myyys

kom fram till många bra saker inatt ;) iiihhi!


har precis kommit hem från jobbet, bästaste jobbankan körde mig hem, annars hade jag fått suttit på kontoret i kanske 2 timmar innan min chafför kunnat hämta mig. känner mig lagom stel och kall just nu. skulle verkligen behöva ett varmt bubbelbad... men det får bli senare i så fall för ja tänkte faktiskt åka och träna nu, sen sola så jag blir brun o fin. tror nog det är ganska bra att träna när man har mycket ilska inom sig, så ja ser fram emot att träna, haha!

senare ska jag och fika med katten på sultans :) hon är bra hon..är man på dåligt humör och behöver en uppfriskning så ska man umgås med henne.. så äre!



annars händer det inte så mycket idag, men jag lär ju återkomma sen när jag får tråkigt eller om jag får ännu ett sammanbrott och känner mig sugen på "gråtbloggfest" eller när jag tycker synd om mig själv igen.. puss på de :p



ikväll är det paradise hotel igen, owowoh I liiiike.


sovdags

nu ska jag krypa ned med min tidning och mysmusik. ska jobba imorgon.. i vingåker!
ska även ta mig samman och försöka tänka klart och komma fram till något riktigt bra.






vad som händer så
älskar jag dig v!

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Önskar att det fanns en människa, en människa som kunde komma till mig nu, ta tag i mig, ruska om mig, ge mig en rak höger så att jag vaknar igen... tillbaka till verkligheten. Jag är så jävla utmattad och förvirrad. Fattar varken ut eller in, eller hur jag ska bete mig. Du gör mig så jävla förvirrad. Snart är den högsta graden nådd och då finns det inget kvar!


Fick veta en rolig sak idag iaf.. låter riktigt grymt faktiskt. Give me some hoooope

moneey

jag blir inte klok på mig själv. kom precis hem från en runda på stan.. lyckades göra av med 600:- baaara sådäääär.. poooooff borta, haha! jag har alltså 200 kr kvar denna månad som jag ska leva på om jag håller det jag lovat mig själv... tror dock det kommer bli ganska svårt :/:( uuuh blir nog ingen utgång för mig i helgen trots allt.. måste lära mig att prioritera och utgång är inte prio ett i mitt liv.. nepp!


ska till stallet en sväng nu med sagan o moa. min doggie älskar att va i stallet.. de finns ju massa bajshögar man kan äta på ;) haha, snuskhund. dessutom spydde hon i bilen förut :( och när ja tog ut henne la hon feta diarré högen näst intill bilen. haha fräääscht! tror ja kan räkna på fingrarna dem gångerna ja plockat upp skit efter doggarna.. haha, fy skam.





jag känner mig lite stött idag..bortstött


självupptagna bitch!

sved en aning

kan inte förstå att jag är vaken nu..jag vill fan sova....jag behöver sova, men vaknade ännu en dag med hosta. fan vad sur jag blir på detta..

ajaa, nu är det iaf äntligen måndag. en ny vecka, nya tag och förhoppningsvis en bättre sådan. men jag ska fan inte hoppas för mycket.. brukar ju inte gå som jag vill..
får lönen idag iaf, det är alltid något. Vet exakt vad jag ska göra, mmh de vet ja ;)




amanda moa tilda och jag ska ha myskväll idag. guld värt!


your love is my drug

Nu är äntligen denna helg över.. vet inte vad jag ska säga om den. Upp och ned kanske är de bästa orden? Känns sådär ju..men men, bättre helg nästa vecka får ja hoppas på helt enkelt. Annars då... hm jo, i veckan ska jag shoppa lite saker som jag vill ha från fo, slinga håret och sen inte så mycket mer antar jag. Vet inte än om jag ska jobba något, men det vore inte helt fel med en helt ledig vecka =) Dock har jag inte så mycket emot att jobba eftersom lönen bli finare!

Tror det blir statt nästa lördag.. jag har inte varit där än =P så det är väl dags att kolla in läget där! Ska till Södertälje oxå på morgonen/dagen. Träning med Saga :) skyddsträning faktiskt.. o de kan man ju inte säga nej till..är lätt något ja skulle vilja tävla i någon gång i framtiden ;P Dessutom är det grymt coolt och kolla på dem välutbildade hundarna inom det.. oowh, poooower!

