!!!!!!!

har fan inget att skriva här. lägger ner ett tag. orkar inte. allt är bajs just nu. hejdå!

fittdag!


skitdag!



claestooorp!

Idag när jag kom till Claestorp och skulle jobba fick jag förfrågan om jag vill ha 50% fast tjänst där!!! Skulle vara sjukt skönt att ha det också! Då har jag två olika fasta tjänster på 50% alltså heltid tillsammans :) wiiiie. Men tror dock inte det kommer gå med tanke på att jag inte har något schema på Miljöteamet utan blir inringd. Tror att jobben kommer krocka med varandra =/ Så jag har en del att tänka på..men bra blir det alltid tillsut.

Kändes skönt att en sån här nyhet kom just nu. Jag behövde få upp min livsgnista lite..Känna att något går framåt & bra. Har bara jobbat ett få antal gånger där än så länge men jag trivs som faaan!

Imorgon är jag ledig och ska åka till IKEA med Moa. Kanske hittar något fint till mitt rum:) Justeeee, fick mina nya påslakan och mitt överkast häromdagen :D jag har också köpt nya blommor och fler handdukar tills jag flyttar hemifrån :P Saaaamlarn, de är jag det. Det är roligare att köpa sånna saker än kläder, hhaaah.

Godnatt mina vänner!


Hela dig!

Precis bokat in en ansiktskur på Hela dig som jag ska och göra nu halv tre. Ska börja ta hand om min kropp nu. Nästa vecka är det färgning och klippning. Ska boka in massagen jag fick i present för två år sen också, hah! det är fan på tiden nu..vet att det kommer göra mig gott! Har sjukaste knutarna på ryggen. Typ så man svimmar av när någon trycker på dem.

Senare ikväll blir det träning(stenhårt) med Moa och sen kolla efter en weekend-resa till Barcelona! Weekend-resor är klockrena ju. Man är inte borta för länge och det drabbar inte jobbet sen kostar det inte speciellt mycket heller. Något man borde göra oftare om ändå möjligheterna finns!

PUSS

Jag har förlorat en viktig människa i mitt liv.
En människa som har hjälp mig på många sätt. En människa jag kan säga att jag verkligen älskar. En människa som oftast funnits vid min sida och stöttat mig. Jag har gett hela mig själv till denna männinska. Denna gång är det dock jag som gjort bort mig. Jag som har svikit. Jag har sårat många i min närhet på grund av mig själv. Jag kan inte beskriva smärtan jag känner. Ångesten och alla tårar som bara rinner för att jag skäms över mig själv. Ärligheten varar längst och nu har jag varit ärlig. Det känns bra men fyfanihelvetesjävlar, hur har jag kunnat? Hur?

Jag älskar dig Viktor Berggren! och förlåt för allt.

jag är en ond människa

men bättre ska jag bli!
aldrig mer.

spring för livet

jag är vaken och tänker åka och träna med Moa nu.
Hejja miiiiig!


later

ordinary people

take it or leave it

alla behöver någon


kyss


boys don't cry

Idag har det varit en sån där bra dag igen. Jag älskar det! Känner mig nöjd och glad. Precis kommit hem från Salina och snart kommer killen hit igen. Ska försöka sova tidigt så jag orkar jobba imorgon. Har varit så trött dem senaste dagarna efter jobbet...även om ja inte jobbat många timmar. Skitskumt, typ som att jag är gravve eller nåt.

I helgen blir det 50-års fest och lugnt. Men nästa helg får det ta och bli en utgång igen :) Då är det löööööning. LÄNGTAR!!!


94:a

http://www.youtube.com/watch?v=5amggGDKqNU

min nya lilla kille! hääääähäh

hade en fantastiskt kväll igår. tack mina vänner!


djulöalé

Igår kväll när jag och Angelica kom hem åkte vi först och hämtade upp Amanda och Leia, sen fortsatte vi hem till mig där Moa och Vickan var. Vi gjorde myskvällsmat och kollade lite på TV. Efter det gick jag och mina nattgäster (Amanda & Angelica) upp till mitt rum och kollade på 'en unge i minuten'..det programmet gör ju så att man bara vill gråta. Sjukt obehagligt att veta att det som visas är något man själv kommer uppleva någon dag. Man känner ju smärtan genom TV:n. Förstår inte ens hur det är möjligt att klämma ut en unge!

Imorse åkte jag till viadidakt och pratade lite med en syo. Hon hjälpte mig lite med utbildningar osvosv. Tror jag vet nu vilka jag ska söka. Hatar att det är så svårt att komma in på olika program. Tänk om det bara var så att man vill gå det man ville, att betygen inte spelade någon roll!!!!! Då skulle jag vara lycklig.

Efter mötet mötte jag upp Tove och tog en morgonprommis. Djulöalé blev det..hur mysigt som helst. Det var jätteroligt att träffa henne..var sjukt länge sen sist! Borde göras oftare.

Nu har jag tänt en brasa och tänkte försöka lägga upp lite planer för mitt liv:) men först och främt komma fram till vad som ska göras i sommar!!! Kan ju vara skönt och veta att man kommer få lite gjort då!

