rolling in the deeeeep - maddi




 


köpförbud

Haft en jättebra dag! Efter jobbet drog jag, Moa och Jossan till stallet och gosa med valparna och åkte sedan vidare till lager 157. Hittade två tröjor och ett par leggings. Efter det drog vi till stan igen och kollade lite..köpte en jätte fin ram med plats för 9 foton :) och efter det drog vi vidare till factory. Där hittade jag äntliiigen en skjorta/klänning som jag kan ha på lördag!!!! Som jag letat!!! :) Köpte även en jättesöt servetthållare, hehe :)
Nu är det total köpstopp för min del. Ska bli ekonomisk & spara :)

Imorgon fyller pappa år :) så grattis i förskott älskade pappa!!!

PUSS


baksmällan 2

Dagen började med jobb, sen jobb igen. Efter det drog jag Moa och Madicken ut till stallet och gosade med valparna. Jag blir helt förstörd när jag ser dem. Vill ha allihopa (A)! Måste bara hitta nån arbetslös som vill ha hand om den under tiden jag jobbar om dagarna!?!?! Någon? heheh

Nu ikväll drog jag, amanda, moa, salina, carro, linus, dillen och carroskille på BIO. Baksmällan två. den var braaa och rolig, precis som ettan. Jag blev inte besviken i alla fall :)

Efter att ha proppat mc, popcorn, godis & läsk ska paddan äntligen få sova! Godnatt mina vänner =)

I'll

never let you go

:)

Idag har jag varit i lägenheten och mätt med mamma och Moa. Har även valt tapeter till sovrummet och köket :) Nu är det bara två månader kvar. Längtar som fan! Ska bli såååå skönt. Jag och Moa har också skruvat ihop hatthyllan och skohyllan. Det gick ju helt okej...vi råka bara göra liiiite fel så att två skruvar blev över ;)


Vill att veckan ska gå fort så det blir lördag för då blir det kaaalas :)


ameeeeh

Först och främst tänker jag gratta världens bästa Ellen som fyller 22 år idag! Min underbara, fina, snygga barndomsvän..besitter som sagt så mycket kärlek till mina älskade tvåbenta vänner att det som vanligt gör ont i mig att tänka på hur mycket jag tycker om dem <3 (samma gäller mina fyrbenta såklart)


puss <3

jobblördag

inte vilken lördag som helst...har jobbat!! Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara :) Så nästa helg och nästnästa blir det jobb igen. Och nästnästa blir mycket speciell ;) woho!

När jag kom hem från jobbet idag fick jag lite överraskningar av mamma och pappa :) 5 kastruller, 1 stekpanna, två bh:ar och ett par easytone-skor!!! :) världens bästa föräldrar!!! Tack så mycket <3

Annars idag blir det mycket lugnt. Blir grillning med familjen ikväll! Imorgon ska jag sova heeeeela dagen!


PUSSSS


Nu säger

..jag och mitt hjärta GODNATT!


haaaaahah

Söt!


det verkar..

vara inne att vara gravid. varenda kotte verkar ju vara det!


Dubbelpassa kan ta mig i arslet. Usch vad jag är sur och trött. Vill inte göra något. Har inte lust med något. Önskar att det fanns någon, bara eeen som kunde få mig på bra humör vid sånna här tillfällen.....
tråkigt inlägg förresten.....som alla andra!
SUG!

it's like an angel came by

and took me to heaven!


måndag..

och jag känner mig äntligen hel igen :) Igår natt fick jag ett så sött och fint sms av Ellen. Hennes storasyster har fått en liten bebis. Hon var så himla söt. Har kollat på bilden titt som tätt hela dagen! Sötaste nyfödda ungen jag någonsin sett.

Efter jobbet hängde jag med sjuka Salina till Akuten. Stackarn har knölar på halsen..=/ och efter det kom bosse hit en sväng! Och nu har jag precis kommit hem efter en mysprommis med min älskade hund. Vi mötte en liten kärring med sin hund på vägen hem...och när hon såg oss komma tog hon upp sin hund i famnen och bar den tills vi kommit bakom skogen :) hahah! Vet inte om det var för att hunden var trött :P eller för att hon trodde att Saga skulle käka upp hennes lilla, tsss!

Nu blir det en unge i minuten sen sängen!! dubbelpass imorgon, baaah!


missu! <3

absint, skit!

