ridtur i snön

jag moa madicken och anna red ut en sväng idag :) riktigt skönt var det. saga och svea sprang med oss också. det är helt sjukt hur underbart det är alltså..man glömmer allt annat och mår fan bara bra. om man vill komma på andra tankar är stallet det bästa stället att åka till helt enkelt!

nu tänkte jag ta mig ett bubbelbad sen bär det av till Viktor i vingåker.
puss då!

solsidan

roligaste serien ever, haha! den är så jävla bra så det finns inte.. kan kolla om på avsnitten om och om idag.

igår blev det lugnt med amanda moa linus och viktor. vi satt hemma hos mig och kollade film & käka gurka med dipp..skönt men ännu en lugn helg nu när det är sånt här tråkigt väder..jag längtar till våren och sommaren för då blir det andra bullar =) då tänker jag inte sitta inne mer, nepp då blir det utgångar och ståhej.

moa och jag drog till Örebro igår en sväng.. Marieberg och IKEA.. hittade saker på båda ställena :) men nu blir det till att spara pengar.. sparkontot ser lite glest ut :P

Puss & hej

sööömn

jag har sovit fram till nu sen jag kom hem från jobbet.. jag är HELT slut. B O K S T A V L I G E N.
Och imorgon ringer klockan vid 5 igen, ooh.. vill inte =/

har fan inget vettigt att skriva just nu
laster



detta fält måste fyllas i

Har precis kommit hem från stan. Jag och Amanda tog oss en sväng.. fick med mig en vårjacka hem.. amanda fick med sig massa saker.. bikini, blus och bajsfina krukor :)
Juste, vi busade till de lite också ;) amanda klättrade upp på mig och tryckte på en knapp vilket resulterade i gratis kisspaus, haha.. tjänade 5:- woo howw

Sen bjöd Freddie oss på lunch..snällt ju (y)


Nu ska jag åka till stallet. Ska gå en sväng med Saga..sen blir det brasan ;) skiter i att träna idag..orkar fan inte..



laaaater puss



ikea

efter jobbet drog jag och moa till IKEA..fick med mig massa fina saker hem denna gång med. det är så himla roligt att shoppa köksredskap som olika sorters glas, tallrikar, skålar, vattenkannor, bestick, slevar o sånt ni vet :P det är ju dyrare än vad man tror..därför kan de ju vara bra att shoppa sånna saker så mycket som möjligt nu innan man ska flytta så inte den kostnaden blir så skyhög sen..för det drar fan iväg.
imorgon är jag ledig, sen jobbar ja ons, tors, fre.. ska försöka träna och skriva en lista som ja ska följa så gott som det går :P oftast vill man ju mer än vad man klarar av.
nu ska jag sova en stund tänkte jag. brasan brinner för fulla muggar och jag antar att ja kommer slockna ganska direkt :)
laater

we weweee



pussssssssss



VILL HA

jag har hittat en chihuahuavalp som jag vill ha.. och den är inte lev.klar förrän i april.. hur bra som helst ju!! dessutom kostade den bara 12000! dem andra ja kollar på går upp till 16000 eller till och med mer.

ska nog ta och prata lite med mamma och pappa :D

NU ÄR JAG FAN GLAD!! DESSUTOM LIGGER BRASAN OCH KLADDAR PÅ HEEEEEEEELA MIG, KÄNNS SOM JAG ÄR UTOMLANDS JU!

isabella g hjärta dobvoyage a

Satt på kanten av min säng och uppspringade kommer min älskade hund och famnar om mig. På ett ögonblick blev jag glad igen =D hon är så jävla söt..det är nog tur att hon finns i vårat dystra hus ibland alltså, haha.

Kommande vecka är ganska efterlängtad :) LÖNLÖNLÖN. Sen ska jag jobba onsdag, torsdag & fredag..
Ska försöka hinna med en sväng till IKEA också.



papi drar till Kina på fredag..kanske ska kasta ut mamma och styra upp nåt här hemma :D kanske kanske!




