bakkkkkis

Gårdagen var skitkul! Länge sen jag hade så roligt, tänk vad lite alkohol kan göra, haha!

uppdaterar lite senare :)


grattis mökan!

Idag fyller min vackra, underbara och fina vän Moa Mokvist 21 år. Herregud! Jag får paniiiik. Vi 90:or börjar bli jävla gamla alltså. Det är inte okej ju!! Vi borde vara 20 föralltid. Aja, nog om det. Ska i alla fall till henne och fira lite. Presenten som hon får av mig, amanda och Moa är jättefin. Ska till och med köpa samma sak till mig själv, hehe!

JUSTE, jag har varit på möbelmagasinet och fyndat. OCH PRUTAT! Är jättenöjd med mina grejjer :) Kanske fotar och lägger upp här nångång, om jag orkar!!

Lite bilder från gårdagen. Bolle, hundarna & jag var ute på prommis!


musan visar upp sin nya konst jag lärt henne. att blunda och inte få
kolla förrän jag säger "öppna" öööööööhhhaha


söta leia :)




musan gillar inte att bli retad, hih!


skallträning, höööööööööööööh


<3


satte sig och sket mitt i vägen. smart hund!


Nu blev det mycket hund här, men det är ju bland det bästa jag vet såååå..,. ska hoppa in i duschen nu! Puss & hej,

nu drar jag hästmanen över huvudet och sover




bound to you

Vaknade tidigt imorse med två av mina favvotjejer bredvid mig. Amanda och Bosse sov över här. Vi somnade rätt riktigt ändå, alla var helt slut, sen drog bosse till jobbet imorse. Jag och Amanda är lediga idag. Jag har varit och solat en sväng nu på förmiddagen men solariumet stängdes av efter 10 minuter? Skitskumt då jag hade längre tid...men men!

Annars händer det inte så mycket idag. Vi ska ut och gå med hundarna sen typ kolla film och bara slöa. Imorgon är det jobb igen och på torsdag ska jag på det där mötet.. inte så jättekul då jag inte känner någon där, men vafan, vad gör man inte för att få lite extra pengar liksom!

laater mina vänner!

wewewawawa!

Nu är vi tillbaka och Vickan är lämnad vid tåget. Jag fick med mig hem lite mer saker. En skinnjacka, ett till par jeans, BH och trosor. Sen köpte jag en skinnjacka till Viktor som han ska få i födelsedagspresent. Den var skitsnygg!! Han fyller om två veckor så det är lika bra att köpa present nu när man har några pengar kvar liksom, för av egen erfarenhet vet jag att jag inte kommer ha så mycket kvar efter fredag.

Nu ska vi snart ner till tvättstugen och tvätta och efter det blir det toast och mååååånga avsnitt av AA. Myssöndag helt enkelt :) Känns dock lite tomt utan Vickan..

Imorgon ska jag träffa min efterlängtade Amanda och smida lite planer inför nästa helg. Utgång ska det bli, varesig damen vill det eller inte, haha!


PUSSS

Söndag!

Har bestämt mig för att lära mig hur man designar. Inte sådär jätte invecklade saker men det simpla. Har dessutom fixat photoshop så nu jäklar ska det övas. Vore kul att kunna fixa saker själv utan systers hjälp hela tiden. Jag blir nog rätt tjatig tillslut! Som t.ex när hon fixade mina fina tavlor i veckan..sånt vill jag kunna göra själv!

Imorgon åker jag hem och Vickan drar idag. Får i alla fall en dag själv med min kille. Nu ska vi åka in till ciiity och lämna av henne så ska vi passa på att gå i lite affärer såsom ZARA. Underbar affär! :)

Later! Puss


Musan

Det blir ett femte inlägg idag. JAG HAR JU GLÖMT ATT MIN ÄLSKADE HUND FYLLER IDAG! Hon har massa presenter där hemma som mamma köpt till henne. Jag har faktiskt också köpt en ny slänga som hon ska få. Sen ska mamma baka en tårta till henne, haha! En hundtårta med massa godsaker på. Så grattis min älskade hund KORAD LP1 Dobvoyage Andine på femårsdagen. Bästaste i hela världen. Min ögonsten.





nördarna

Jag och Vickan har legat framför datorn sen vi kom hem. Båda två sitter och håller på med designen på våra bloggar. Vickan har till och med skaffat en ny blogg: viktoriagrek.blogg.se
Hon har dessutom tagit bort sin facebook, helt och hållet...och då kände hon att hon även ville börja om med en helt ny blogg. Haha! En blogg där det inte ska stå så mycket om "vad hon gjort under dagar osv" utan mer inriktat på det hon tycker är roligt...vilket är att fotografera, som hon faktiskt är väldigt bra på.


