sup o svälj, trevlig måndag!!!!!!!!!!1





ligger i sängen, käka chips och snusar.
det är grejjer det!


<3

one time

önskar jag hade något att skriva, men det har jag verkligen inte..haha
återkommer ikväll istället.



tsss

Jag har jobbat idag och jag gillade det..kanske ska ta och säga ja till lite mer helgjobb ändå!

Idag är jag tydligen ensam hemma..moqan och emma kommer till mig..blir typ en liten vinkväll, sen kanske utgång..får se hur jag mår :) ska ju jobba imorgon med och JAG ska köra..skapligt tidigt, så jag kan ju inte bli för fin ikväll alltså..vill ju gärna behålla mitt körkort några år till...på tal om körkort, min prövotid går ut om en månad....helt sjukt att ja redan haft kortet i två år!



nu ska jag duscha och bli på bra humör...







paaaaaaaaaaarty!


fredag


haha, sommaren 09

hej hopp

är fortfarande lika dålig...om inte sämre! nyser o fräser hela tiden typ, haha, inte fräscht. har iaf jobbat idag..det gick bra men imorgon och på fredag ska jag vara ledig! ladda upp inför att jobba helgen.

när jag kom hem slocknade jag i soffan ett tag och nu ligger jag framför dator. Letar lite resor faktiskt. Hawaii låter väldigt lockande...såsom australien, bali, thailand osv... bäst att börja spara pengar nu så att man kan åka runt massa nästa vinter! det känns som att det är ett måste innan jag ska börja plugga. kommer inte ha ro i kroppen annars..har alltid sagt att jag ska resa runt lite innan ja stadgar mig o tar tag i livet :P

emma är påväg hit nu..vi ska dricka lite kaffe och prata lite skit.

puss o puss

sjukling...

usch jag är sjuk. typ 150 kg snor i huvudet...svullen hals.... febrig?
klarade iaf denna jobbdag :) alltid ngt. imorgon börjar jag inte förrän kl halv 10.

så idag blir det bara att ligga och krya.
orkar inte ens tänka, haha! ligger som en annan döing och bara äääär. mamma kom upp förut innan hon drog till jobbet och massera o tog hand om mig. hon är bra, min mamma.



saga gilla snus...iaf att lukta på påsarna, haha!

o vad denna gillar är inget att tala om!



PUSS ska du ha.

söderköping

idag har jag jobbat.. inte speciellt länge vilket var ganska tur med tanke på att jag är sjukling.
hostar, nyser och snorar som en annan galning.
resten av denna (faktiskt) underbara dag har jag spenderat med Moa och Linus.
Vi drog till smultronstället och käkade värsta glassarna :D haha för att sedan åka vidare till kålmorden(som vi inte hitta till) så istället drog vi till stallet och kollade på valparna! ooh gosh, dem är ju så söta. ALLIHOPA!
efter det drog vi till olympos och käkade gooood mat!!!!

imorgon väntar jobb.. börjar sex och har inte en aning när ja kan tänkas sluta.
nu ska jag iaf dra på en film och sova!
känner mig inte fräsch...hoppas på att sömnen gör sitt!



KYSS :)



don't


varför klippte jag av det!!!?!




ångrar att jag klippte mig.
vill ha mitt hår tillbaka...
får hoppas på att det växer ut snabbt igen!



försökte träna en sväng förut. det gick åt helvete, haha!
lite skrattretande. jag var på sämsta humöret men tänkte
att jag skulle ta arslet ut vagnen och träna lite idag ändå....
kunde ju lika gärna skitit i det. missförstånd mellan mig o doggen
hela tiden. blev biten i fingret och det var jäävligt nära att hon
hoppa omkull mig..tur att det inte hände för då hade jag fan
kastat upp henne i trädet! oooh vill inte ens tänka på hur arg jag
hade blivit..hahaha! hennes position suger kuk oxå!!! hon får till det
kanske två gånger i rad sen 4 dåliga, sen 2 bra...blir ju knappt en 6:a på det liksom... o vad är det o ha? nee inget under 8.


tänkte kolla efterlyst sen sova så denna dag tar slut någon gång.
imorgon väntar ju jobb som sagt..

godnatt på er alla!


trött människa

jag är helt slut i kroppen och i själen.
orkar inte bry mig om något..inte ens mig själv!
BLÄ, ska försöka ta tag i mitt liv nu alltså..
allt har varit så himla bra en längre tid och
BARA för det är de ju klart att allt ska bli åt helvete nu.

idag har jag jobbat..inte speciellt roligt, TUNGT like hell...men på't imorgon igen!!!
sa JA till helgjobb nästa helg också...baaah.



denna helg blir iaf lugnt...som vanligt....typ.


laater

MiO

min nya favvobutik..har precis legat och kollat igenom deras katalog. det finns så många fina flyttahemifrån saker som jag vill ha..ska fan köpa typ alla mina saker därifrån när jag väl flyttar. sviker IKEA ganska skapligt..och som vanligt får jag sån jävla lust att flytta hemifrån så fort jag kollar sånna här saker. NU på en gång..men det är bara att bita ihop, spara pengar och hoppas på att det kanske snart blir så. vill inte ha en etta här i stan..skulle fan bli depimerad av det.. minst en tvåa om jag ska flytta!

ska snart och träna saga. ligger här och väntar på att mamma ska komma hem med bilen. hon är bara och gör lite fötter så hon borde vara hemma närsom! KORAD LP1 Dobvoyage Andine.. lkl II sooon! förhoppningvis ;)

fyfan

blev väckt av ett förskräckligt samtal idag...och som att inte det var nog så har min sömn varit åt helvete inatt...mardrömmar och massa skit!!!! efter detta jobbiga samtal nu i morse så gick jag ned och skulle röka en cigg som jag lagt på bordet..min sista men den låg inte där, så jag börjar härja o böla på stackars mamma som hade slängt den. skek o dumma mig och NU kommer hon upp till mig och har varit iväg och köpt ett paket cigg och en ny snusdosa till mig..fyfan vilken mamma jag har egentligen..fick skapligt dåligt samvete!!

men nu har jag tänt ljus och gjort té för att försöka rädda denna dag o mig själv. MOA fyller ju idag!! 21 hela år..det är inte klokt. tiden bara rinner iväg, fan händer egentligen.



