spendera dagen tillsammans med henne! Och OM jag har saknat henne. Tror det får bli en vända på stan och ikväll, om vi orkar göra oss iordning ska min lillasyster fota oss! Det är jobbigt det där med att göra sig iordning..iaf för mig som aldrig gör det =/ väldigt sällan iaf!

laaater,

together

Something's just isn't right
I can feel it inside
The truth isn't far behind me
You can't deny
When I turn the lights out
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a lie..






Idag fyller min mamma år! GRATTIS ÄLSKADE MAMMA.

Godmorgon!



Sötaste bilden på saga när hon ligger och sover med öppen mun :)

Idag blir det lugnt. Ovanligt va?! hehe.

1800-talsporr

Idag när jag och Tilda jobbade på Claestorp hittade vi porr. Helt sjukt roligt..från 1800-talet. Vi satt och kollade igenom en hel del. Snacka om att porren har utvecklats, hehe.

orkar inte skriva mer nu, laaater

k ä r l e k

fifan jag sitter och laddar hem oth och gg;s nya avsnitt. jag är överlycklig!

idag har varit en bra dag! mina papper är underskrivna, jag har klippt mig, varit hundvakt åt bästa leia och umgåtts med mina bästa amanda och moa. imorgon ska jag och jobba med tilda:) mys.

saknar <3

ups

Känns som att det var ett tag sen jag skrev här. har typ haft fullt upp tror jag..har inte suttit framför datorn speciellt mycket :) Idag har jag iaf jobbat, sen drog jag och Moa ned på stan. Jag köpte ett par byxor och en ring. Mamma fyller år på söndag så handlade en present åt henne också. Sen nu ikväll har jag, Moqan, Moa, Bosse, Tilda och Amanda varit ute och käkat. Olympos blev det! Skit mysigt och roligt. Mer sånt om jag fick bestämma. Som jag sagt förr, mina vänner, usch vad jag älskar dem! Finns inge bättre.

Imorgon är det jobb igen och på fredag ska jag hänga med Tilda och jobba på ett av hennes jobb. Ska bli askul!!! och hon är ju sötast som fråga om jag ville med! Ska även klippa mig.


kärlek.


ups

Känns som att det var ett tag sen jag skrev här. har typ haft fullt upp tror jag..har inte suttit framför datorn speciellt mycket :) Idag har jag iaf jobbat, sen drog jag och Moa ned på stan. Jag köpte ett par byxor och en ring. Mamma fyller år på söndag så handlade en present åt henne också. Sen nu ikväll har jag, Moqan, Moa, Bosse, Tilda och Amanda varit ute och käkat. Olympos blev det! Skit mysigt och roligt. Mer sånt om jag fick bestämma. Som jag sagt förr, mina vänner, usch vad jag älskar dem! Finns inge bättre.

Imorgon är det jobb igen och på fredag ska jag hänga med Tilda och jobba på ett av hennes jobb. Ska bli askul!!! och hon är ju sötast som fråga om jag ville med! Ska även klippa mig.


kärlek.


l ö r d a g

haaaaallu! äntligen sista helgen innan löööön. luspank som man är.. var i norrköping idag. hittade massa fina saker jag vill köpa och det var grymt irriterande att inte kunna göra det. hade som tur var lite innestående så en tröja och trosor fick följa med mig hem. även ett skal till mobilen för 50 spänn..as billigt ju!!! och ett nytt plastskydd.

gårdagen spenderades med moa och bosse. vi hade lite myskväll hemma hos Moe! Minns inte om vi kollade på någon film? men vi käkade jääävligt god mat och lyssnade på massa gamla fina låtar så minnen kom upp i huvudet. bra sådana!

längtar tills på onsdag då vi tjejer ska till olympos och käka god mat och bara umgås <3 love it!
all kärlek till mina bästa vänner!


Godnatt :)

jaja

Gårdagen var katastrof. Jag och Bosse höll på att ha ihjäl varandra. Inga pengar, ingen tvlust, inte lust med nåt, men ändå ville vi göra något. Slutade med att vi satt i hennes bil i typ timmar och sen framför brasan här hemma, hehe. En riktig fittdag vare iaf.

Idag började dagen bra med sovmorgon, goood frukost och solning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig ned på stan. Ska mysa med min Mandis.

Later mina vänner!

fittdag!

usch

namnlös

jag blir galen på min mamma ibland. hon har öppnat och "råkat" gömma en räkning som skulle varit betalt i början av december i kryddskåpet!?!?! MIN räkning...... på 37 kr för tandläkaren ( som dem egentligen drar auto från mitt konto varje mån ) så jävla sur jag bliiiiiiiiir. tänk om det hade varit något viktigt!!!!!! inga glada miner när jag kommer hem idag inte.... FY

avsnitt 2!!!