Jag längtar efter min säng.
Det är inte roligt att ligga på en madrass!



haha

jag var inte bra på det där med att ta kort på "de man köpt". Fyfan allt såg jättefult ut juh?! Undra om det finns någon hemlighet bakom det där eller om det är så att jag bara köper fula grejer!!! hahaha!

Mössan jag köpte får ni se i alla fall! :) Den är jättesöt i verkligheten och grymt skön.

:))))

Nu är vi hemma igen. Blev en snabbis i Kista Gallerian men jag hittade i alla fall lite saker. Tänkte ta kort på dem med min webcam och lägga in lite senare. kul va? hihi. Orkar inte röra mig just nu, kylan gör mig förlamad och stel som en kärring. Nu längtar jag verkligen till våren & till april när jag och Ellen ska till London. Ska spara massa pengar så jag kan shoppa massa där!!!










kistagalleria

& se om man kan hitta något fiiiiiiiint :)



om jag har fått långt hår?!?!?? har alltid uppsatt och sen när jag släpper ut
det ser jag hur jäkla långt det blivit. alltid lika förvånad.

hörs sen!!!

wiiwawaaa

Mina små mini tavlor är äntligen klara efter många försök! Dem blev jättesöta :)
Så jag får tacka min lillasyster som har designat dem åt mig.

Idag har jag jobbat, men bara några timmar :) Kom hem och drog ut med hundarna. Nu ligger vi framför brasan och myser. Vill kolla någon bra film, men inser att jag typ sett alla...eller det känns så i alla fall! Får ta och leta på någon ny bra serie som jag inte kollat på så jag blir sysselsatt några timmar!

Imorgon åker jag förhoppningsvis till Stockholm och stannar tills tisdag. Vickan ska nog hänga med och blir kvar över helgen :)

laaater mina vänner!

naaaaeh


tjejkväll!

Jag älskar sånna här dagar. Först jobbade jag några timmar, sen drog jag & mamma och köpte en ny träningsväst till mig och ett matchande halsband till Saga. Världens bästa mamma! Efter det drog jag & Bosse ut med våra hundar till stallet och tog oss en prommis. Dock gjorde Leia illa sig riktigt ordentligt. Hon sprang rak in i bildörren och skadade sig :( HaltaLotta liksom. Det var riktigt obehagligt. Så vi drog hem till mig och satte oss framför brasan och värmde en vetekudde till henne och la på muskeln..så nu är det ju bara att hoppas på att hon blir bra och slipper vetbesök. Klockan halv åtta kom mina underbara vänner Moa, Moqan, Tilda och Amanda hem till mig. Vi köpte pizza och kollade Sofias Änglar sen har vi suttit på mitt rum tills nu och bara garvat som vi alltid gör. Jag har sagt det förr men jag säger det igen(kan aldrig säga det för många gångar) JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER. Dem får mig alltid att må så jävla bra och vi har så jäkla kul tillsammans. Alla är på samma nivå och alla bara njuter och älskar det. Det är sjukt tydligt hur mycket vi tycker om varandra allihopa och hur fantastiskt roligt vi kan ha. Skulle inte byta bort dem mot något annat i världen. Dem är min värld!

Snart kommer min lillasyster upp till mig..vi ska mysa och kolla på någon bra film eller satc, återstår & se! Imorgon är det jobb igen sen ska jag och Amanda hitta på något!

Godnatt och puss!


jag och amanda, sommaren 2010!

fuck her gently

Vaknade vid tio idag och bestämde mig för att göra en riktig dunderfrukost och så blev det. Brukar inte käka frukost men jag kan säga att jag mår mycket bättre nu och känner mig mycket piggare än vad jag brukar. Ska snart åka till stallet med Angelica och hundarna så dem får springa av sig lite. Faktiskt jag som har fullt ansvar för dem idag och då måste jag ju anstränga mig lite.. pappa åkte till Kina igår och mamma är på jobbet. Efter stallet ska jag åka till Amanda(som förövrigt mår dåligt) och ta hand om henne.

