på ståååålande humör

jag är så jävla glad idag. livet känns heeelt underbart..haha. inte varje dag en sådan dag dyker upp ;)

har jobbat tills nu :) tänkte ta mig en prommis med doggen. de behöver jag!¨
återkommer senare ikväll när jag får tråkigt. har inte så mkt att skriva just nu!


byyye

lööön.

så fort jag får lön känns det som att jag har för mycket pengar..pengar som MÅSTE spenderas.
1000 kr fattigare sitter ja nu här och surar, haha. jag är inte klok!
men jag köpte faktiskt rätt vettiga saker ändå..borde ju kännas bra.

jobbet gick bra idaaaag, ska jobba imorgon med :D weee

idag blir det lugnt och imorgon blir det lite party med amanda!
jag är eeeeeen partpiiiingla, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT


heeydå





demarco - she can't wait

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva som vanligt..men har inget bättre för mig! Har varit i Julita idag..luktar koskit där, SOM FAN och lukten satte sig på mig..kul att gå runt och lukta koskit liksom, haha nooot! såg dock massa söta nyfödda kalvar...dem var söööta!!

idag ska jag träffa amanda en sväng sen vettifan vad som händer..känns som att jag borde hitta på något istället för att ligga här hemma framför denna DÅR-dator som typ förstör mitt liv mer än gör nytta...men attans vad beroende man är av den alltså.

jag har en mycket konstig känsla inuti mig för tillfället. vill inte ha den där, den förstör min dag! jag vill tänka på annat...ta till flaskan är ju ett alternativ men nee, sån ska jag inte bli nu.


har i alla fall fått lite saker att se fram emot vilket hjälper en aningen!! dessutom får man ju höra en hel del vilket för att man typ ger upp det lilla hoppet man hade...
haha nu fattar nog knappt nån vad jag babblar om, men kanske bäst så!


KYSS HEEEY!

img

jobbet gick kanon idag.
ida är bästa arbetskoooompisen..imorgon blir det samma tid och patrull igen.. jag klagar inte!!!

och jag fyller om mindre än två veckor om jag har räknat rätt.. :D


nu ska jag dra! kyss


fantastiskt

Har suttit och kollar igenom dagens blocket.se.. alltid orgasm för ögonen! finns så många små fina söta saker..sen finns de såklart stora saker jag också skulle vilja haaa! typ en dobermann el en schäfer, hehe! nöööörd jag är.

sitter i soffan med lillan och väntar på att amanda ska komma hit. vi ska smida lite planer inför sommaren har jag bestämt. typ planera lite småutflykter till sommaren som vi sen kan ta med våra älsklingar på. har ju en jävla lust att dra till Grekland i sommar oxå.. aldrig varit där faktiskt!!!


imorgon blir det jobb igen :) 6-12.30..skönaste tiden..


kyss !

jag hatar tjej-tjejer

bloggtorka





muuusicaaaa


tror mitt hår har växt...jävlar!



idag blir det kräftor och vitt vin med bästaste Moa!


slut som människa





kyss mig hejdå mf.



varit på bio idag med amanda moa ovh vikis.
akka grät i slutet..ooharre! remember me hette filmen.
ganska seg men lätt värd att se.
har jobbat idag oxå :) har även hunnit med att rida med mosan.
jävlar i havet vad vi blev slut. först red vi på banan och sen
ut i skoooogen. imorgon ska jag på laaaaserbehandling! haha
wowowowow!! sen annan behandling för ansiktet :D
fin ska man bli.. nån jävla gång!



imorgon blir det mat och vin hos MOQ!

trött

trött som ett as. ska ta och lägga mig direkt efter detta inlägg!

dagen började med lunch på sultans med amanda & freddie. sen drog jag och amanda en sväng på stan. fick med mig en vårjacka, ett par örhängen och ett nagelack. senare gick jag amanda och pappa djulöalé med knutte och saga! hur fint och skönt väder som helst ju. 