Blev ingen bio utan istället åkte vi till Martin och kollade en as rutten film. Die hette den, kolla inte! Imorgon är det hemfärd för min del. Ska träna med Moa, träffa Amanda och träffa Bosse. Saknar mina tjejer massa. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men får försöka. Annars finns det ju en morgondag efter tisdag också :)

Längtar till nästa vecka, då äre lön och inbokade tider som ska göra mig fiiiin!

Nu ska vi titta på avsnitt två av solsidan! Orkar inte vänta till söndag.

love


lite gamla bilder :)











måndag

Kunde inte sova ut idag då en comhem kille kom och plinga på dörren vid 10. Började kalka av hela badrummet och grovstäda riiiiktigt ordentligt och fyhelvete vad äckligt och smutsigt det var. Nu är det i alla fall mycket fint och killarna kan inte klaga. Efter att jag var klar med det satte jag på tv:n. Kollade akut-veterinärerna och storbölade i typ 10 minuter. Jag är känslig...det är en sak som är säkert...en jätte fin GD-valp hade käkat råttgift och dem fick ge hjärtmassage osv. Jag bara grät och grät och grät.. tårarna verkligen sprutade och valpen DOG. Kan bara tänka mig hur jag kommer må när min Saga dör... Obeskrivlig kärlek mellan mig och min hund, låter säkert jättetöntigt för er, men kände ni Musan skulle ni förstå.

Har sjukaste träningsvärken idag. De nya övningarna vi gjorde tog död på oss. Dock längtar jag till imorgon när det är dax igen! Lätt värt värken.

Idag blir det förmodligen bio. Jag vill se Änglagård, men vet inte om den fortfarande går..men hoppas på det i alla fall. Annars händer inget speciellt idag.

Pappa ringde förut och hade goda nyheter :D Hoppas inget strular till sig nu bara.

Pusss

...

Blev Stockholm idag istället. Rätt skönt att slippa åka upp imorgon bitti..kan alltså sova hur länge jag vill imorgon ;) Nä, inte riktigt. Har lovat att grovstäda herrn:s badrum. Ska bli mycket intressant..grymt äckligt där inne just nu, men finfint kommer det att bli. Det är sjukt fint i rummet nu och hallen. Vita fina väggar!! Kan inget annat än säga att han gjort ett mycket bra jobb :) Får ta lite bilder och sätta in eftersom ni fick se hur det såg ut innan...innan- och efterbilder kan alltid vara roooooooligt.

KYSS


och vi gör det igen

Imorse drog jag och Moa till solariumet och sen till hälso och träna. Grymt skönt och grymt jobbigt. Det är as skönt att träna på morgonen eller as sent på kvällen för då är det typ inga människor där och alla maskiner och grejjer som vi använder är alltid lediga.

Imorgon kanske jag åker till Stockholm, annars blir det träning igen! Får se hur jag gör. Har inte så mycket pengar och då är det inte roligt att behöva betala tågbiljett hem, även fast det inte är dyrt.. är en liten snålis för tillfället :P

Första avsnittet av solsidan var gudomligt. Jag ÄLSKAR det, sjukt mycket. Bästa



godnatt


solsiiidan

som jag har längtat.
bästa svenska serien någonsin. jag älskar!

jag är pinsam

Idag åkte vi till Elgiganten. Väl inne i butiken så frågar viktor om han kunde få låna min telefon och självklart fick han det. Jag tog upp mobilen ur min väska och sträckte fram den till honom. DÅ ser jag att ett par stringtrosor sitter på mitt finger och hänger..hehehhe, och en pappa med hans barn stod och tittade på mig... jag skämdes verkligen ihjäl. Brukar inte vara så skämsig av mig men detta tog priset. Ni kan ju tänka er, haaaaaaahah..

och sen så håller jag på att bli sjuk..tror jag..känner mig allmänt nere och hängig. Ont i huvudet och kroppen. Hoppas det inte utvecklar sig mer :P Vill INTE bli sjuk för imorgon står träning på schemat! Jag gillar att träna..det är kul!! speciellt när man gör det med sina bästa vänner!

En prommenad med mitt mensbarn står på tur. Saga går runt med blöjja här hemma, såå gullis!!!

