sööööndag

tråkig jävla söndag.
varit på lager 157, hittade typ ingenting.... sen har jag bara legat i sängen. Ska blir sjukt tråkigt att vara ledig imorgon.....vad ska man hitta på liksom?!
kanske en vända på stan och köpa lite kläder, eller kanske träna? :P

aja, ovärt inlägg.

haaaaate this


iphone 4

idag drog jag och viktor till MM. Jag köpte mig en ny mobil, iphone 4 fick det bli...min 3GS gick ju sönder fullständigt :P konstigt nog känner man sig inte hel utan att ha en iphone när man väl haft en, hehe. Men nu så...nu känner jag mig hel igen. Hittade också min framtida dator jag ska köpa när denna pajjar.

viktor köpte sig ett playstation.... så nu sitter han och nördar framför tv:n och jag framför mobilen. Kommer nog vara sysselsatt hela kvällen då jag inte har några kontakter kvar och jag kan ju endast Moas, Amandas, Viktors och mitt eget nummer utantill :)


mys att ha haft min babys hemma hela veckan. 
han har varit sjuk den stackarn!!!!
men nästa vecka är han på't igen och då är jag ledig.... alla dagar förutom torsdag! så jävla surt... hatar att gå hemma...värdelöst.



Puss 


-

shontelle - impossible


hsdnsalkd jkldaöa dklsö kdlös kdsöl lö fuckk offfffffffffffff kslala





hej
hejdå!


löööön då

joohapp, igår var jag och moa på IKEA. ohohoho, mitt rum är gaalet mysigt nu. hihi. hittade även fina saker på Åhlens...blev förvånad över hur fina och bra grejjer dem hade ;)
skulle göra typ vadsomhelst för att få vara ledig idag, hehehe! typ ligga i sängen, tända massa ljus och glo film efter film efter film.


har varit vaken sen 5 imorse...betalat en av mina två räkningar, eheh! min telefonräkning är på villoväg, har inte fått den än!?! lönen har ju liksom kommit idag. hihi. funderar på vad man ska hitta på för kul då? kanske dra ner på stan efter jobbet och köpa på sig lite saker...typ nytt smink kanske!


puss & kyss

jag är sjuuukt glad.

HIHIHIHIHI!










nu är det bara en sak som fattas.
<3

home sweet home

fiiiiifan hör och häpna, jag har läst en bok idag....ok, inte heeela men 64 sidor. helt sjukt för att vara mig liksom. den är riktigt jäkla bra men väldigt rörande och sorglig. tårar lär komma tillslut. leia låg och sov på mitt bröst och saga bara nån centimeter ifrån, det är KÄRLEK!!! :)

imorgon är det äntligen jobb igen. ska bli riktigt skönt att göra något vettigt!
tråkigt att bara gå hemma om dagarna. spyr på det.


sääängen kallar.

vb <3





 


hinner iiinte med.

Lördagen blev mycket lyckad. Det var grymt kul hos Moa och faktiskt helt okej på statt. Dock förstördes min iphone helt och hållet :( så får ha mammas mobil nu ett tag innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra. Vet inte om jag vill ha ett till iphone eller någon annan!? huh. Känns i alla fall konstigt med en vanlig mobil igen :P.

Igår var jag ledig och idag likaså. Jag, Bosse och Moa var ute i stallet och gick med doggarna..tog även med oss Annas typ 6 veckors gamla bäbis. Sjukt jävla gullig :) Sen åkte jag och Bosse hem till henne och lagade mat. Sov kvar där.. liiiite trångt med två hundar i sängen kan jag lova ;)

Idag ska jag träffa Amanda :) Kanske gå en vända på stan..

saknar min bejbi <3 ensamt här hemma!



kom hem <3


namnlös

det där med rubrik är inte min grej helt enkelt. jag vet inte hur många gånger jag byter, fram och tillbaka...får aldrig till det...

ikväll blir det tacos hemma hos Moa! Bosse ska självklart också vara med. blir alltså lugnt idag och förmodligen imorgon med..hih! dock vet man aaaaaaldrig.

jobbet sög kuk idag.

jaaa & så va de med det. Tänkte kameran skulle få följa med ikväll så kanske det kommer in lite mysbilder imorgon, tsss! (bilder gillas har jag hört) hähä.

GW!

denna vecka har gått grymt fort faktiskt...fredag imorgon men känns som onsdag typ. ska egentligen jobba imorgon men vet inte om jag kommer orka det. är fortfarande hängig och det känns ganska onödigt att riskera att bli sjukare.. dum som jag är så glömde jag min jacka på båsen idag men bilnyckeln i...så viktors bil står kvar på jobbet..duktiga Bella! inget som gått min väg idag känns de som. får hoppas på att kvällen blir bättre.

Funderar på om min syster ska få göra om min bloggdesign. har ju haft den såhär ett herrejössestag nu..väldigt tråkig. haha! Funderar också på om hon ska få fota mig och Saga. Lite fina höstkort kan alltid vara kul att ha! har också en GRYMT rolig idé..får la se om Vikis går med på det ;) hehe!




skulle vilja vara där just nu!
längtar tillbaka....

sjuk igen

det var inte alls länge sen jag var hes och sjuk...men på´t igen bara! sitter här med snorig näsa och ingen röst. höll allvarligt på att kollapsa på jobbet idag. ville bara börja böla..sen iaf när jag kom hem käkade jag lite och sen totaldäcka i sängen. vaknade vid halv 7 igen och nu känner jag mig skaplig iaf..


imorgon blir det jobb igen sen tänkte jag dra och träna musan. var ett tag sen nu!
och nu blir det kungarna med emma och moa.

puss o kyss

miss u

<3


jobba!

Jag är helt slut..jobbig jobbdag tillsammans med Ida idag, uuhu!
ska jobba heeeela långa veckan. hade jag inte varit tvungen att samla på mig timmar hade jag gärna varit ledig en vecka till. då hade jag känt mig riktigt återhämtad.


Gårdagen var verkligen efterlängtad. Kramas och mysa med sina bästa! Oj vad jag har saknat dem. Ändå var jag bara borta en vecka,.. skulle aldrig klara mig utan dem, hihi!

ikväll blir det mys hos Bosse! dricka te o mysa..






no words





M A L L I S biiiilder



 

 



















 




































 







 

 











 








 

 






herrejösses, fuck you!





heeeeemma, hey hey hey

äntligen. fast har haft det riktigt bra..men alltid skönt att komma hem. imorgon kommer det massa bilder!


mallorca

imorgon halv 7 går flyget till mallorca!!! ska bli så jävla skönt!!!!!!!!!








RSS 2.0