imorgon står det jobb på schemat och på onsdag står MASSA roligt på schemat, haha! weeo!


kyss o natt 

so hard










första träningen idag på lääääänge! det var kul..gick väl helt ok
med tanke på omständigheterna.
kul hund, kul liv!

fy i helvete

jag älskar detta väder..inte för varmt och inte för kallt. precis perfekt!! ska snart dra mig till stallet med moa och saga och direkt efter det ska jag till lenatorpet och köra årets första träning med saggan. moa och pappa hänger med och hjälper till!! sen blir det dusch och nya roliga äventyyyr!


trött på skiten.


hihi

moa och jag drog till thai och käkade lite mat. det var bajs gott så nu är jag mätt och belåten. viktor är och spelar match så jag har passat på att duscha! nu ligger jag i sängen och kollar tv..finns inge vettigt att glo på alltså...

nu vet ja att det blir lugnt ikväll iaf. baaaaajsskönt!!!


later


10 april



lördag, vettifan vad som kommer hända idag..men den som lever får se..ehm!

satan i gatan

jag har märkt att jag mår bra av att jobba. blir på strålande humör och känner mig så jävla kry!! ska inte säga nej till någe mer jobb..ska jobba jobba och jobba så mycket jag bara kan. har planerat att jag ska jobba 1 år till sen börja plugga. nästa vinter SKA jag åka på en typ 3 månaders resa.. det är ett måste och även om jag får åka själv så tänker jag fan göra det. jag vill till thailand, bali och australien..

idag blir det lugnt. ska bara mysa med min lille kille. har ju inte träffat honom på dagar så det finnas ju lite att ta igen faktiskt. ligger just nu i vingåker och kommer förmodligen bli kvar här hela helgen skulle ja tippa på. imorgon blir det också lugnt..har fan inte råd att göra något just nu alltså..

oh det är solsidan ikväll.. ska dra ned till konsum och köpa mig dill- och gräslökschips och kanske lite godis. fetta till det lite nu till helgen liksom..why noooot!! tjockisar är vi allihopa såatte.


BYYYE


kli i fingrarna

drog på stan med mamma en liten sväng.
fick med mig hem en tröja, nagelack, bh och två almanackor (en till viktor).
det är bra att gå på stan med sin mamma! ska göras om snarast.
passade även på att beställa klipp och slingningstid på heaven or hell.
jag tycker om dem där..de är så trevliga..har gått där de senaste året och jag har aldrig blivit missnöjd vilket är ganska konstigt med tanke på mina fånerier..men tack vare det så har jag ju fortsatt! dessutom är deras nya lokal myys + att kaffet är godis.


längtar efter nästa lön så det skriiiker om det. ska fan åka och shoppa för några tusenlappar då. det är jag fan värd efter allt slit och släng. ska kolla med mina två favvosar moa och amanda om dem kanske vill med :) hihi.


har legat framför brasan och sovit precis. försökte läsa men kunde inte hålla ögonlocken öppna så jag sov en stund istället. så himla skönt!! känner mig utvilad och hur pigg som helst nu. ska till emma så fort hon har firat klart sin syrra..... juuuuuste, BOSSE kommer hem till valborg och min b-day! jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är. Hon är en sån där "one and only" person.. totalt helt underbar att umgås med.




-

kuk. hela mitt inlägg jag skrivit försvann..orkar inte skriva om det, haha.
nu väntar duschen och senare drar jag mig till Emma för film, kaffe och cigg.
underbart.


byyye

jag är på så jävla dåligt humör

fan vad det är olika från dag till dag.
igår var jag så jävla glad. hade en happyday..och idag skulle jag bara vilja döda allt och alla i min närhet...fan inget och ingen kan göra mig glad just nu..helvetes


återkommer senare med kaaaaaaaaaaaaaaaaaanske lite finare ord.

