Söndag

Har haft lust att börja blogga igen många gånger. Det är kul att kolla tillbaka på gamla inlägg. Dessutom har jag sämsta minnet och då hjälper bloggen mig att komma ihåg när och var saker inträffade.
 
Det finns två favorithändelser detta år och det är när moa ringde mig den 18/5-2012 och berättade att hon var gravid!!!! Blev så sjukt glad för hennes skull plus att jag fått äran att bli GUDMOR ;) hihi. Jag tror stenhårt på att det är en liten tjej i magen, men de spelar såklart ingen roll vad det är hon får. Kille som tjej, lika bra!
 
Sen har jag tagit arslet ur vagnen och flyttat till Stockholm. Fick ett heltidsjobb här så tänkte att jag lika gärna kunde ta den chansen och testa i alla fall. Trivs rätt bra här förutom att det är lite jobbigt att hitta eget boende osv. Det är pruttdyrt plus att man är lite kräsen och inte vill bo varsomhelst. Har i alla fall tänk att jag ska bo här ett halvår (flytta hit 24/9-12) men om jag av någon anledning inte skulle vilja vara kvar tänker jag ta mitt pick och pack och dra hem igen. Saknar familjen, vännerna och min älskade hund så sjukt mycket i veckorna. Önskar att jag kunde tagit med dem allihopa :P
 
Har stora planer på att skaffa en ny hund till 2013. Har preleminärbokat en dobermann från samma kennel Saga kommer ifrån till sommaren 2013. Men är också sugen på en Kelpie. En smidig, lite mindre hund med stor motor verkar det som?! Kan träna och tävla nästan vad som. Skulle vara roligt med en ny ras:) En hund blir det i alla fall nästa år. Känner mig inte hel utan en fyrbent vän i mitt liv och saga kan jag inte ta ifrån mamma och pappa. Deras hus har varit hennes hem sedan hon var liten och hon trivs inte någon annan stans :) inte ens i min gamla lägenhet i Katrineholm.. hehe.
 
PUSS SÅLÄNGE! :)
 
 
 

RSS 2.0