medina - You and I


laaaateee---r


brasan


har snott denna dams dator.. jag vill också ha en macbook pro! men fan vad dyra dem är. lycko vikis som fått sin från skolan, inte heeelt fel ju.
har hittat en tripp till Öland för 3700:- 6 dagar och dusch ingår i stugan, wiewie.. 4 bäddar och nära till party och liv. vi funderar på att boka två stugor!! kan ju faktiskt bli mysigt med rätt sällskap.
pratade lite om midsommar med moa också.. det vore skoj att åka iväg ngra med båten och stanna på nån ö..åka ring, grilla och tälta och supa! =D
nu tänkte jag somna in en liten sväng framför den varma!
later

fast car

det är så jävla kallt ute..jag frös nästan till is när jag gick utanför dörren brrr. pappa ska tända en stor jävla brasa till mig nu och jag ska fixa mig lite te.
det var trevligt hos tilda igår :) värsta goda småörgåstårtan..jag käkade som aldrig förr, mmm..
idag händer inte allt för mycket. ska till vingåker o kolla när baby spelar tennis?! haha. ska bli intressant..sen ska vi förmodligen åka till örebro och glo på wolfman :) den verkar as bra. vi har fått två biobiljetter av mamma och pappa så vi måste ju utnyttja dem. efter det ska mr kuk bjuda mig på mat för hans beteende imorse ;) hahahah.


kanske super till det lite ikväll också..fått en spritflaska av pappa och jag tror att den åker med i väskan idag!

nu väntar brasan. laaater

hahahah

WE WE vad jag är på bra humör. Jag har legat och sovit framför brasan i mammas och pappas säng med världens bästa Saga som blev 4 år idag <3. Hon snarkar som en galning..så man tror ju nästan att man har en karl bredvid sig, haha. Nu ska jag ta mig ett bubbelbad och styra iordning mig för att sedan invänta kvällen. jag ser fram emot ikväll massa massa! hihi.

puss o såååå!


God jävla natt

      

disco

sitter på mitt rum med massa tända ljus och har lite disco i min ensamhet. musiken är så hög så jag knappt hör vad jag tänker..det är så jävla skönt! man glömmer liksom allt annat för ett tag :D heell yeeah.


imorgon ska vi till tilda som jag redan nämt..men det blir tidig hemgång ändå..vickeb kommer och hämtar mig som de ser ut nu =) saknar honom. JUSTE, min Saga fyller år imorgon. fyra år blir hon! min stora stora doooog..hon är ju bara för söt!


minisaga.. tror hon är 8 månader på denna bild =) gosan.


jag vill att klockan ska bli nio.. för då ska jag kolla 3;an :D


laaaaater!

lalala

Vilken jävla dag alltså. Jag tror att jag har blåsor på fötterna :/ det gör så jävla ont, men jag har inte vågat kolla på dem än..men blir illa tvungen då jag ska hoppa in i duschen om 10 huh.

hade verkligen sett fram emot kvällen..men nu är planerna ändrade och det SUGER kuk. distansförhållande suger allas kukar i hela världen.




namnlöst

har precis skjutsat hem min bästa vän. jag ska jobba imorgon igen, samma patrull, samma tid så jag är tvungen att sova tidigt idag också. idag efter jobbet åkte jag och hämta moa i vingåker. vi drog till Kings och la på oss några kilon. efter de ramla vi ned till vardagsrummet och säcka i soffan. hur skönt som helst..har knappt suttit vid datorn idag :P men har iofs inte gjort något vettigt för det!!!

Imorgon är det torsdag och jag vet exakt vad jag ska göra då.. we we

laaaater


oh baby

ligger nedbäddad i sängen under mitt nya varma fluffiga täcke som jag snodde från vårt gästrum ;) det var helt nyköpt och helt jävla underbart.. känns som ja har haft samma täcke i kanske 3 år innan..o de känns fan inte så jävla nice..va ju lika platt som en överkörd kattjävel.

känner mig så himla glad!? både i huvudet och kroppen..jag vet inte riktigt varför :) länge sen jag mådde såhär bra alltså. en anledning kanske kan vara att det är bättre på den fronten som tyngt mig mest..eller fan jag vet inte.
jag längtar som fan efter våren och sommaren..fatta vad skönt att kunna ligga ute i bikini och sola!! gå i tunna sommarskor och slippa mössa, vantar och tjocka jackor..de vore ju helt jävla perfekt alltså :D


nej nu ska jag sätta på en film sen försöka sova..Godnatt!

jag saknar min baby som betyder allt för mig!!!



flytta hemifrån

ibland får jag ryck då det enda jag kan tänka på är att flytta härifrån. det är dock inget fel på min familj eller mitt rum.. fan jag har en övervåning med eget badrum och ett vardagsrum..det är inte fel det ju, men samtidigt lockar ju allt annat..som typ eget kök? haha, nej men ni förstår ju vad jag menar :) tänk att ha sig egna lilla kvart.