Later mina vänner!

grand

Sitter med Angelica på Grand. Det är sjukt fint..har aldrig varit här förut. Hon sitter i ett möte med sin "jobbarkompis" och fixar hennes nya dator, en MacBook pro.. hihi så nu kan vi sitter och macca med varandra heeela dagarna. Jag har till och med lärt mig fler saker om datorn och hur man kan använda den på ett mer effektivt sett!

Blev lite shoppning också. Lite smink och två tröjor men nu har jag köpstopp tills nästa lön. Måste börja spara mer och vara duktig som jag var förr.

Imorgon ska jag till syon och sen är jag ledig :)

Puss & Puss

--------------


oh oh oh

Bolle kommer till Stockholm idag. Vi ska gå på staaaaaan och mysa. Blev jätteglad när jag fick veta det!!! Nu är min dag gjord. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, hihi! Ska nog försöka shoppa till det lite sen. Jag behöver massa nytttt! Orkar inte vänta till London!! Vill ha massa saker NUUUUU!

Att en sån simpel sak kan göra en så himla glad? ohwh, I love you bollie!

FYFAN

Jag är så jävla förbannad. Riktigt jävla sjukt förbannad. Jag skakar.

Det gör ont i hela mig när jag inser vad människor är kapabla till.


uuuuuuuschhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

j g h m b n s f a

Blev en sväng till Kistagallerian. Köpte ett nytt fodral till min mobil :) och två pack fryspåsar, hehe! Hade gärna gått där en sväng till, men vi var lite för sent ute så det stängde. Sitter och kollar på onepiece hemsidan...vill ha en!!! men vet inte hur värt det är att köpa nu när det snart är vår och sommar. Dessutom finns det inte många snygga kvar i storleken som jag vill ha..kanske får vänta till nästa höst helt enkelt :) Dem ser så sjukt mysiga ut. Risken är väl att jag skulle gå i den hela tiden..skabblisa som jag är liksom, haha!


PUSSSSSSSSSSSS


sisterlove


död eller levande

trodde jag skulle dö igår när vi åkte till stockholm. han är inte riktigt klok alltså. jag satt och bad till gud, bölade, skrek och sen var det bara att blunda. hatar att åka fort..speciellt när det är mörk ute och när det går över 150km/h.. efter att jag lyckats krocka två gånger (även om det gick bra båda gångarna) så har jag blivit en liten fegis. hastigheten när en av bilarna körde in i min förarsida var inte alls fort.. runt 20/30 och ändå blev det en sån jävla buckla....fatta då om det hade gått fort. då hade inte jag suttit här idag. läskigt och tänka så, men det är sant!

idag vet jag inte riktigt vad som händer. viktor drog och jobba så jag & mickis sitter med varsin dator och nördar. vi har pratat om båtmässa, bio eller IKEA ..får se vad det bli! :)


PUSS

hide and seek


claestorp

har jobbat på claestorp idag. det gick kaaanon:) så himla fint där och skitkul att kolla på alla gamla grejjer! saknade dock tildis..det är ju tack vare henne jag får jobba där!!!! hon som tog dit mig <3

har såklart träffat amanda och moa en sväng också. skönt att få prata av sig när man mår som en påse hundskit. utan mina vänner hade jag inte vart något. så sant såååå! så tack vare dem är jag på bra humör igen :) denna kväll kanske blir lyckad tillslut!

PUSS



rolling in the deep....


heeeeeeeej

Från att uppdatera flera gånger om dagen till att typ aldrig uppdatera. Vafan hände!? Tydigen något iaf. Kanske är för att jag egentligen inte har något vettigt att skriva här. Det händer inte så mycket i mitt liv, som är intressant för er andra att veta...Men det kan vara skönt att bara skriva av sig lite då & då.

Idag har jag jobbat heldag med Yvonne. En av dem absolut bästa att jobba med! Hon är klockren. Inte varje dag man längtar efter att få gå till jobbet liksom.. Imorgon blir det en snabbis på båsen..SKÖNT!

Annars så jaaaaa, jag kan dra mig själv till helvetet!
HEJDÅ!




<3



 

Bella & Amanda är bäst.

 

/Moa


& vi gör det iiiigen.

Jag ska ut denna helg också! fyfan, nu händer grejer, haha!

PUSS

HAPPY

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist. Många bra saker faktiskt. Idag fick jag fast tjänst på 50%. Känns sjukt skönt att veta att jag iaf är garanterad det i månaden iaf. Trött på att vara timvikarie så det passade utmärkt!

Har också målat min kista jag köpt vit nu. Eller, det var inte jag som måla, utan de fick mästarn<3 göra, hehe! Den blev jättefin. Nu återstå bara torktid och tillbakasättning av grejjerna.

Längtar till helgen när det blir utgång med favvotjejerna!

Juste, härom veckan fick jag ett thomas sabo armband av BOSSE! Så jävla gulligt. Jag blev helt rörd.. <3

KYSS






f y f a n

vad jobbigt det kan vara!

RSS 2.0