Maddes hane Fejjan, bevakning I think ;)









happyface;)


så starkt

vi trodde att pappa hade krockat idag. han hörde inte av sig på 4 h och när han väl ringde började mamma böla och skälla på honom.. haha de var lite humor! han hade suttit på möte och hade ljudlöst på och jackan utanför rummet och när han såg sina 28 missade samtal trodde han att ngt hänt hemma :P haha så tokigt det kan bli alltså.

idag har jag jobbat.. det var roooligt, men var as nära på att köra av vägen. det är sjukt halt ute alltså.
imorgon är det onsdag..redan.. helt otroligt vad dagarna går fort alltså.



hallo

Har nyss varit och kollat på en 3a med Moa på norr :) hiiii... den var väl både fin och ful! Svårt att veta när man inte har något att jämföra med, men imorgon ska vi kolla på 3 till 3or..två som låter riktigt fina, wiiiie. Vore så himla skönt att flytta hemifrån. Orkar inte sitta här hemma själv om kvällarna och bara sura. Skulle vara så grymt att ha en egen lägenhet där man kan göra vad man vill utan massa tjat.. och oooj vad party man kan ha :D


Idag händer inte så mycket. Fick reda på att jag ska jobba tisdag, onsdag och fredag i Vingåker.. pengar pengar peeeeeeeengar!! ooooooo de behöööööööööövs.




Ikväll är det PH!!! det är bäst.. de gör ens dag.







pic











ligger framför brasan i mammas och pappas säng. det finns inget skönare och mer lugnande tror jag.
gillar det skarpt!

om jag ska

det gör ont i mig..
det finns ingenting som är värt något.
det finns ingenting jag borde göra.
det finns ingenting kvar, förutom denna smärta!

jag trodde allvarligt att jag var ganska stark..att ja inte skulle lägga mig för detta, men vadfan gör ja? Jo jag lägger mig. Som jag så många gånger förr lovat mig själv att aldrig göra igen. Jag verkligen lovade mig själv för ett år sen att aldrig känna såhär igen, men nu är ja här igen..samma skit, samma jävla känsla. Jag kan ta mycket, jag kan stå ut med mycket, men tillslut så känner man att det faktiskt inte går mer, hur gärna man en vill. Jag menar, respekt, det är något som är så sjukt viktigt och det finns liksom ingen respekt? har det någonsin funnits det? Jag bara funderar och undrar vilket jag kommer fortsätta få göra. För ett svar, de kommer jag aldrig få, i alla fall inte ett ärligt och uppriktigt.

Varför ska man sitta och vänta? Vänta och hoppas på något som aldrig kommer att hända? Innerst inne vet jag att det är såhär det är och de är såhär de kommer förbli. Och jag vet att jag måste acceptera det om de ska funka.. men jag är ledsen, ledsen på riktigt, för jag klarar inte av det. Jag gör verkligen inte det. Man är den man är, men ibland måste man kanske ta sig en tankeställare, försöka förändra sig. Om han verkligen hade älskat mig hade han ändrat på det, men de gör han inte och då får jag utgå ifrån det.

Jag säger inte att jag själv är helt perfekt, för det är jag verkligen inte. Lååångt ifrån. Men jag försöker i alla fall.. försöker ändra mig och vara till lags! Jag håller inte på med andra killar, jag raggar inte på andra och smyg smsar/smygchattar inte med andra killar..och de gör ja inte för att jag älskar min kille.. för att det är honom jag vill vara med, jag vill att han ska kunna lita på mig och veta att vart jag än är och med vilka jag än är med så kan han lita på mig till 100 %, för det kan han!

Man ska inte behöva gå och oroa sig dag ut och dag in för något som inte ens borde existera.. men de gör jag! och med tanke på de jag fått veta och på de som hänt så kanske de inte är så konstigt.


Jag älskar min pojkvän mer än något annat. Han är sjukt bra egentligen.. men jag kanske inte är den rätta, den som får honom att inse att de bara borde finnas en tjej för honom i hans liv. Jag önskar att den tjejen var jag.


 


There were nights of endless pleasure

Hej o hååååå... fan jag mår inte så jävla bra om jag ska vara ärlig. Riktigt jävla illa faktiskt. Men vad mer kan jag göra? Ingenting alls. Så jag får ta mig i kragen och sluta göra min vardag till en gråtfest. Det är inte värt det, det är verkligen inte det. För vem fan vill gråta över någon som skrattar en i ansiktet och inte bryr sig ett skit om en?! Jag har i alla fall lite heder kvar i mig, jag älskar honom mer än något annat och skulle aldrig göra honom illa.


igår iaf, det var riktigt roligt! tänkte dra på statt men ändrade mig skapligt snabbt. lilla sög dock.. värsta bråket var de, hah! vakterna in action ;) hahah! Spelade även bort mina sista pengar på automaten. Har lust att skjuta mig själv i skallen! Kul med 0,00 kr fram till den 25...

laaater suckers!





harrys

igår var jag och mina bästa vänner ute en sväng. de blev harrys och det blev mycket lyckat faktiskt, hade riktigt roligt. jobbade dock idag, men de funkade bra .. började inte förrän kl 9.30 så :P jag ska inte klaga. Imorgon jobbar jag igen, fast då börjar jag redan kl 6.. ooh den är tung, men timmarna blir finare.

imorgon kommer min baby hem. Vi har bestämt att ta det lugnt hela helgen.. bara ligga i sängen och inte göra ett skit. har fan inga pengar för ngt annat, men samtidigt så har jag fan ingen lust att göra ngt annat än bara vara med viktor i helgen. har saknat honom jätte mycket (som vanligt). önskar ja kunde va med han varje dag juuuuu

idag blir det solning och mys framför brasan.. ska somna tidigt så att jag är utvilad imorgon :) de lär behövas ;)


neeey nu ska jag dra mig.