06.00-12.30

ska dra och jobba lite nu....och jag LÄNGTAR verkligen efter att få komma hem, tända en stor fet jävla brasa och sedan läsa typ 100 sidor till i min lööövely bok.

tss, haha!


"när livet stannar" av malin sävstam

jag är så berörd..jag får rysningar, alla hårstrån på hela kroppen ställer sig..ögonen fylls med tårar!! det är skrivet på ett sätt som får hennes känslor att tränga sig in i min kropp. helt ofattbart. har läst 102 sidor idag. legat framför brasan med mamma och pappa och självklart Saga. kände att jag behövde lite ensamtid med familjen. men alltså, denna bok, LÄS DEN! fyfan det gick knappt att sluta..och det är inte ofta jag hittar en bok som jag tycker om och känner att jag vill läsa ut. brukar alltid läsa typ 50 sidor sen skiter jag i det..men denna oooh, ska läsa varje bokstav!!!!

samtidigt låg mamma & pappa och kolla lite resor inför sommaren. jag sa att jag ville till grekland i sommar och dem frågade så gulligt om dem fick följa med isf och det är klart att dem skulle få göra det om det blir av!


har kopplat in högtalarna till datorn så nu ska jag ösa lite musik och kolla min dogsidor..inväntar samtal från min manadayyy!!! och senare blir det en sväng till emsan!

byyye


bloggtorka


hero of war

fick ett återfall igårkväll :( mådde illa som faaan, somnade, vaknade o mådde illa, somnade vaknade och mådde illa och så vidare och så vidare.. och viktor gjorde inte saker bättre (vet att du menade väl älskling) men det går inte att nån är närgående när man mår illa..ahaha :) och nära de ville han ju va..och prata vilket inte heller går så bra :D haha. söt älskling, love you!!

klockan ringde tidigt imorse eftersom v skulle in o spela match.. så nu ligger ja här i min säng och funderar på vad jag ska göra...hms!

solsidan igår, hahahah BÄÄÄÄSTA!

ikväll blir det utgång om jag blir bättre vilket jag hoooooooooppas, yes seeee uuuu!

påsk

gillar påsken skapligt..massa god mat hos farmor och farfar och man får äta massvis med godis me gott samvete. hur nice som helst ju!! igår blev det lugnt..kände mig inte riktigt heeelt kry men idag börjar jag känna mig som människa igen. imorgon är det lördag och jag ska till sunken. hon har ju fyllt år och grejjer..sen blir det förmodligen statt skulle jag tro. har fått min deklaration..weeo kommer få tillbaka några tusen.. inte helt jävla fel alltså :D happy me!!

pappa har fått någon knäpp..springer runt som en städhora och dammsuger..haha, musiken dånar i hela huset. kan dock behövas med tanke på våra hundar som hårar någe fruktansvärt nu alltså.! skulle vilja raka av dem allt hår..de hade varit skönt men så ond kan man ju inte vara ;)


nu ska jag städa mitt otroligt stökiga rum för att sedan duscha och fräscha upp mig en aning.. ikväll blir det lugnt för min del. laddar inför morgondagen istället!! kan ju inte va ute o fulla flera dagar i rad..nono sån partypingla är jag inte än.. kanske kommer med åren, hähä!

kyss


magsjuka

min lillasyster smittade mig. aldrig har jag spytt såhär många gånger förut när ja varit magsjuk..klarade tillslut inte av att gå till toan själv..mamma fick hjälpa mig.. är totalt likblek och ser en aningen mager ut just nu... inte ätit sen i förrgår...men idag känner jag mig faktiskt mycket mycket bättre. kunde ju dra fram datorn och sitta här såatte!!! såg att det är 1 april idag (inte koll på nåt) och de bertyder att jag fyller om exakt en månad. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig..pengar kanske? det är väl de ända jag behöver känns det som.. aja nog om det.









be strong!
fuck off.

RSS 2.0