tappat rösten





jag är sjukt hes..låter galet irriterande och konstigt. ingen ton liksom, bara massa rassel.. skratta går inte heller. totalt värdelöst alltså. har i alla fall jobbat idag. är ju bara & hoppas att jag inte blir sämre..måste jaga mina timmar. annars har det inte hänt speciellt mycket idag. drog till kastrullerna med emma. gooood mat som vanligt. propp mätt nu och därför tänker jag bädda ner mig och kolla en film.
ikväll ska jag och bosse gå en prommis med våra hundar. hon ska köpa gymkort med, woohow så nu ska vi börja träna. iiiiii liiiiiike.

tror jag ska och köpa tvbänken och sängborden imorgon :D vill få det klart ju.... ska försöka sätta in lite fina bilder i mina tomma ramar med...ser ganska konstigt och tråkigt ut just nu.


mycket vill man, men inget får man.
sug.



someone told me I should take caution when it comes to love

You have won
You can go ahead tell them

Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky love
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be, impossible

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know, I know
And know when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them


sjukling

har gått och blivit lite sjuk. inte alls skönt. snorar och känner mig hängig i hela kroppen. är ledig imorgon så ska försöka återhämta mig då, för resten av veckan består av jobb.
min nya säng är heeelt underbar, haha. finner inga ord.. och TV:n likaså! Looove it.
Har dessutom nya vita fina väggar i mitt rum. det svarta gjorde mig så depp... sparade iofs väggen med fönstret svart.. mindre krångel då ;P höhö. TACK viktor för att du målade. Blev hur bra som helst....kunde nog inte blivit mycket finare faktiskt. nu är det bara en ny tvbänk, två sängbord och två nya lampor som fattas!








you think you're loving
but you don't love me
you hurt me.


lovekiller

Längtar till imorgon som faaan. Vill verkligen ha min säng nuuuu! vet inte om jag kommer köpa madrass på en gång..känns som pappa ska vara med då.. men kommer ju vilja sätta ihop den på en gåååång, kliiiifingrar liksom. Tror att jag har hittat TV:n jag vill ha nu. Ska iaf åka och kolla på den :)

Nu ska jag krypa ner med min lillasyster och mysa. Hon ska sova hos mig inatt så jag slipper sova ensam <3

gått prommis idag igen förresten ;P Emma, Bosse, Vickan, Saga, Akilles, Leia och Jag. hihi


NATTI


wiiii


mys

 

Nyss kommit hem från en mysprommis med Bosse, Leia och Saga. Grymt skönt att gå..hoppas man kan vara duktig och fortsätta med det. Typ varannan kväll eller något.

Saknar, massa!


speechless

Idag blev det inte många timmar på jobbet.. 2 h 35 min.. skapligt ovärt enligt mig, men men. Här får man jaga timmar så det är ju bara att tacka och ta emot.
Igår hade jag och Moa en heldag. Dagen började med ett besök på stan. Ska läsa Biologi A och Företagsekonomi A. Kurser vi inte läste på sam inriktning IT och eftersom jag endast ströjobbar känns det värt att ta lite kurser bara för skojs skull liksom. Dessutom gör man dem så fort man vill.. så ska försöka beta av dessa två så fort som möjligt och sedan fortsätta med andra roliga. Tänker inte börja plugga/söka till högskola förrän nästa höst, så varför inte ta lite ströisar!? :) Komma igång med tänkade och skrivande..har faktiskt längtat! tss.
Efter det drog jag till tandläkaren...första gången sen jag fyllde 20. Som vanligt såg allt bra ut :P och eftersom jag aldrig haft några problem alls med tänderna så fick jag det lägsta, 37 kr/mån, wiieho! Därefter blev det en 10 minutare i stallet för att sedan köra mot IKEA.
Hittade sängen jag ska köpa. Hur fin och mys som helst. wieiwiwe, Den utgår dock snart så jag måste åka dit på fredag och köpa den. Fanns inte alls många kvar, så det är ju först till kvarn...men jag SKA ha den, så äre bara.