laaater

frankmusik

Igår var jag på bio med Amanda, Moa och Tilda. Vi kollade på Avatar och jag måste säga att den var lika bra som förväntat.. om inte bättre! verkligen en film värd att se iaf. man ville bara hoppa in i filmen, haha. Efter bion åkte vi hem till mig och kollade ph. Det är alltid lika roligt och ikväll är det två till avsnitt (y)


idag har jag shoppat lite.. hittade lite fina grejer.. kände att ja behövde trösta mig lite efter helgens bajs. jag har kommit fram till att söndagar är dem värsta dagarna som finns, iaf för mig. det är som att ngt händer med mig.. jag blir en liten depp-apa och tycker att allt är skit! usch, aldrig mer söndag tack.


nästa vecka ska jag sliiinga håret, wiiiewiie, vill ljusa upp de lite.. känner mig så grå, haha!


ikväll ska jag umgås med amanda och moa. vi ska och sola, kolla ph och kanske äta lite fett.
jag har inte jobbat ngt denna vecka än... as skönt att få vila och sova lite ju! jag klagar då iiiiiiiiicke!


laaaaaaaater



söndag

i helgen har jag inte gjort något alls. bara tagit det lugnt med viktor! faktiskt väldigt skönt. det är alldeles för kallt för att vara ute nu. kylan dödar en!! känns som om man fryser till is direkt när man sätter fötterna utanför dörren.

ikväll blir det lugnt som attaaaan, blir paradise hotel och sen sova!


laaater


vad skulle jag göra utan dig?

....

ligger i mamma och pappas säng framför brasan och myser som aldrig förr. det är så sjukt skönt, skulle kunna vara här hela tiden.


nu blir de; a cinderella story

this is it

jag har inte rökt en cigg idag...ENDAST 2 bloss som jag fick från Ida. Jag känner mig skapligt duktig juu! Dock vet jag inte om ja kommer kunna hålla detta sen när Moa kommer. Hon röker ju som aldrig förr :P men det är faktiskt helt okej med tanke på hennes livssituation, haha! Rök moa, röööööööök. de är du värd!


ska tydligen förbi moqan en sväng snart :) det var länge sen man träffade henne.. nu när hon bor med Fredrik har hon typ gått i ide eller nåt! Det gillas väl inte så mycket,men man får ta vara på stunderna hon kan slita sig från jobb och gullponken sin! faktiskt lite avis på henne.. skulle göra vad som för att få bo med min pojke, men neeeeeeeeeeeeeeee snaaaaaaaaaaaaaaaaaart snart bella snart sanart snanrnwsjkh hklgdl fjdskl jdfs jfdkla


nää nu börjar jag bli sur. haha! ska dra mig



laaaaaaaaaater då!


iphone viiit

har nyss beställt en ny mobil. en iphone 3GS 32GB. så nu är man ett antal tusenlappar fattigare.. kanske inte precis det jag behövde, men vafaaan, men lever ju bara en jävla gång.

alltid när man gör något man inte borde ska man köra med " lever bara en gång " man mår så mkt bättre av det..skumt va ord och fraser kan påverka ;)


idag har jag inte gjort ett skit. bara varit med moa hela dagen. vi satte på braveheart och jag gråter alltid på samma ställen..:P jag älskar den filmen, owh!


amanda, moa och jag skulle glott avatar idag men vi skiter i de.. blir nog ligga i mammas och pappas säng framför brasan istället :)




kanske tjatar om att ja saknar min pojkvän så sjukt mycket hela tiden.. men jag gör verkligen det. han betyder så himla mycket och det är inte alls kul att han ligger borta i veckorna. jag behöver honom häääär ju! oooh min baby!



bajskorvar överallt

jag är förbannad.. riktigt jävla sur alltså. skulle åkt till vb idag och tåget skulle gå 18.20...... satt där i 1 ½ timma för att sedan få läsa "ersatt med buss" såååååååååå det sket sig ju ganska hårt. tänker ju knappast sitta i en svettig buss med massa svettiga människor. fan. saknar och behöver ju honom!


har inte skrivit här på länge så kanske ska ta och berätta vad som hänt:

har varit i sälen över nyår med baby o c.o

jobbat


...jaa de var nog bara de tror ja? haha


min bästavän har blivit singel också. vad ska jag säga om det egentligen? jag kan inte förstå hur man kan såra en människa på det sättet? det är helt jävla otroligt. jag skulle må dåligt om jag gjorde så mot den människan jag älskar. skulle inte kunna leva med mig själv alltså. tanken på det som hänt gör mig gråtfärdig.









 jag har långt hår. kan nästan torka mig med det. det är mitt mål.




nej nu ska jag kolla hundvalpar.


älskar min babe










RSS 2.0