impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear

You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky love
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be impossible


Helvete vad jag är trött. Har suttit med den där jävla inlämningen i timmar nu. Allt är typ klart. En g-uppgift och en mvg-uppgift kvar bara... det gör jag imorgon!!! känner lite mer lättnad, ÄNTLIGEN.
Har haft en helmysig kväll med underbara tjejer. Guld värt. Jag älskar dem och inte så lite heller.

Imorgon är det nyår...vad ska då hääääända!!?!?
Puss

home!

jag är hemma, hemma i detta dårhus som jag trodde att jag hade saknat. haha FAN, vill bara försvinna!

find your love

Ligger utslagen i soffan, mätt och belåten. Har gjort ett försök på min inlämning men det gick åt helvete igen. Får göra ett ordentligt försök imorgon med pappa. Imorgon kväll blir vi några tjejer hos Bosse..ska blir mys. Jag har saknat mina flickor väldigt mycket.

Saknar mitt jobb också... hur är det möjligt? haha


millie eller mille

Tror det blir något av dessa två namn!

Jag är helt slut efter idag och imorgon kommer dagen se likadan ut. Ska försöka plugga lite när Viktor målar. Jag ligger så jävla mycket efter. Vet inte vad jag håller på mig. Ska bli skönt att kursen slutar på fredag...men vägen dit känns för tillfället herrejösseslångt. Har typ lust att skrika och gråta! Sån press känner jag...fast jag inte ens behöver.

Jag längtar hem....<3







sthlm

idag åkte jag och viktor upp till stockholm. han ska fixa och renovera hans lägenhet och jag har lovat att hjälpa honom. kommer hem på onsdag eller torsdag! måste plugga som en idiot denna vecka....sista veckan... vettifan hur jag ska hinna allt.

nyår är fortfarande oklart... bääläläläläl


pusshej




you <3

bakfylla

jag är sjukt bakis..finns fan inga ord. blev lite väl mycket igår antar jag, hehe. men kommer ihåg att jag hade riktigt roligt så jag antar att det är värt det :)
lyckades ramla omkull på isen och slå i ansiktet. är blå under ögat och kinden. fick nästan en såndär karatefylla Moa hade för ett par år sedan.

skriver mer sen, är helt slut

jag älskar min familj

Har haft en sjukt bra dag. Är jättenöjd med alla mina julklappar och med det jag köpt till mina när och kära. Har aldrig varit såhär glad efter en julafton :) Känns förjävla bra. Alla har varit så glada och nöjda med allt. Lycka och kärlek på åsgatan! Min familj går inte att beskriva med ord, jag älskar dem, allihopa! Aldrig utan er.

losing you

Nu är alla klappar klara. Känner mig riktigt nöjd faktiskt, speciellt med pappas :)
Ikväll har jag, syster och pappa gjort egna köttbullar, så jävla gott. Mycket, mycket godare än dem man köper...de luktar ju fis såfort man öppnat packet, hehe!

Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon är det julafton och sedan prov :P


puss

Nu så!

Lillasyster fixade till min blogg lite. Tackar så mycket för det ;)
Blev lite ändrade planer, blir kvar hemma och Viktor åker hem istället. Får åka till Örebro eller något imorgon och fixa det sista inför julafton. Så nu ikväll blir det lugn framför brasan med pluggboken i handen sen avsluta med en film. Så himla skönt att vara ledig nu i flera dagar..vila upp sig och få nya krafter.

lite bilder från julmiddagen i lördags :)





sötast på jorden




ludwig ser lite chippig ut, hehe! :)


onsdag

imorse när jag vaknade var det SVINKALLT i mitt rum. jag gick ner och kollade termometern och den stod på 14 grader härinne och -14 utomhus. trodde det var ett skämt, men icke. något har gått sönder, så nu får vi elda fan alltså. sitter just nu vid brasan så i mammas och pappas rum är det iaf varmt. hatar när det är kallt inomhus. orka springa runt med hur mycket kläder som helst. mysigare att typ ha på sig ett stort linne och bara tofflor ju!!!! men här måste man ju ha massa jävla lager med kläder för att överleva, eeh.

ska snart åka till stockholm, men eftersom det är kaos i tågtrafiken kommer det förmodligen vara inställt. Orka sitta där och vänta när det endast kommer stå "ny tid" "ny tid" hela tiden.






hellu

Idag har jag varit i Norrköping med goa vänner. Fick med mig lite fint hem faktiskt :) Sen drog jag ner på stan med Moa och köpte mig väääärldens skönaste tofflor. Dem ska jag bo i från och med nu.