På kvällen drog jag, Emma, Bosse, Leia och Saga ut på en långprommis. Hur skönt och mysigt som helst. Ska gå ikväll igen har jag bestämt. Kanske kan få med mig Emma och Bosse igen :)

Imorgon står det jobb på schemat igen. Båsen med Ida..kommer dock inte bli många timmar imorgon heller..men har lägenheten också så det blir lite mer iaf.


Pappa kommer hem på måndag eller tisdag, har saknar honom. Han kommer iofs bara vara hemma i några dagar för han ska tillbaka dit och kommer då vara borta tre veckor..


Nej nu ska jag kolla på harrys döttrar och vila lite.
laaater


when

Underbar dag. dock inte lika underbar längre......


Har uträttat massa ärenden..känns ju nästan som livet går framåt nu!? hoohoahiiu!
Orkar inte skriva och berätta nu, tar det imorgon!


R rrrrrrr oligt


ooh ah!

Eftersom jag inte kommer kunna flytta till eget på ett tag får jag helt enkelt ta och fixa till mitt flickrum. Köpa en stor dubbelsäng och en tv...fyfan det vore något. Jag behöver inte ha något annat eftersom jag endast sover här ju!? Använder ju ändå inte soffan till mer än rentvätt :P Så det borde räcka med en garderob, spegel, säng och tv! Ska ta och kolla lite på Internet nu :) Få lite inspiration, wouoh!

Har anmält mig till tävlingskursen nu i höst. Har dock redan gått den men jag känner att jag måste ha något som får mig att komma igång igen...och tror det är bästa sättet. Bosse och Leia ska också gå kurs :) yeey.

Jag och Bosse har skruvat lite till i hennes lägenhet. Nu är den snart klar och den blir hur fin som helst. Kommer spendera så mycket tid som möjligt där ;) kan ju komma och gå hur jag vill då hon gett mig en egen nyckel, hhohoho!



Kyss


I D D I

hela mitt inlägg förvann? Hur kul är det på en skala? fiiifan vad trött jag bli.. CPDAG.. Satte igång ett huslarm idag på jobbet...höll på & skita ner mig. Eller jag&jag, jag och Jessica. Skapligt pinsamt & jävlar vad det tjöt alltså..


idag ska jag sova, sova sova sova sova, sova sova, sova och kolla filmer!!
Äntligen sovmorgon, som jag längtat!



Kanske återkommer senare om jag får tråk eller nåt..



</3 huh


...

det gör ont....




haaha

Precis när jag ringt och spärrat mitt kort ringer Willys till mig och berättar att dem hittat det. Så jävla irriterande..så nu får jag gå kortlös i några dagar! kanske rätt bra ändå men tanke på att jag inte kan spendera några pengar då ;)
Hämtade ut mitt paket från Nelly idag. De hade redan kommit :D Allt satt bra som tur är...dock kommer jag aldrig kunna gå i de två skorna jag köpte. hohej, lite höga för mig.

fattar inte att de redan är torsdag idag..dagarna får så jävla fort nu. blir hemma i helgen och ingen utgång. bara två slappar dagar får de bli. Nu ska jag sova en sväng om det går.. skriver kanske senare.


pussssssssss


hey hey hey

I'm more than just an option
Refuse to be forgotten
I took a chance with my heart
And I feel it taking over



Idag blev det ett åtta timmars pass..har dock använt lite för mycket preparat...starka sådana så jag känner mig lite snurrig :) haha! tror jag kanske fått lite i ögat också, kliar som satan. sen sprutade min jobbvän grovrent på min mage så den hemliga lilla saken blev illa däran. Imorgon ska jag till båsenberga...själv...as tråkigt! aja, nog om jobb.

har haft bort mitt VISA..känns inte alls roligt!! måste spärra och skaffa nytt..så jävla ovärt! fattar verkligen inte hur det har lyckats försvinna...vet exakt när jag hade de sist och eftersom jag endast låg i soffan igår fattar jag fan inte hur de kan va borta.


laaaaaaaater




nelly.com

bra siiiiida!
har beställt lite mer kläder. känns bra just nu, men snart kommer nog ångesten.
att man alltid lyckas beställa när man egentligen inte har råd :)
har ju en trasig mobil som jag borde laga först och främst! men vafan.