idag har jag och mamma gått djulöalé med hundarna..det var riktigt skönt. sen träffade jag amanda en sväng :) vi åkte till onoff och elgiganten..och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till Mandiii!
jag ska försöka sova tidigt idag..börjar 06.00 imorgon.

min söta pappa kom hem med en sak till mig idag :) en sån där "klähängare" som står på golvet..hmf, fan vet inte vad det heter..men ni kanske fattar ändå.


laater

trams

gårkvällen/natten spenderades med lillasyster. vi fick ett ryck och spökade ut oss skapligt.. spelade in lite videos och tog lite kort, haha..ganska löjligt vare, men riktigt skoj.. fick mig många skratt. jag såg ut som en transa :P och vikis var maaan!

haha



idag vill jag till spökbacken. det var så jävla länge sen jag åkte nåt.. sist jag åkte bräda var i sälen när jag var där med Ellen och det måste vara ungefär 5 år sen. det skulle vara så kul och se om man kommer ihåg någonting, vilket jag tvivlar på.. men jag minns att ja lärde mig fort så får hoppas på att ja lär om mig snabbt!

ska i alla fall träffa amanda idag..får hoppas på att hon är frisk nu och inte smittar ned mig för på fredag måste alla vi tjejer vara friska..våran tilda ska ju ha hejdå-kalas hemma hos sig. hon ska åka till London(I think) och agera barnflicka!

nu ska jag ned och käka mega frullen! laater


cigg och kaffe is the shiiit!

Jag mår bättre nu..illamåendet har försvunnit helt och håller :)
Amanda ringde mig för ett tag sen och berättade att hon spyr/spytt som en gris..inte så jävla kul då jag faktiskt hade tankar om att spendera min kväll tillsammans med henne, men de var ju bara att glömma. Jag får vänta tills imorgon istället :) Då ska jag komma med mat till henne.







- ta mig till din tillvaro så ska jag krydda den!


norrköping

stockholm är avbokat då vi fick reda på att det faktiskt går att göra här i stan =D hur bra är inte det liksom! klockrent.. så idag åkte vi till norrköping och handlade lite. jag fick med mig hem 3 klänningar ett par leggings och armband :) sen när jag kom hem såg jag att mitt zebraskal till mobilen hade kommit, samt skyddet till skärmen.


idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :/ ska försöka sova ett tag nu i alla fall..mår lite illa.
laaater då!



goodbye you


musik

fan jag har hittat massa låtar som jag bara inte kan sluta lyssna på. har på högsta volym och det bara dånar..när man har såhär hög musik känns de som att man är i en annan värld typ!? problemen man har känns en aning mindre och man bara njuuuter!


imorgon blir det sthlm med Mosan :D wiiii wiiy


alla hjärtans dag




vilken jävla skitdag. varför en sån dag liksom? helt oförstårligt.. åt helvete med heartdagen.


igår var jag på samma party som min syster.. det var fan mys ju =) jag älskar henne, hon är underbar min lilla. blev inge statt igår iaf, det får styras nästa helg. Har faktiskt två helger nu med aktiviteter, det är nice!


nu blir det en cigg och kaffe..och vänta in kvällen!

senare

det bliiir utgång ikväll =D


jag ska köpa mig en kamera

Ja det ska jag fan. Nästa lön ska jag köpa mig en jävel. Det är roligt med kort, men jag/vi tar typ aldrig några.. men de ska det bli ändring på, jappjapp ;)


LÖRDAG

Gårdagen var bra, mysig och extremt lugn. Har haft lite tankar om att dra ut idag. Jag har ju aldrig varit på statt..känns som jag skulle vilja dra dit och kolla om det är så "roligt" som de verkar eftersom så mycket folk drar dit..men samtidigt skulle det vara skönt att bara ta det lugnt idag också..mmh får se hur det blir och vad jag är sugen på senare.

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag.. det är helt sjukt.. ligger saker verkligen överallt!! Borde passa på att städa nu kanske... laddade precis ned massa ny musik som jag tänkte fixa in på min iphone :P har ju massa GB som vill försvinna.. måste ju utnyttjas :)

På måndag ska jag och Moa till Stockholm på hemligt uppdrag, we we ;) spännande!


Igår tog jag nässpray för första gången på kanske 10 år.. det var verkligen inte skönt till en början.. men teppan släppte men jag fick värk i näsan.. huuuu, tror inte ja gör om det iaf ;P även om de var rätt effektivt.


