namnlös

dem senaste dagarna har varit så jävla bra. önskar att jag kunde ha det så varje dag. går inte att beskriva med ord ju och då är det fan BRA! idag har jag jobbat..6 h bara, skitskönt. ska snart hem och göra mig iordning..ska åka till norpan och se om det finns något fint man kanske kan ha på sig imorgon..måste hinna en sväng till systemet också..fan vad folk det är som springer ut och in där nu..värska folktrafiken :P törstiga sverigebor!


hade sett fram emot en mysdag idag, men verkar inte bli så nu iaf.. uhu!

KYSS

'

haha jag i räserfart på en liten jävla räääserponny!


hoho

Gud vilken underbar dag!
jag kan inte beskriva med ord. det är helt sjuk.


orkar inte skriva allt nu, tar det imorgon istället.
ska ut till tilda imorgon med, we we..


RÖD SOM EN TOMAT...


Kyss

Vilken dag

Jag har haft en as bra dag. Började med jobb och avslutades vid en sjö med bosse & leia. Har även varit en sväng till Norrköping med Emma b, emma, amanda och angelica! Mer sånna här dagar tack.

Imorgon ska jag ut till beckershov eller hur det stavas. Käka jordgubbar i biiiikini med Tilda och moqan. Hoppas att man kan få lite bränna på det ;)

natti


Amanda, helt jävla underbar




Tack för du är världens bästa och ställer upp NÄR SOM HELST!
Alltid, alltid. Jag älskar dig

after work

rätt mys ju! :)



ska till harrys en sväng med mina jobbisar..sen blir det lugnt ikväll! inget härjande, utan en bra film med fint sällskap ;) kan inte bli bättre!


kyss


slutet på vår film

Vilken härligt dag det varit idag. När jag kom hem från jobbet satte jag och mamma oss på en filt med hundarna på altanen..drack en varsin cider och käkade lite tunnbröd med räkost på. Roligast av allt var att jag endast satt i trosor..alltså helt bar överkropp :P och såklart glömde jag bort det, ställer mig upp och där står två killar...påväg in till våran tomt.. så jag HOPPAR ned och gömmer mig samtidigt som dem börjar prata med mamma. haha.. inte varje dag man flachar rattarna sådär alltså! men de kan ja bju på..


fick lite bränna må ja säga! känner mig lite rödbeta alltså.. :) förstår inte.. aldrig kan jag få bli brun utan alltid denna ständiga röda färg..dock har jag ju sett att jag inte är den enda kräftan här i stan! HAHA finns faktiskt en värre än mig.. hihi


Nu kommer snart mitt nattbesök. Nice. Kyss


leta djur

ett kvällsnöje som aldrig kan bli tråkigt.
samma svängar varje kväll..haha! och nya djur hela tiden. så jävla roligt. man blir så lycklig. idag gick det dock inte alls lika bra som det brukar. några harar o råddjur bara. aja nog om djur :P


nu ska jag lägga mig.
klockan är ställd på 05.30!


ståååår ut

Jag står ut.


idag har det varit en bra dag.
moa och linus har fixat lägenhet! Grattis
jag har jobbat, Grattis till mig
vi drog till olympos för att käka och fira.
och nu ligger jag i min säng med en påse chips och GW! 
 
nu är det ju bara en sak som fattas.. hihi


imorgon blir det jobb igen! 8 h... ooh jag är glad! måste få mer timmar, så många som möjligt

funderar på att kolla/boka en jävla resa snart alltså.. kommer ju knappt jobba något i sommar och har inga speciella tider så jag är ju fri som en fågel. Skulle verkligen behöva komma iväg 1-2 veckor..inte varit utomlands sen ayia napa! Grekland skulle sitta fint

och snart blir det att åka till Ellen i Uppsala en helg. Längtar som fan! hon är obeskrivlig.


kommande helgen kommer i alla fall bli lugn för min del. två dagar i rad förra helgen gjorde sitt kan jag lova! haha. behöver återhämta mig och jobba på magen med chips, dipp, cola och film istället.
kan ju dock inte säga helt 100..vet ju aldrig vad som komma SKALL!


Hopp och hej!




Godnatt!


oskar linnros

egentligen inte min stil, men dra åt helvete!
kan inte sluta lyssna.
Från och med Du!


ge mig styrka

img


stort hål

Det var kanon ute vid båten. Precis vad jag behövde!
nu kan jag åka ut själv med mina vänner och bara
njuuuuta, åka ring, sola och grillaaaa! måste bara fixa
stereo till båten sen är det perfa!

har inte gjort så mycket mer idag, hängt med Emma och nu är jag med Amanda! Vi ska dra ut och leta efter djur..hahaha så jävla tråkiga vi är! sen är det väl bara att börja häva!


Ledig imorgon och jag har bestämt att jag ska göra något riktigt roligt. Något som kan få mig på andra tankar. Varför gör allt så ont, som ett stort hål...rakt genom hela kroppen. miss u!


och här är jag nu

Från att ha världens bästa Viktor vid min sida, till att inte ha det något mer.
Från att ha en person så varmt om mitt hjärta till att INTE ha det.
Från att ha en normal fot, till att bli överkörd av taxichaffe. (resulterade i gratisåk, varse Moa & Linus =))

och här ligger jag nu...