Så full som jag var igår har jag aldrig varit förut. Det är det värsta jag varit med om och jag kan svära på min morfars grav att det aldrig kommer hända igen. Pinsamt som in i helvete. Trodde inte jag kunde bli så full, men det är rätt tydligt att jag visst kan.

bajsdag förövrigt!! ta mig härifrån någon!!!!!!!

always and forever



uäk

Pissdag på jobbet. Trodde att jag skulle dö ett x antal gånger. Gick och klagade på allt jag kunde och åma mig och imorgon är det på't igen bara! DÖöödööööööööh.

Idag fick jag lite mer saker till lägenheten av Mami :) Hon är så söt!! bland annat skålar, brödrost, toastgrill(sån man gör varma mackor i...vad fan heter det?) grythandske och grytlapp, städgrejjer osv.. :) Längtar efter lönen så jag kan köpa maaaassa saker. Jag och Moa har kollat runt på massa GRYMT fina heminredningssidor!!!! Många beställningar kommer göras när pengarna finns!!!

Nu ska jag, Vickan och Moa ut på en liten utflykt......PUSS





justin bieber...

Jag och Vickan har kollat på Justin Bieber filmen två gånger idag. Haha! Vi tycker att den är skitbra. Det kom till och med tårar i ögonen någon gång...brukar inte lyssna på honom men det är endå så rörande. Tycker att vissa låtar är rätt fina och mysiga... aja, nog om BIIIIEBER... Har jobbat idag fast jag är sjukling. Känner mig skitkonstig..Vet inte alls vad det är för fel på mig..känns typ som jag har en infektion som aldrig bryter ut riktigt ordentligt. Ska i alla fall jobba imorgon! Dessutom är jag så dum att jag drar ut och åker inlines med Vickan... kände mig som ett fetto som bara går och är hungrig hela tiden och var tvungen att göra något...och såklart känner jag mig ännu sämre nu. Dumma mig!

Nu har jag tänt ljus i rummet och bäddad ner mig tillsammans med lillan. Hon måste ta hand om mig nu när jag mår såhär för själv de kan jag verkligen inte vara. Måste ha nån som kramar om mig och bryr sig...ja ni vet ju hur det är när man mår bajs :)

längtar till helgen!!


KORAD LP1 DOBVOYAGE ANDINE

Börjar få lite åldersnojja.. min skatt börjar bli gammal....min älskade

finaste och bästa fyller sex år -12. Vill inte att hon ska bli en dag äldre.

Kan varken se eller tänka en vardag utan henne. Aldrig utan henne :/

 

 

hon är ju precis som mig <3<3 haha!

 

 

 

 

 

 

 

 


what are words

What are words
if you really don't mean them, when you say them

What are words
if they're only for good times
then they don't


i'm in love..we are meant to be

Äntligen freeeeedag.
PUSS PÅ ER MINA VÄNNER!




klartttttt

Nu är det klart. Skrivit på alla papper! Jag orkar inte vänta tills 1 augusti.

Idag har jag jobbat dubbelpass igen. Det tar på krafterna vill jag lova :) Känner mig lagom död i kroppen...Måste ta tag i träningen igen. Jag ska försöka börja lite lugnt och sen jääääääävlar. Min kropp kommer inte palla mitt jobb annars!!


Nu ska jag och min lillasyster mysa <3 puss

tell me something good

 

forbidden.


give me everything

Har varit på MIO och IKEA idag. Har hittat en del som jag tror och hoppas kommer passa till lägenheten. Måste dock dit och mäta så att jag vet alla mått. Känns som de är lika bra att kolla allt sånt nu så man kan köpa på sig saker :) Viktor köpte en matta och en liten söt filt :) Efter många om och men så blev det (som tur var) en svart matta. Han hade många roliga ideér om färger till en början.....bland de värsta jag varit med om kan jag lova! Hahaaa

P U S S


happyface

Jag är så otroligt nöjd över mina presenter. Speciellt min sterio i bilen som jag fick av Viktor<3 och mina inlines jag fick av mina vänner. Dem är så jävla snygga!!! Sen min fina berlock jag fick av favvokillarna. Är självklart också nöjd med det jag fick av min kära familj. Jag älskar er, allihopa!!!

Idag har det hänt något riktigt roligt :) Har varit och kollat på en lägenhet!! En tvåa!!! Så den 1 augusti är det jag som tar mitt pick och pack och drar från mina föräldrar. Haha! ÄNTLIGEN!!! Inte för att jag inte trivs här, men ja ni fattar.... nån gång vill man bli vuxen och ta hand om sig själv.

Ska snart packa och dra till Stockholm någon/några dagar. PUSS så länge


RSS 2.0