Nu vill duschen ha mig.
laaater

haha


blev stående vid polisen i typ en kvart.. tankade bensin när de skulle va diesel, HAHA
men anledningen var att min arbetskamrat sa att de va bensin o INTE diesel och hon sa att hon var helt säker, så vafan??!?! då är det ju inte så konstigt att ja lyssnar på henne :P med tanke på att hon är fastanställd också o jobbar där baasa länge! det roliga var att vi blev stående precis vid rondellen där :P så trafiken stoppades, haha


kuuuuuuuuul.



nu ska ja käka, sen duscha sen gooosa
laater


hjärta










haha



haha, hittade denna bild på Ellens blogg precis.
Klart jag måste hålla för ansiktet, ja menar, någon kan ju se mig!

bloggen

Nu är ju min blogg lite roligare.. de tror jag att alla kan hålla med om. Den får se ut såhär ett tag nu medans ja tänker ut någon lite roligare och har tagit lite nya roliga fina bilder.

Mamma och jag tog en liten runda på stan. Jag hämtade ut mina pills och min nya bikini =) den satt perfa och var jätte sweet ju.. sen handlade vi lite gott till imorgon, för då blir det mysgosmysgos hela dagen. Lördagen ser förmodligen likadan ut OCH inget mig EMOT inte :D rå om varandra lite har ingen dött av. Dessutom är jag en toffel och har alltid varit ;) kommer förmodligen alltid va de också..jag menar, ja umgås hellre med min boy än är ute och ränner som en jävla skata, även om de också är roligt ibland :P

Jag har tänkt mycket på resor idag. Thailand, Australien och Kina vore så himla fiiiiiint. Man kanske borde börja planera när hur och platser ganske så snart, även om dessa resor blir verklighet om kanske ett år.. men det är ju inte helt fel att vara ute i god tid och ha lite koll på läget. Skulle vilja vara borta i kanske 4-6 månader och sen börja plugga till hösten 2011!!! de låter som en super idé tycker jag. eller hur?



ayia napa 08



home sweet home

jag har haft en riktigt rolig dag på jobbet idag. skrattat så ja fått ont i magen :P Ida är sjukt rolig och bra att jobba med..samma humor som mig, haha!

imorgon ska ja jobba igen, men bara 06.00-12.30.. as skön tid ju, men jobbigt att gå upp så tidigt :P tur man inte behöver sminka sig eller duscha innan mitt arbete för då hade jag varit tvungen att gå upp vid 5, ooooh jobbigt de hade varit :O


nu ska vickan fixa min blogg lite mer ;) laaater då!


you and me

sitter på mitt rum och önskar att klockan hade varit typ fem eller nåt för då hade ja kunnat tända en stor fet brasa och myst med saga i m&p's säng. i mitt hus, när jag blir stor, så ska jag ha en brasa i mitt sovrum och sen typ 1-2 brasor till, MINST! värme är det bästa.


vikis skulle sova nu och vägra fixa min blogg så ja antar att ja får vänta lite till.. den känns ju inte allt för attraktiv just nu alltså, haha! men zeeebra är bra.


over it


kyss ska du ha.


slöa..

jag och amanda orkar inte röra oss.. carinas mat sög musten ur oss så det blir inge film hos moqan för våran del...vi tänkte istället mysa ned oss och kolla på andra avenyn. måste försöka komma i säng tidigt idag också.. jobbar ju imorgon.. dock börjar jag inte förrän kl halv 10 =)


jag är fan glad!!!

we we

dagen har varit kanon. maten smakade fint och sällskapet var riktigt bra. skulle egentligen hängt med tilda och träna på friskis nu, men de skulle kostat mig 60 kr bara för en gång? hallåå, då köper ja ju hellre en pizza för dem pengarna.. ja menar, inte är ja tjockis sååvafan..

vi ska kolla film hos moqan ikväll :) ja tilda amanda och timpan. dock har ja ju redan sett nya Beck, senast igår, men ja kan stå ut en gång till;P

imorgon blir det jobb, ska till båsen med Ida.. tror de va typ 25 rum, helt jääävla okej ju =)


laaater


uppe tidigt

vet inte varför jag vaknade nu.. känns som att ja borde sova typ 1-2 timmar till iaf :P men det kanske är lika bra att hoppa in i duschen nu och fixa sig, tilda kommer ju vid halv 12 om ja minns rätt.

det är redan onsdag idag..dagarna går fort! men det gillas.
idag ska jag försöka planera vad jag ska göra i sommar.. vart jag/vi ska åka. några "resemål" har jag koll på.. kanske dax och börja boka!?