<3


14 januari

Sov hos Amanda igår. Vi gjorde ansiktsmask och kollade på en as dålig film. Hur mysigt som helst. En perfekt torsdag helt enkelt. Fick lite sovmorgon imorse då jag inte började förrän halv 10 och direkt efter jobbet drog jag till Moa. Hon hade lagat mat och allt, hjärta till henne...och nu sitter jag framför brasan (som vanligt). Viktor drog iväg en sväng till duvehallen för att kolla fotboll.. ingen lust att hänga med när det inte är någon speciell man ska kolla på.. det är inte lika roligt då. Annars ikväll blir det bara lugnt. Har inga pengar så kan inte göra speciellt mycket.....och två jävla veckor kvar till LÖN, bah. Vill vara miljonär..


viktors lyyya


leia ligger och sover på mamma!


viktors kök som ska fixas.


viktor gick loss med verktygen och förstörde mer än gjorde nytta. ( som vanligt )


en vägg.


sådär ja



fräscht tak va? men fint blev det när det var färdigmålat :)




jag har extremt tråkigt!

tråkigt, tråkigare, tråkigast, tråk, tråk


saga på julafton i mitt knä


saga i turksoffan


moas extremt fula pepparkakshus! hon tycker själv de är fint, hehe


tjeeeeeeeeeeenna, hehehe

under ytan

Älskar att sitta framför brasan och bara dö när snön bara öser ner utanför fönstret. Älskar också att jag är ledig idag. Jag och Moa drog och träna imorse igen, duktiga som vi är...men fan, imorgon, då vill jag jobba =/ Det blir rätt långtråkigt när alla andra jobbar och jag sitter här hemma själv. Vill ju jobba liksom, annars får jag inga pengar och vad skulle jag ta mig till då? aaah, ney, inte ok.

Undra när jag ska kasta mitt feta kastklistrade arsle ur vagnen och börja söka jobb?
mmmm kan man fan undra. bajs på mig.

Fick ringa och boka akuttid hos tandläkaren imorse också... har en kraftig infektion i tandköttet så snusa får jag inte göra på en vecka. Hur ska det gå till? Hur ska jag kunna vara trevlig och umgås med folk? Finns inte en chans att mitt humör kommer vara på topp när jag måste säga nej till min älskade "kompis". För det är fan en kompis. En riktig sådan, haha!

Nu ska jag ringa och boka massa sköna saker till mig själv. Det är jag värd.

lateer


hälso

Jag och Moa drog till gymmet en sväng imorse. Det rann (bokstavligen) svett om oss. Kände mig inte som en människa efteråt...snacka om att det ska bli ändring på detta. Dålig kondition och svag som en mussla, hehe!

Nu ligger jag i soffan vid brasan tillsammans med världens finaste, underbaraste, bästaste Saga och myser. Hade tänk städa mitt rum men insåg att det är onödigt..min mamma hade redan städat det medan jag tränade. haha! jag blir inte förvånad längre...hon gillar tydligen att städa hos mig, eller så gillar hon att få snoka runt..eller nåt.

<3

smiiiile

Har haft en jättebra dag tillsammans med vickan. Gillar henne skarpt!
Moa var med oss på kvällen och herrejävlar vad vi tre moffade mc. det är så man får skämmas. haha. tror vi alla gick upp minst 5 kg var. vickan bjöd laget runt ;) haha men imorgon blir det andra bullar. jag och moa ska och träna!

Nu ligger jag i sängen med te, blackcurrant såklart och en underbar snus under läppen och bara mår förjävla bra. Ska ladda ner någon bra rulle och sen somna, leeeedig imorgon! yeey







-

drar och tränar med världens bästa Moa!

helveteslördag!


nightmare

De kan man säga att jag har haft inatt.


jag saknar min lillasyster!



img

Precis kommit hem från gymmet. Jag och Moa har tränat 2 ggr den här veckan..fattar det knappt själv. Vi är riktigt duktiga! Blir svettiga och tar i ordentligt, haha! Det är till och med roligt och det har det typ aldrig varit förut. Innan vi drog och träna bokade jag resan till London. Jag längtar redan, fast det inte är förrän i april..:) roligt att ha något att se fram emot. Det ger än lite hopp om livet i jobbiga stunder, haha! Och att åka med Ellen ska bli sjukt roligt. Vi har aldrig åkte iväg på en sån resa och vi har känt varandra sen vi var 3 år...så det är på tiden nu!

Nu ligger jag framför brasan och myser med mamma, saga, akilles och krille..tänkte faktiskt lägga mig ganska tidigt idag. Amanda och Bosse är ute och ränner och jag banga...Har helt ärligt ingen lust alls att gå ut! Mycket skönare att ligga hemma idag!!! jag är en liten familjtoffel.


saknar mitt blonda, huhuhhh

otursdag

jag är så otroligt klantig ibland. lyckades köra över min fot med maskinen idag, köra in i en hylla på coop så den gick sönder :/ och tappa ut massa vatten. pissdag helt enkelt! jag vill beställa en onepiece..det skulle göra mig riktigt glad!! Jag vill ha en vit-rosa.


Nu ska jag boka Londonresa till mig och Ellen!
kiss

klaaaar

<3

RSS 2.0