har ringt och kollat angående kurser i höst nu med. finns en del roliga ju...så ska dit
nån dag nu i veckan och kolla vilka jag ska läsa. känns som att jag behöver komma igång
lite nu med pluggandet. har haft en alldeles för lång paus..känner mig trögare än någonsin..
dessutom är de ju as smart o läsa lite samtidigt som jag ströjobbar nu i höst.
Gratis är de ju också, hahaha yeeeey!



nu ska jag krypa ned och kolla en film.
jobb imorgon..




eehm


fullare än fullast...mmh de kan man säga att ja va i lördags.
hittade denna otroligt fina bild på ellens blogg. första pizzan är på
g ut ser de ut som! haha.


sugdag idaaaaaaag. kan ju inget annat än sura!
men imorgon ska det bli en bra dag :)


KYSS


lilla skruttan

Haha, det här är nog världens sötaste bild.
Lilla bellsan när hon opererades.

/MOA

hej bloooggen

Just nu är Bella duktig och jobbar, samtidigt som en annan är ledig.
Som vanligt, att man aldrig kan lyckas vara ledig på samma dag.

Hade tänkt att sova ut lite idag men klockan kvart över åtta blev
jag väckt. De håller på att renovera taket och vinden här så
de förde ett jävla liv! Jag får helt enkelt vänta med att sova ut till
helgen då jag är ledig igen.

Nu när jag ändå är vaken passar jag på att städa. Klockan elva
är det dags att börja tvätta också. Vad ska man annars göra på
sin lediga dag liksom?

Vid tre ungefär, när Bella slutat så ska hon komma hit och få
mat. MYS!


/ MOA


....

Fattar inte hur man orkar gå ut flera dagar i rad? Jag var ute igår och skulle aldrig kunna gå ut idag. Helt förstörd och seg i alla slags olika reaktioner osv...dessutom mår man ju som en spypåse i kistan.. la dessutom två pizzor igår.....hahahahahha, kul! Ett tecken på att jag inte kan dricka...inte med motta iaf.

Sitter ute på altanan nu med hundarna och ett kopp kaffe... :) letar bra kennlar...kul va? haha
har hittat två jääääätte fina & bra! Ska ha eeeeeen... inte än, men om ett år ungefär!!!
ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


idag händer inte ett skiiit, måste ladda upp för en ny arbetsvecka helt enkelt.


kyss

Mååndag

idag har jag jobbat :) äntligen!! och så kommer det förbli hela veckan. känner ingenting i fingret heller viiiilket är toppen. förhoppningvis blire jobb hela nästa vecka med, mihihi!


igår när jag skulle springa ut till bilen "hoppa" min iphone ut ur min ficka och la sig på asfalten....och som jag antog innan ja tog upp den o vända på den så hade hela skärmen pajjat. så jävla typiskt mig&mobiler. Jag lyckas alltid att förstöra dem på nåt sätt.... tänker dock inte köpa en ny utan försöka laga den istället!


jag har blivit jätte dålig på att uppdatera.......ska försöka ändra på det...dock verkar de rätt omöjligt i nuläget. fattar inte hur ja fortfarande kan ha läsare, haha.



miaochklara is the shiiiiiiiiiiiiiit!


laaater


Say yes

mmmh, tisdag idag! så jävla tråkigt. jag är bitter....beställt lite kläder, rensat och städat rummet lite. måste dra och sola.....i kanske typ 40 minuter... jag ser ut som en påse mjöl. mår illa gör jag också. stör mig grymt mycket på ett tryne just nu. hahahah. fan en dag som denna borde inte finnas..el jag borde inte finnas en dag som denna!?!? eller nåt.

väntar på amanda och emma som aaaaldrig kommer. iddis!


och mitt tjocka falukorvslillfinger som jag så duktig bröt och vred är ju en enda röra... äckligt är ordet.



& så saknar jag ellen stoor. en dos av henne och en helnyfräschbella hoppar fram!



RSS 2.0