Imorgon drar jag till Stockholm och julhandlar lite till. Ska även kolla på Viktors lägenhet. Känns som jag flänger rätt mycket fram och tillbaka just nu..inte riktigt min grej..blir fan stressad!

Nu ska jag plugga och sen sova.
Puss & puss

hihihii

&herre jag är taggad <3

Krooonan vit

min nya, billiga vän! haha.


Har precis varit på systemet och inhandlat till morgondagen. Ska bli sjukt kul =) Längtar som faaaan! Ikväll blir det lugnt med Moa och Amanda. Vi ska förbereda lite. Kanske blir någon film och skapligt tidigt sömn. Väldigt ointressant alltså! Puss och puss

happygiiirl

Idag har det varit en mycket bra dag. Har jobbat och umgåtts med Bosse och Moa. Vi drog ut till "cirkus" som det kallas, Emmys och Johans hus som dem köpt, gick med hundarna där en sväng sen drog vi till Bosse. Hade fått mail från min lärare där mitt betyg för min första inlämning stod. Jag gick MVG! hohohohoho. Jag är jätteglad. Känner mig ännu mer taggad för att plugga som fan nu.

Resten av kvällen kommer bestå av plugg, mys med syster och en lååång varm dusch.
Känner mig fortfarande lite hängig i halsen..hoppas på att det försvunnit till imorgon...får inte blir sjuk nu när helgen kommer bli sjukt nice!

Puss och puss.

hjärta

Amanda är en av dem absolut roligaste männsikorna jag känner. Hon är totalt förstörd, precis som mig. Kanske därför vi passar så bra ihop. Så fort hon kom hit blev jag på bra humör igen. Love her!

Bosse var förbi en sväng förut också :) fick dock höra/se något som inte var speciellt roligt. Har i alla fall lärt mig att saker och ting inte alltid är som man tror. Hatart, men sånt är livet! Imorgon ska vi ut och gå en lång prommis med våra älskade djur som bara älskar sönder varandra. Ni skulle se dem, hehe!

Snart kommer Moa hit en sväng. Är sådär jättesuperpigg ikväll och sjukt beroende av sällskap (sorry vickan, du räknas inte). Kan bara inte vara ensam, klättrar på väggarna då.

Snacka om att jag inte har något liv, inser att jag uppdaterar mer på min blogg än typ kissar nuförtiden. Förstår inte vad som hänt, haha! Skriver bara om massa ointressanta saker som inte ens är kul att läsa men det är skönt på något sätt.
men hey jag ska lugna ner mig nu. ett inlägg om dagen, det får duga från och med nu.

sex and the city 2 sooon !


mmm sådär känner jag just nu


svaghet

castle walls - T.I.

Jag längtar till helgen. Julfest hos Amanda, sen förmodligen utgång. Känns som en evighet sen. Ska väl försöka köpa biljett till juldagen snart också...men fan, vet inte vart man ska? safiren eller statt liksom? Näfan, jag vet inte. Ingen annan verkar ha speciell koll på det heller. Och nyår?! Vafan händer då? Åre sket sig ganska duktigt. Börjar få lite smått panik ju. Vill inte sitta hemma och helst åka från Katrineholm.

Sitter och pratar med Moa just nu. Hon får mig att skratta! Vi sitter och taggar upp varandra. Typ hur man ska slåss som tjej. Fan, hur gör man? Jag har slagits en gång i hela mitt liv och det var rätt kul ändå. Jag och Ellen slogs med några tjejer när vi typ var 15 år. Sluta med att jag fick en rak höger så jag tuppade av och slog i backen, min gamle killkompis fick kasta upp mig på hans rygg och gå undan. Lyckat liksom. Haha. Dock fick jag med en mycket stor hårtuss från en av damarna. Hon blev fläckrakad, haha. Minns att jag var rätt nöjd ändå!