Återkommer seeenare <3

baktiiiime

bakdag med bästa moa ;)


-

I won't waste the time or the breath on you
To explain things you think you already knew

chester see - so goodbye

Jag fick en chock idag när jag öppnade min telefonräkning. 345 kr bara!!! och jag som trodde att jag ringt som fan..wiiiiiie. från och med denna dag älskar jag mitt abonnemang!

Blev en snabbis på jobbet idag vilket var skönt. När jag vaknade imorse var jag sådär svullen igen.. tror att jag sovit förlänge som sist! haha. Till och med dem på jobbet påpekade hur trött jag såg ut ;) tsss!

Ikväll blir det lugnt! Köpa familjepizza och bara mysa <3


always kiss me goodnight

i dina drömmar älskling

torsdaaag

Jag drömde en jätte läskig dröm inatt. Jag satt på en typ dyna i luften, skit högt upp och försökte hålla mig kvar. Sen började jag tappa massa saker och tillsist bara föll jag. SÅ jävla läskigt. Det kändes verkligt...mådde fan dåligt när jag vaknade imorse. huuuuh

Har precis kommit hem från det där gruppmötet. Det gick bra!!

Nu ska jag kolla på Stockholm Boogie tills Moa kommer. Sen ska vi ner till stan och säga hejdå till Amanda och förhoppningvis träna efter det.
Hörs sen babes!

PUSS


:)

Mer sånna här dagar. Bra besked imorse, åtta timmars jobb och nu häng framför tvn och brasan med familjen och våra älskade hundar. Har gjort min "uppgift" till imorgon också. Rätt simpel:)

Längtar som fan till april då jag och Ellen åker till London. Ska spara massa pengar nu så att jag kan shoppa som faaan där. Behöver verkligen massa nytt. Typ en hel garderob! Amanda och Tilda drar dit imorgon och kommer hem på lördag. Nog därför mitt sug sattes igång!

I helgen kanske det bli sthlm igen. Isf åker jag och min bror upp till Viktor och bara har en seghelg igen. Det är ett måste när plånboken sviker än!! Men jag klagar inte. jag gillar ju att vara nykter och hemma :P haha!


bjuder på en gammal muppbild på mig och Moa!


img


det är inte rättvist

Jag har en stor klump i magen. Den kommer inte försvinna därifrån på ett bra tag. Jag tycker sjukt synd om människor som har det svårt och jobbigt. Som verkligen PÅ RIKTIGT mår dåligt och inte har någon att vända sig till. Som känner sig ensamnare än någon annan på denna jord och som kanske inte rår för det själv. Varför är det så orättvist?! En mycket nära person till mig har det väldigt jobbigt just nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hur ska man finnas där för någon som är så nära som mår så dåligt att till och med det värsta skulle kunna hända?! Mina tårar rinner. Jag finner knappt några ord. Jag är berörd, på riktigt. Denna person är en del av mig. Kommer alltid vara och har sedan jag föddes varit det...



hemfärd

Jag ska inte sova såhär länge på helgerna. Jag känner mig som en stel tant och inte så lite heller. helvete alltså! haa. och när jag kollade mig i spegeln började jag skratta. Svullen i hela ansiktet. Ser ut som en fet gris ju!!! Så från och med nu ska jag inte sova mer än åtta timmar! MAAAAX!

Idag ska jag åka hemåt. Ska åka vid runt tre tänkte jag, så jag slipper mörkret. Hatar att köra då. Jag hatar att köra överhuvetaget. Hatar allt som har med bilar att göra. Ska sälja mitt körkort, annars kommer jag dö i nån trafikolycka en vacker dag. Jag har blivit riktigt dålig efter att jag krockat två gånger. Jag är tamejfan rädd för allt.