Gårdagen var så jävla bra för övrigt =) grattis maaandys...
fyfan, jag känner i kroppen idag..dansade som aldrig förr!!
och jag lyckades inte fälla en enda tår, tills taxin stod på min fot då...för då satte ja mig ned på asfalten och börja böla...haha!


har två bajsroliga saker att se fram emot den kommande veckan.. spännande va?
det är väl de ända som får mig att hålla hoppet och huvudet högt.



vill hålla om och aldrig släppa!
jag älskar dig..vad som babys!



JOBB

det var as skönt att jobba idag. känner mig som en människa igen!
men jag är lite ledsen i ögat idag för typ ALLA har fått sina skattepengar förutom jag :( jag vill och behöver ha mina nuuuu.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. det är ganska oklart. kanske kommer dra till stockholm, eller så kommer jag vara kvar här..en sak vet jag iaf & de är att jag måste städa mitt rum. det ligger lampglas över hela golvet typ. råkade ha ned min lilla söta lampa!!! sen finns det dammråttor så det heter duuuga under min säng.. ganska snuskigt och oproffsigt när man jobbar som städare ju.



dålig dag

usch vilken hemsk dag.
saknar viktor så in iiiiiiii helvete.



nu ska jag krypa ned.
hörs imorgon.

hallå

tog några dagars bloggpaus men nu är jag igång igen, ha.

helgen har varit lugn, grillat och myst med familjen och Viktor..kändes skönt att spendera lite tid med dem..det blir inte så ofta nu för tiden..inte på det sättet i alla fall.

idag har jag och moa varit i norrköping. jag hittade ett par jeans som jag köpte. helt otroligt!! och bra satt dem också :) sen fanns de bara mest skit..får åka till stockholm och shoppa istället. kanske ska passa på när jag åker dit på onsdag. aja, skulle iaf ha åkt ut med båten idag..men iiiiiiiicke, det ska ju självklart regna.


ledig imorgon också!!! kanske blir en liten båttur då.

nu ska jag fortsätta kolla lägenheter...rätt roligt tidsfördriv.




sådär söt kan jag vara ibland!


d.a

nu ligger jag äntligen nedbäddad i min säng.
efter att jag och pappa varit ute med saga drag jag ned till djulö herrgård och umgicks med henne. hon skulle typ precis stänga så jag hjälpte henne att städa, diska och så :) sen drog vi en sväng med bilen, hälsade på lilla amanda som var full som en groda..haha, härligt och se alla glada studenter!! skulle ge mycket för att gå tillbaka till studentveckorna...underbaraste tiden i livet!! hittills iaf.

imorgon kommer dagen börja med jobb och förhoppningsvis avslutas med mys!


guuuud vilket roligt inlägg...lika roligt som alla andra, hahahha!
att jag ens har läsare är ju ganska sjukt.... undra vilka ni är förresten ;)
neeey nu blire skräckis o gw. Puss o puss




varje gång är som den första

dra mig baklänges...denna hetta!!! gaaah, den är inte att leka med alltså.

ville åka ut med båten idag så jag lär mig det sista, men ickeicke, pappa skulle ha massa telemöten...så jävla surt! vill bara kunna dra ut med vänner och glida runt, stanna vid stenkullar och sola! kanske lite ringåkning också...oooh! men till nästa helg ska jag kunna det. oooh längtar!


laaaaaaaater.


min nya kärlek!

jag röker så jävla lite nuförtiden. General white, my neeeeew love!!! så mycket bättre och skönare känsla..har ändå snuset ett jävla tag fram och tillbaka men det är inte förrän nu jag verkligen inser hur mycket bättre det är en cigg. ska försökte sluta helt nu med cancerpinnarna...endast feströka!!

det var mys hos amanda. sjukaste tårtan...haha, moffade som fan! har väl gått upp typ 10 kg men vafan.. lever bara en gång ju...och fatta då att banta hela tiden? nej usch!

amandas presenter hon fick av oss var så jäävla fina. ska själv åka ned och köpa likadana :D


vilket haffigt inlägg..

nu ska jag sova



saknar dig.


Grattis älskade vän!

söta lilla Amanda fyller 19 år idag och det ska firas! :)





ska och köpa presenter till henne nu med moa.
tror vi har hittat det perfekta! hihi. hoppas du läser detta nu och blir
lika nyfiiiiken som du brukar baby



nu har jag bråttom..puss o puss

godnatt

gillar inte att sova själv.. mamma hade snott saga och vickan vägrade sova hos mig :( o inte fick ja sova nere hos henne heller..elakt tycker jag! nu blir det chips, snus och skräckisen jag laddade ned!

juste, ja o emma har varit ute o åkt för att leta efter djur.. vi hitta, rådjur, katter, en räv, en grävling, harar och kanske en älg! bara vildsvin som fattades.. gud vad ointressant att veta, hahahahah!


PUSS O HEJ


RSS 2.0