Skulle jag ryka ihop med någon idag vettifan hur det skulle gå. All denna ilska jag besitter liksom. Haha! Kan vara rätt ful i munnen, det är väl typ min styrka. Kollar man på min kropp är den inte mycket till att slå med, haha. Inte en muskel. Tror fan jag hade spottat, dragit i håret och dragit en käftsmäll...väldigt mycket tjej över det hela, haha! Jag får hoppas att jag aldrig behöver slåss helt enkelt.








mooorgon mina vänner!

Precis kommit hem till mitt kära hus.
Pappa styr med kaffe och frukost till oss. Börjar inte jobba förrän om 1 1/2 timma :)
Känner mig rätt taggad för jobb och korven i halsen har halverats, hehe!

Later!

-



ändrade planer..blir hemfärd imorgonbitti istället!
min ork att gå till tunnelbanan sen åka tåg i över en
timma finns inte just nu. jag är as trött och har
fått ännu ondare i halsen :( ska proppa i mig
alvedon, ta en dusch och sen försöka sova.
önskar att musan var här nu.

godnatt!

korad lp1 dobvoyage andine

Nu så. Pluggat gårdags och dagens. Har också hunnit städa lägenheten åt herrn. Känner mig rätt duktig faktiskt. Fick styrka från något, så kunde bara inte sitta och dräggla framför datorn och tv:n.

Korven i halsen sitter fortfarade kvar. Vet inte hur jag ska få bort den, hehe. Försökte host/spy förut, men det gick inte bra, haha. Får helt enkelt vänta ut den, eller ner den...eller va? haha nåt iaf.

Ikväll åker jag hem till min sköna och efterlängtade säng. Ska bädda rent och tända alla mina 100 ljus i rummet och gosa ner mig tillsammans med min älskade hund! Idag får hon ligga i sängen, har saknat henne som fan och jag har ångest sen i torsdag(tror ja det va). Hon smög in på mitt rum när jag borstade tänderna. När jag kom in på igen stod hon där, med råddjursögon och kollade på mig. Jag gick och la mig i sängen och hon ställde sig vid min sida av sängen, la huvudet på täcket och började gråta. Hon stod där och grät och gnällde i kanske 10 minuter tills min lillasyster ruttna. Hon skällde ut henne från rummet. Hon vet att hon inte får ligga i min säng längre, men hon försökte verkligen att smöra och göra sitt yttersta för att få komma under täcket. Tyckte så synd om henne, hon kanske va ledsen liksom, haha! Men det är faktiskt grymt jobbigt att ha en stor dobermanntik UNDER täcket(där måste hon ligga, annars kraffsar hon sig under). Hon är liiiite för stor och tar alldeles för mycket plats, men ibland så, då är det OK :)

ointressant för er att läsa kanske, men åh hon är mitt hjärta, mitt liv, min älskling och den absolut finaste och trognaste i mitt liv. kärleken mellan oss går inte att beskriva. skulle offra allt jag har för henne!

Nu ska jag dra och köpa lite saker till Viktor. Hans kylskåp är typ tomt. Dessutom står jag inte ut att vara i hans närvaro när han bråkar med ps3:n. Herrejösses, ni skulle höra!

ppppuss

Godmorgon!

hehe, lika stel idag och på köpet fick jag en bajskorv i halsen. Tror att jag håller på att bli sjuk nu. Det är typ min tur känns det som. Känns ju sisådär med tanke på att jag ska jobba onsdag, torsdag och fredag! Men hejja mig, det är bara att bita ihop och göra det man ska. Kan ju inte ligga i sängen och sura över en bajskorv i halsen när det finns annat viktigt att göra..

Tråkigt att ligga här ensam om dagarna när Viktor jobbar. Sitter ju bara framför datorn och orkar typ ingenting. Har dock lovat att städa och så måste jag plugga som ett AS. Jag är rutten, jag ligger efter....det är inte acceptabelt.