Imorgon ska jag jobba med Tilda:) och på tisdag också, wiiiie!  happygiiiirl


saknar mandis!


och min hund!


iddi


hihhi, miss my little siiiiiiiiiiiiister <3 ser ut som vi sitter och skiter btw


Jag somnade vid 10 igår säger Viktor. Och jag har sovit tills nu!?
Det är tydligt att jag inte är van vid att börja 6 och sen jobba 8 tim varje dag.
Nu ska jag fixa och diska allt till Viktor kök som hans mamma har köpt till honom. Kul va?! Sånt som jag aldrig annars göra liksom, haha :) Hörs senare bloggen, puss


lite piiiics!


hahahah, ser ut som att viktor har feta näsan..men så äre faktiskt inte!


ooså jaaaag! som typ posar och pussar. börjar bli som min lillasyster jag, hähähä.


bååsenråå

Idag har jag jobbat i p4;an och på båsen. känner mig helt ihjäl i ryggen. jonna har gjort illa sig så jag har fått bäddat alla sängar. massa bädd och det får man egentligen inte och jag förstår varför...
Igår var jag med Moa och Amanda en sväng, sen drog Moa och jag till Vickan och kollade film och myste med hennes kattunge. Jag tror den gillar mig, måste vara den första katten isf! hehe.

Idag åker jag till Stockholm. Ska köra SJÄLV. Jag hatar det! Ska åka upp med massa IKEApåsar till Viktor och spendera helgen där. Och på måndag ska jag förhoppningsvis jobba med min söta Tilda igen. Så på söndag blir det hemfärd. En snabbis i sthlm skulle man kunna säga, hehe!

Juste, jag ramlade igår...i vår nedförsbacke här hemma. Den var helt is och jag sa till moa "jag kommer fan ramla" och jotack det kan jag säga att jag gjorde. Slog i högerskinkan och båda armbågarna. Moa sa inte ett ljud. Hon bara stod där och skratta så tyst hon kunde. Snacka om elak kompis man har!? Kunde inte ens hjälpa mig upp liksom, haha! Jag kan iofs inte påstå att jag är bättre. När min hund har sprungit ner Moa några gånger har jag inte hjälpt eller brytt mig speciellt mycket ;) haha, fast hon nästan en gång höll på och dö.

Och grattis till Moa(&Linus) som fått lånelöfte så dem kan köpa lägenhet! <3

Hörs kanske ikväll. Kanske med lite bilder :D det vore nåt, hoho!

PUSS&HEJ!



-



jag vill

färga mitt hår. så jävla typiskt att pengarna typ är slut och att jag fått fittlöner senaste tiden. aldrig kan man få vara fin. vad ääär feleeet!! kanske ska ta och råna någon gammal tant eller gubbe, för låna pengar är sjukt ovärt, det hatar jag.

igår då, jaa då solade vi och träna. sjukt jobbigt var det. svetten rann igen... kanske drar ikväll också! annars blev det bara lugnt..kollade sofias änglar! älskar det programmet.

imorse när jag åkte till jobbet höll jag på att krocka igen. fick slänga i handbromsen. mitt hjärta hoppade nästan från kroppen. trodde inte att det skulle vara så sjukt halt som det faktiskt var. isgata är typ bara förnamnet. det är dock skönt att snön börjar försvinna nu :) känns nästan som vår ju!

nu ska jag åka och fika med min fina vän Tilda. Sen ska jag träffa Bosse en sväng och sedan Amanda&Moa! Mina absolut bästa och finaste i hela världen. I alla stunder då allt känns pissskitbajs och jaaa nivet, då finns dem där. När jag vill, hur jag vill. Dem stöttar mig även när jag gjort fel, vart dum eller jaaa vad som. jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dem.. Dem är allt!




helvetee

Jag gick upp 04.00 imorse..började jobba halv fem. Helvete vilken dag jag haft. Skulle fan hellre börja vid sex och sluta senare som man brukar. sjukt jobbigt var det och dagen gick inte alls fortare som jag trodde att den skulle göra.
Igår umgicks jag med Amanda och Angelica. Vi gjorde sjukaste smörgåstårtan. Så himla god!!!! sen kom Moa förbi en sväng också. Var dock tvungen att åka hem tidigt och ville inte sova själv så jag tog med mig Knutte ( Amandas hund ). Han är så liten och söt. Han bajsar små harkluttar :D haha! Han är lika stor som min hunds huvud! & så är han mysig som fan :)

laaater!

RSS 2.0