nu blir det kaffe sen vill duschen ha mig. laaater

piiic




haha :)


kuul

fick mig ett skratt


vikis

har börjat fixa min blogg.. :P hon är fan grym, helt sjukt och se hur hon sitter och håller på. imorgon ska hon göra den heeelt klar:) nu blir det filmen o gos med bästa syster. natti


att sova är överskattat

pappa kommer hem när som. han har varit i Holland sen i söndags.. inte så lång tid kanske, men det känns helt tomt här i huset utan honom. dessutom är han guld värd när man är ledsen, han kan verkligen göra en glad och få en att tänka i andra banor... fast jag har endast varit glad idag, inte ens lite magont och jag är happyface för det. morgondagen ska se likadan ut!

madde har fått 8 vapplar, eller Åska(sagas syster) kanske man ska säga.. 4 tikar och 4 hanar.. hur bra som helst ju.. alla är självklart redan tingade. inte så konstigt när man är en sån duktig uppfödare som hon.. så nu är det ju bara att hoppas på att alla klarar sig.. det kan ju vara lite kritiskt dem första dagarna, men vi håller tumms!


jag gick nyss in och kollade Moas melj.. inget svar än hade vi fått men snart såååå, wee weee!
Nu ska jag göra lite te och en macka för att sedan bege mig till sängs och glo nya Beck(som jag dock redan sett på biiiio med mrkuk).



Gooodnatt folket! :P

IKEA

idag åkte jag, amanda och moa till ikea en sväng. jag älskar ikea, även om man inte köper något är det så roligt att bara gå runt där och kolla.. det är ju klockrent att maten är så jävla billig också.. 5 kr för en korv eller en liten pizzabit, jag gillar. jag fick med mig hem lite saker i alla fall..

6 stora fina glas
6 små, samma glas fast mindre
4 stora söööta muggar
4 stooora ölglas
och sen typ vita grytlappar? bara för att dem var så billiga :P


jag hittade flera fina saker som jag skulle vilja köpa, men får vänta till nästa lön helt enkelt :) för det hade blivit lite väl dyrt och jag MÅSTE försöka hålla min budget denna månad.


Tilda ville luncha med mig imorgon :) as mys ju..vet inte riktigt vart det blir, men det är ju skitsamma egentligen. mina vänner gör mig så himla glad. har känt mig på topp hela dagen och jag hoppas att det kommer fortsätta så idag..inge mer saaaad inlägg är välkomna för tillfället :P


snart kommer amanda hit. vi ska ut och gå med mina odjur, akilles och saga. sen blir det myspys framför tv:n.. kaffe och cigg!


laaater


ännu ett

att musik kan hjälpa mig så mycket är sjukt. hittade en as skön låt idag.. lugn och fin som får mig att känna mig lite starkare och lugnare för stunden. kommer ju lyssna sönder den men det är de värt. jag skulle göra vad som helst för att slippa denna "oromage" som jag burkar kunna få lite då och då..

önskar att jag inte hade några känslor just nu, att ja bara kunde skita i all motgång och bara tänka på bra saker och ägna mig åt sysslor som får mig att må bra. förstår inte att jag tillåter all denna skit?! skit som är ämnat för att skada mig och gör mig illa. jag ska inte ta sånt här, jag ska inte det.......jag gav en chans, men tog Du den?!


tänk vad roligt det vore att få skriva lite bra saker i denna blogg för en gångs skull? en månad utan massa "åh de är så synd om mig" "oh ja mår så dåligt" blablablabla. det är ju ganska tydligt att jag tycker synd om mig själv och det kan jag erkänna här och nu att det gör jag fan, i detta fall haha. pinsamt men så jävla sant. men jag tycker inte att en människa är värd att bli bedragen och jag tycker synd om alla som blir det, inklusive mig själv då :) haha, nä nu skrattade ja till lite... vad sitter jag och skriver, haaaaaaaaaaha.


imorgon då... ja då ska jag förhoppningsvis kunna sova lite längre.. äta en FET frukost och mysa till det ordentligt med Sagan i soffan. Kanske till och med gå en långis så mamma slipper göra det? hmm värt att tänka på faktiskt.
Sen ska jag kolla upp en sak :) boka tid och så.