Nu ska jag göra mig lite kaffe och försöka ta tag i något iaf.
hörs senare, heeeey!


easy?

Jag kan inte sluta kolla runt på Internet på en speciell sak. Det är som ett beroende. Iofs är det ett bra sådant, men ändå. Jag tröttnar aldrig liksom. Kanske beror på att jag längtar som faaaaan eller för att jag verkligen inte vill misslyckas med detta. Det krävs sjukt mycket mer än jag någonsin hade kunnat föreställa mig, men jag är taggad, sjukt taggad och vid min sida kommer det finnas en till person, min bästa Moa. Vi ska klara detta! hihi





haha



sov med blött hår & toffs inatt. sen blev det sådär :) rätt fint ju.

kom ju på att jag har en kamera...haha. as kul

aaah

Vilken morgon. Jag känner mig som en gammal tant. Har ont i hela kroppen och är stelare än någonsin. Kan knappt böja mitt huvud framåt! haha..

Åkte till Stockholm igår. Viktor är och jobbar så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske får dra en repa på stan eller nåt. Har ju faktiskt två julklappar kvar att handla.

laater

woopppaa

det blev en macbook pro :) den är suuuuperfin! vikis som är duktig har hjälpt mig att installera allt så nu är det bara för mig att använda på!!! tror inte att jag kommer ångra mig iaf :)

kaoshelg.

norrköping

grenade - bruno mars


drar till norrköping med pappa och vickan :)
ska försöka få med mig en dator hem. tror det blir en macbook pro.

Kyss


företagsekonomi in my ass




jag vill åka utomlands, NU!


jag är lack

ooooooorkar inte med min dator. den är dum i huvudet igen. batteriet som är dött....ibland funkar den och ibland inte och helt plötsligt när den väl funkar stängs den av!!! utaaaan vidare. jag är nog illa tvungen att köpa en ny i alla fall...baaah. skulle hellre köpa massa nya kläder...k u k

har jobbar en snabbis idag och direkt efter det försökte jag plugga men det gick också åt helvete. har fan en inlämning på fredag som inte ens är hälften klar. pappa finns inte hellre till hands :( han är i London..men tror att han kommer hem inatt men då är det förseeeeeeeeent. need him nooooooooow!

fan jag är upprörd, mitt liv är kaaaaaaos och ja gud vet vaaaaaad.
skulle behöva en fet jävla kram just.


fuck me

namnlös.


de är du

saknar DIG!


ett minne från en svartvit film


hallååå

jag har ändrat min inställning då det gäller snö. jag gillar det fan. finns inget att klaga på egentligen..så länge man tar på sig varma kläder så att man inte fryser. ska ta och beställa en snowboard, jacka och termosar..sen ska det bli åka av och börja utnyttja snön :)

imorgon är jag ledig, tisdag likaså. ska plugga som ett as och kanske kolla lite efter jobb. vet inte hur många dagar jag har kvar på mt, men tror inte det är så många nu :/ kan ju inte sitta sen utan jobb. fan ska jag hitta på då?!?!? skulle ju klättra på väggarna och må som en påse skit...och det får inte hända, hehe.

åkte till bosse imorse, har saknat henne!! bestämde redan nu att det blir utgång på lördag...de ser jag fram emot. känns som en evighet sen sist. borde börja gå ut lite mer..man blir ju lite instängd av att bara sitta hemma på helgerna. när man väl tänker efter inser man att det suger rätt hårt ändå!

ikväll ska jag bli tjock! chips, dipp, cola och godis ska få knulla runt i munnen min!


love you


loovilili




ofattbääärt

jag ska klara det, jag ska klara det.....ekar i mitt huvud! måste repetera..haha, för då funkar det.

ligger nerbäddad i soffan med vikis dator.
känner mig jätte mys. gjort gott starkt kaffe
och har en god snus under läppen.



I know what I want!!!

happy

min dator funkar igen...wewewwewew! det är laddaren som är glapp =)
känns förjävla skönt att slippa lägga pengar på en ny just nu.

hade en bra dag på jobbet idag =)
har pluggat klart för idag
och jaaa, just nu är jag förjävla glaaaa!


längtar till helgen <3

RSS 2.0