GRATTIS BÄSTAVÄN



småtjejor

Jag och Bella, endast 16 och 15 år gamla!
HAHA söta tjejer!

LAN PÅ ÅSGATAN

För exakt ett år sedan och alla dagar innan det
satt jag och Bella alltid med varsin dator i
hennes rum. Varje kväll. Hela kvällar.

Det gör vi nu också! Gillart!

Min fina vän!

 

/ Moa


fredag

idag åker jag hem till katrineholm igen. ska jobba på klubben lördag och söndag så jag är tvungen.. känner mig lite nervig inför hemresan, speciellt tåget. haha, men det går som det går.

har precis kommit ur duschen nu iaf..ska lägga mig i soffan och glo på nån av viktor alla filmer. finns säkert någon sebar. viktor kom med ett as roligt förslag..att dra till dubai :D kanske ska ta och kolla lite bilder och priser! skulle va så jävla skönt att ha något att se fram emot!

annars händer inte ett skit idag..bara vänta tills stjärnan kommer hem från jobbet..


KYSS

stockholm med doggen

Igår åkte jag till Stockholm. Saga fick hänga med så att jag har något att göra om dagarna. Så tråkigt att vara själv och bara vänta..nu kan ja liksom ut och gå med saga. Hon har aldrig förr åkte tåg, tunnelbana eller rulltrappa så det var lite spänt innan vi begav oss. Dock klarade hon det väldigt bra, alltihopa! Att åka tåg tyckte hon var en aningen läskigare än tunnelbana..hon ville sitta i mitt knä och försökte hoppa upp i sätet hela tiden för att kunna se ut. Men som sagt, det gick heeeelt okej. As bra miljöträning :)

igårkväll när vi skulle ta nattprommisen så gick vi på ett ställe som låg lite avlägset..en jävla knarkare befann sig på vägen..precis när vi skulle passera med saga blev han skit skraj o drog händerna över huvudet och började springa undan..men sen efter att vi kommit en bit förbi honom började han leka cool och skrek och hade sig..han började även gå mot oss med dryga steg. Jag blev skiträdd, haha, så jag bestämde att vi skulle börja springa!!! fyfan mitt hjärta slog i 200! fattar egentligen inte varför jag blev så rädd, hade ju min doberkvinna med mig ;) men fan, jag är inte van vid sånna där människor!! finns ju inte lika många av dem i katrineholm..:P


Nu har jag i alla fall varit ute och gått. Ska snart lägga mig och kolla på tv. annars idag...hm nej jag tror inte att det kommer hända så speciellt mycket faktiskt. blir nog mest lugnt med god mat och mys.
på fredag åker jag hem.. jobbar lördag och söndag på klubben. sen söndag åker ja förmodligen upp hit igen.

eller förresten, kanske en liten shoppingrunda idag??? tåls att tänka på


PUSS ska du ha!

idag kommer mitt hjärta hem.

känner mig som ett barn på julafton. längtar så det gör ont i mig!!
min älskade älskling :D

can't wait

Solen skiner ju hela tiden...och jag ligger under täcket här hemma och häckar!? eller häckar och häckar, lite nytta gör jag faktiskt....typ kollar hundvalpar!! hehe. Alltid lika roligt.. orkar inte vänta längre, vill ju ha en bäbis nu. En som kan vara med mig heeeela tiden och bara göra massa gossaker. Hittar ju massa söta fina och passande hela tiden, men jag MÅSTE hålla ut. Inga förhastade beslut.

har kollat på 500 days of summer idag... tror att den hette så! as bra film, men sorglig..jag gillar ju filmer med kärleksfulla slut där allt blir perfekt tillslut. det är ju då man får lite hopp och tror att det kanske kommer hända en själv också, hahah! tror att jag har blivit en filmnörd. jag gillar att kolla film, gör det helst typ hela tiden när inget annat står på mitt "upptagna" schema..


Nej nu ska jag ringa Emma, packa in doberkvinnan i bilen, åka och köpa kaffe och köra till djulö för lite skitsnacka och mys med emsan!



VIKTOR MIN BÄÄÄÄÄÄÄÄSTA KILLE


du är så jävla saknad.



denna bild är så ful att den måste visas. haha!
vi skulle försöka med den fulaste minen....viktor försöker vara söt dock
och jag lyckas som vanligt att vara vääääärst :D hahaha!




bästabästabästa!

underbara liv

fan vad jag mår bra nuförtiden. allt går så himla bra. mitt förhållande är på topp och sen har jag världens bästa vänner och familj. wiiiiiiiiiie.

har fyllt 20 och ska därför till systemet idag, hahah..är fan lite nervös. ska nog bara köpa nån vinflaska, men ändå!!!! idag har jag jobbar iaf.. känns sket bra. ska jobba hela denna vecka faktiskt!!

tack alla underbara för i fredags <3 hade verkligen en as bra kväll! och födelsedagen spenderades med viktor... hur bra som helst!!! han är världens bästa.



RSS 2.0