annars händer nog inte så mycket.. kanske borde försöka ta mig samman så ni slipper läsa om alla dessa tråkigheter och deppinlägg dag ut och dag in :P



it's all coming back to me now

Gårdagen slutade i katastrof. Har aldrig varit med om maken förut, detta är det värsta jag någonsin varit med om. Lögner rakt upp i ansiktet! Det är inte så konstigt att ni killar tycker att vi tjejer är "drama queens" när ni gör som ni gör, ljuger och ljuger, ger falska jävla förhoppningar och fejkade löften. Man känner sig så jävla sårad, besviken och så jävla jävla liten. Idag känner jag mig jävligt liten och allt vad det innebär. Så idag ska jag vara nördig och umgås med min hund och göra alla dem där töntiga och bästa sakerna som jag aldrig hinner längre.

bara för att ja klaga så mycket så får ni denna härliga bild :P haha hundkläder och hundträäääääääääning


ett skott i huvudet

DE SKA DU HA!


Helgen har varit kanon faktiskt. Helt otroligt =) Lite snöbollskrig med viktor, supstunder med pappa, mys med mandy, massa film och skapligt med gos. Flera sånna här helger önskas.

I veckan beställde jag ett zebraskal till min iphone :) as billigt och as fiiiint.. det kommer nu i veckan! Och det var tack vare min systers blogg som jag hittade skalet, tack vikis.

Imorgon ska jag jobba :) 6-14.30 wiiewiie.. vet inte hur resten av veckan ser ut, kanske åker upp till stockholm på onsdag. Vet inte om jag klarar massa dagar utan min baby nu när vi varit fleeeeeera dagar i sträck!


Ikväll ska jag, Viktor och Amanda mysa. Åkte till kastrullerna en sväng också och kaffdricka lite :)


laaater

dom hade mycket att säga

fyfan vad jag äter när jag inte har något att göra! det är helt sjukt.. jag kommer verkligen sluta som en säääl. inte har jag tränat något denna vecka heller.. men god lust har ja haft iaf, det är juu bra!?


hemfärd idag. känns heeeelt okej. har saknat min doggie o papa o mama o lite vikis kanske.. :P ska lägga mig i päronas säng framför brasan så fort ja kliver in, sen ska pappa supa mig o viktor fulla. YES

laater






---

Vaknade typ precis. kändes inte alls roligt vill ja påstå. så fort ja vaknar själv börjar helvetesdagen.. längtar faktiskt hem till kära katrineholm, dock tror ja att ja vet av vilka skäl. hmf!

lugn helg IGEN.. också på grund av vissa saker. ska försöka lappa ihop.. kolla om de är möjligt.. hoppas iaf!

viktors dator är dum i hela huvudet. det går inte att trycka upp msn eller spotify.. så jävla irriternade. finns ju inget på tv:n man kan lyssa eller kolla på heller... ååh inte min dag idag tror jag.
när han kommer hem från jobbet tror jag att vi ska och shoppa? skulle kunna firra upp min dag ju :P

later





alive

You said that im the only one
You said that im your number 1
Now your gone and I feel numb
Tell me where do we go wrong
You are my best friend and boyfriend
Now its seems like you're my worst friend
I gotta do soul searching
Without you im a whole different person
I aint acting like I used to
I don't feel loved like I used to
It was your love I was used to
Why do I had to lo-lo-lo-lose

So easy to fall in love with u
And all the things that u do

-


men fan jag kan inte sluta kolla.
jag kan inte sluta leta och vilja ha..
ha-ha-ha begäret är nog de värsta ;)



blaah

=D


try sleeping with a broken heart

det var länge sen jag skrev här.. har haft en hel del att stå i, både bra och dåliga saker.. så är det ibland, men nu är jag tillbaka!

kan ju börja med o säga att träningen i södertälje var jätte rolig :) finfina hundar! riktigt kul faktiskt. sen att bästaste moa hängde med gjorde ju allt mycket roligare. tur att hon alltid vill hänga med mig dit. spelar ingen roll vad det än gäller, jag kan alltid lita på henne i alla lägen! moa o pappa är mina trogna följeslagare.

har också bestämt mig för att köpa en till hund till nästa vinter/vår, alltså 2011. Antingen en till dobermann från Madde, eller en schäfer. Har tänkt köra Saga till LP2 o starta trean detta år med lite tur. kanske spårappellen också sen ska nog Madde ställa henne nu i Mars! IPO är verkligen något jag skulle vilja testa med min nästa tävlingshund.. det verkar verkligen hur grymt kul som helst, även om det kräver sjukt mycket tid och jobb! men de visar sig :)











broken heart




RSS 2.0